AndyAaron Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Vypada to super, ale treba Porsche je jedno z mala aut, kde bych si vylozene vystacil se zakladni verzi. Pekne 911 Carrera nebo 911 Targa, s manualem. Vykonu dostatek, pritom jeste relativne pohodlne. Pekne na pohodu kolem komina i delsi trasy...
colommbo Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Je to zvláštní, ale musím s tebou zase souhlasit. Včera jsem byl na oplím setkání v podhůří Orlických hor, necelé dvě hodiny tam a stejně tak nazpátek a i cesta byl cíl, užíval jsem si ji jako dycky...
M3maniac Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Kdybych si já mohl vybrat 911 ku tak tuhle. Pravdou je, že téměř každá 911 je sexy. Z těch ještě relativně dostupných bych rád jednou okusil 964. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Já chci 930. 3,2 s g50 převodovkou. Už se na tom pracuje.
georgejv Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ano, tak tomu říkám správná volba!
petik16 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 je dobre známe, že dobré auto nestačí! Pretože dobrý musí byť hlavne šofér a zdá sa mi, že tento má od toho trošku ďaleko Nie len pri tom nevydarenom pokuse o drift, ale aj v iných okamihoch kde to vytáčal do obmedzovača či celková prinajmenšom divná jazda...
Porsche_911 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Když už jsme u toho tématu, jak řešíte zlepšování svých řidičských schopností? Jezdíte někam na okruhy nebo jste si někdy zaplatili závodního instruktora nebo nějak jinak?Hledám inspiraci a přemýšlel jsem, že by se dala zorganizovat cesta ve více lidech do Ladoux nebo Fontange, kde se dá skvěle naučit driftovat: http://www.michelin-engineering-and-services.com/eng/Our-Tracks/Ladoux http://www.michelin-engineering-and-services.com/eng/Our-Tracks/Fontange
Mechac Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 (upraveno) Ja byl v Moste s Jakubem Michalovicem, a ted o prazdninach v tom budu pokracovat, opet v Moste. Uvazuju taky, ze si strihnu Most Challenge 11.7., abych mel porovnani letos jako noob, a za rok az se treba neco naucim :-)). Chtel bych ty treninky zpravidelnit, ale je problem skloubit cas a terminy. Dela treninky i na Lausitzring, neco i v Brne. V lednu s nim jedu na Snow&Drift do Lungau, tam se tesim opravdu moc. Jizdy s nim jsou skvely a doporucil bych to kazdymu, kdo ma chut se zlepsit Jakub uci i drifty, ale u nas je problem s mistem, protoze se nikde vlastne driftovat nesmi, a v Sosnove je to nejak nejednoznacne udajne (nekdy dovoleno, jindy ne). Ta driftschule z videa vypada uzasne, neco si o tom vyzjistim ) Upraveno 6. července 2017 uživatelem Mechac
bros Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 taky jsem byl s Kubou v Mostě jezdit, mohu ho jenom doporučit, nemělo to chybu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Dneska jsme se po dlouhe dobe povozili.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Tě za chvilku dojedu v nájezdu, už mám 3300
M3maniac Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 To ti bude chvíli trvat jsem na Tebe dnes myslel, že bych Ti zavolal ,ale jeli jsme pak už na grilovačku..... jsem si dal pár drinků a mladej se povozil směrem domů. Říkal, se mi nějak klepou kolena říkám to je divné v GT3 ale ve zdraví už spinká.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Tak se ozvi jak ji vytahnes nějak popojedu, mám času dost
VintageLover Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 https://auto.bazos.cz/inzerat/76958893/Lancia-Delta-HF-Integrale-130kW-8V-Turbo-4x4.php
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 M3maniak - tohle kombo je boží. S,ry ale teď nemám ani jedno. Tak jen cumim.
Daredevill Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 Sedím si v podkrkonoší na zahrádce a přijel starší pár v MX-5, červená, v hardtopu. Ještě ani značky na tom nejsou. Slečna závist vstoupila do mně. Fotka myslim není třeba, všichni víme jak vypadá. Jednou bych chtěl aby mi tohle vozítko říkalo pane.
Denjl Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 Tímto děkuji M3maniakovi a Sibirovi za pomoc při nákupu víkendový..... řeknu vám takový rohlík na puse jako posledni dva dny co jsem si to koupil už jsem dloooooouho neměl...Díky kluciSent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se