Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Je docela fajn , tým že je to dovoz prídeš o prehliadky zadarmo a predĺženú záruku - takže pokial máš porovnanie s tým čo stojí podobný kus u AD , tak over históriu nechaj auto prehliadnuť , zisti si čo by ťa stálo doplatenie predĺženej záruky tak smelo do toho. Okolo mna sa hýbu dva kusy a spokojnosť

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem... priznám sa, že to bolo také rýchle poblúznenie a vôbec som si neuvedomila, že pri dovoze strácam nárok na predĺženú záruku a bezplatný servis po dobu 6 rokov, resp. 160 000 km. Podrobnejšie som si pozrela aj iné ponuky a táto nie je nijako výraznejšie výhodná oproti ostatným, dokonca som našla modely GLA a len s o niečo vyššou cenou...

Odkaz ke komentáři

Kolegové, já si nejsem jistý, ale pozor. Jezdím dovezeným E-Classe, byla to referenčka a mám normálně 6 let záruku, teď už teda méně, ale je platná, zrovna minulý týden v servisu, neplatil jsem prakticky nic. To znamená záruka je v mém případě přenositelná. Pravdou je, že je kupované v DE u AD, ale stejně normálně platné v ČR, myslím aj na SVK. Zjistěte si to raději, ale rovnou u Mercedesu.

Odkaz ke komentáři

Jinak Ačko pro ženu? Proč ne? Je pěkné, akorát ta cena mi přijde dost.

EDIT: Pardon, přehlédnul jsem se o nulu v kilometrech, pak je to v pohodě. Kdybys chtěla můžu doporučit na Slovensku kluky na spolehlivý dovoz.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...