Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to o stavu konkretniho stroje, velky rozdil je manual vs tiptronic, C2, C4 normal či S. Tak jak muze stat 996 50t? tak muze 997 stat 30t?......

Ale pokud je ve stavu co pises tak 500 je nesmysl....

Odesláno

Hlavne si myslim ze ceny 997 uz dolu rozhodne nepujdou... precejen pro nektery je to posledni ?spravna? 911 - hydraulicky rizeni, 6ti kvalt, atmosfera (jasne, vim ze tu mela i 991.1)...

Pro me jsou 911 997 C2S a R8 V8 v manualu desny srdcovky.

Odesláno

Tahle konkrétní byla za 660, ale to bylo hodně o štěstí a rychlé akci

Jako základ hodně dobrá cena. To se pak člověk může při servisu trochu rozšiupnout. Kolik to má najeto? Asi bez klapky? S M30 nebo jiným podvozkem?
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj všem,

vypadá to, že se letos pokusíme navázat na loňskou úspěšnou výstavu sportovních a historických aut v Žákavé u Plzně, nejspíše v termínu 25.5.2019. Měli byste někdo chuť přivézt zajímavé auto? Jde nám především o auta se sportovní a/nebo historickou hodnotou, ideálně youngtimery ze 60.-80.let. Nechtěli bychom tam dávat žádný tuning.

Tady je pár fotek z loňska, pár lidí z fóra bylo a myslím, že byli všichni spokojeni. Ozvěte se mi do SZ, prosím. Díky!

https://henriii.rajce.idnes.cz/Vystava_sportovnich_a_historickych_vozu_26.5._2018/

https://mattess00.rajce.idnes.cz/2018_vystava_Zakava/

Odesláno

Ještě jednou dobré ráno, pokud byste někdo měli zájem a chuť se ukázat s nějakým zajímavým autem na výstavě v Žákavé 25.5.2019, ozvěte se mi, prosím, do SZ. Vloni se to, myslím, povedlo a letos bychom to chřipku posunout ještě o kousek dál.

Odesláno

Ještě jednou dobré ráno, pokud byste někdo měli zájem a chuť se ukázat s nějakým zajímavým autem na výstavě v Žákavé 25.5.2019, ozvěte se mi, prosím, do SZ. Vloni se to, myslím, povedlo a letos bychom to chřipku posunout ještě o kousek dál.

Prej "už to nikdy nechci dělat!" :D :D. Napíšu :).

Odesláno

Kdyby mi to vyslo (minule jsem v tom terminu musel na oslavu narozenin a ty byvaji zpravidla kazdy rok tak nejak stejny den), tak bych se stavil, ale nevim jestli o ten muj krap bude mit nekdo zajem ... a hlavne by ho musel nekdo predtim umejt ;-)

Odesláno

Pokud akce bude, moc rad dorazim, sic na cumendu, pac neni co prezentovat :-(

Pod avatarem máš napsaný fanda značky Porsche 911, tak so května času dost ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...