Rodkopf Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Víkendový srazík petrolheadů, úchylů do amerických vanů. Patřím mezi ně a je to krásná úchylka...Skvele vozy, za kolik jezdis? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 X1....mame radi zadokolky Jakou motorizaci? Mám u těch soudobých BMW hrozný obavy z motorů, proto jsem se na BMW vykašlal. Na nové nemám prachy a na starší nervy Minulá X1 byla příjemná, švagr měl krátce 23d. Nedávno jsem řídil novou X1 20i Xdrive kamarádovy mamky a to bylo takové... moc mě to nenadchlo, na BMW slabota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Mozna proto, ze ta nova je postavena na zakladu predokolky a ma plne elektronicky posilovac. To byl duvod proc jsem vzal tu predchozi. Ta je jeste old school a ridi se vyborne.Mam 20i. Na ty mistni limity to staci a az mi vyprsi zaruka, tak to muzu cipnout a udelat z toho 28i. Hlavne zena je nadsena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Nezaprší a nezaprší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Na Monze jsme ještě stihli poslední sezónu (2013) kdy v monopostech ještě byly motory .... je mazec slyšet tu červenou čmouhu jak letí 300kmh tři metry od tebe.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Právě zrušili start kvůli počasí....Baletky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 .... je mazec slyšet tu červenou čmouhu jak letí 300kmh tři metry od tebe....Jj, ja mel v jednom starym mobilu ten zvuk jako zvoneni. Nejeden nic netusici clovek si z toho cvrnknul do gati, kdyz mi nekdo volal Nahranej ve 2009(mozna 2008)ve Spa/Francorchamps na rovince Kemmel, kde mely ty bestie nejvissi rychlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Dneska vitani cerstveho snehu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Dneska vitani cerstveho snehu Sent from my iPhone using Tapatalk dej pokoj se sněhem, ještě jsem nestačil vyčistit auto po loňský zimě .................... ..............tedy jako umyl jsem ho to jo, ale nenavoskoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Dneska vitani cerstveho snehu Sent from my iPhone using Tapatalk Pekne! Kam jste vyrazili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Pekne! Kam jste vyrazili?Dischmatal, Davos Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Miník je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Honza71: jojo, to byl kdysi zvuk ..... rodkopf : bomba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 díky pánové za něj je to holt sympatické auto, se kterým je navrch celkem zábava jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. koncept od MBhttps://www.usatoday.com/story/money/cars/2017/08/19/mercedes-benz-debuts-new-concept-30-s-flair/582785001/? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Taky MB... Musel jsem udělat STK, tak se teď vozím Máňou. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Taky MB... Musel jsem udělat STK, tak se teď vozím Máňou.Má?a krasna, ale aspon trochu umyt by si zaslouzila Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Ta by zaslouzila trochu vic nez jen umyt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Umytí už to nevylepší. Ta čeká na renovaci, ale než na to dojde, tak je potřeba se vozit a užívat. Jak se říká u všeho.....pěkná patina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se