vicomt Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Ještě jedna včerejší momentka z centra Prahy, Lamborghini Espada a Lancia Stratos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Ještě jedna včerejší momentka z centra Prahy, Lamborghini Espada a Lancia Stratos.Nadhera!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 To snad nie je mozne niecot ake super krasne a len tak volne na ulici. Espada este pred rokom sa mi vobec nepacila ... A teraz. Super. Mimochodom paci sa Zenith Espada? To je tiez netypicke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 boa tie magneziove kola.. to musi horiet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Jojo, Gandini z Bertone uměl. Ještě takové Lamborghini Countach... Fakt nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 MB Maybach concept.jpgkoncept od MBhttps://www.usatoday.com/story/money/cars/2017/08/19/mercedes-benz-debuts-new-concept-30-s-flair/582785001/? Ten koncept maybach cabrio je esence dokonaleho designu auta. Stal jsem u toho ve Frankfurtu s otevrenou hubou asi ctvrthodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Takovej "kosatkozralok", moc se mi to libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Maybach. To je nádhera. Dokonalost sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Vcera CLASSIC DRIVE v OC Sestka.Melo to byt na strese, ale pac prselo, tak to soupli do garazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Vcera CLASSIC DRIVE v OC Sestka.Melo to byt na strese, ale pac prselo, tak to soupli do garazi. IMG_20170925_110715.jpg IMG_20170925_110757.jpgŠkůdka má krásný odstín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 slusnej Mustang Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Chalani, vopred sa ospravedlňujem, nakoľko to sem asi moc nepatrí... Ale čo poviete? Je to ok, alebo hlúposť?http://pm-cars.sk/autobazar/4029-renault-kangoo-15-dci-privilege-78-kw-m6-02.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Je docela fajn , tým že je to dovoz prídeš o prehliadky zadarmo a predĺženú záruku - takže pokial máš porovnanie s tým čo stojí podobný kus u AD , tak over históriu nechaj auto prehliadnuť , zisti si čo by ťa stálo doplatenie predĺženej záruky tak smelo do toho. Okolo mna sa hýbu dva kusy a spokojnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Ďakujem... priznám sa, že to bolo také rýchle poblúznenie a vôbec som si neuvedomila, že pri dovoze strácam nárok na predĺženú záruku a bezplatný servis po dobu 6 rokov, resp. 160 000 km. Podrobnejšie som si pozrela aj iné ponuky a táto nie je nijako výraznejšie výhodná oproti ostatným, dokonca som našla modely GLA a len s o niečo vyššou cenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Kolegové, já si nejsem jistý, ale pozor. Jezdím dovezeným E-Classe, byla to referenčka a mám normálně 6 let záruku, teď už teda méně, ale je platná, zrovna minulý týden v servisu, neplatil jsem prakticky nic. To znamená záruka je v mém případě přenositelná. Pravdou je, že je kupované v DE u AD, ale stejně normálně platné v ČR, myslím aj na SVK. Zjistěte si to raději, ale rovnou u Mercedesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) Jinak Ačko pro ženu? Proč ne? Je pěkné, akorát ta cena mi přijde dost. EDIT: Pardon, přehlédnul jsem se o nulu v kilometrech, pak je to v pohodě. Kdybys chtěla můžu doporučit na Slovensku kluky na spolehlivý dovoz. Upraveno 29. září 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 V pôvodnom inzeráte je preklep, takže si videl v podstate dobre... :-) Aktuálny stav tachometra je 35 600https://www.autobazar.eu/mercedes-a-trieda-180-a-t-id10191858.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Aha, tak nevím, to už bych asi hledal dále. Ten desetinásobek nájezdu je rozdíl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Aj mne sa to zdá už dosť a preto hľadám ďalej... no a okrem toho sa ešte pohrávam aj s myšlienkou, že prečo neísť aj do niečoho trochu väčšieho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 To je asi nejlepší věc, jak jsem psal, kdybych mohl doporučit, rád pomůžu a předám kontakty, kdyby byl zájem. Protože vy to s těmi dovozy máte hodně divně a především dost blbě pro kupujícího nastavené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se