MVX Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 před 33 minutami, gas napsal: 964 je měla pro francouzsky trh z výroby. Sehnal jsem NOS origo skla Bosch co tam byly. Zatím žádná hlídka ani neřešila, ale nevím jak bmw Dik za info, asi to proste zkusim. Na IG te najdu jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Podle spz jen přidat cz před Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Zmena je život Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Budeš mít folii všude i v zárubních? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 (upraveno) Nafotim,ked bude hotovo :-)) Upraveno 29. srpna 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 V 29. 8. 2020 v 9:51, ewolucionar napsal: Zmena je život Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Som zvedavy na vysledok ale vyzera to tak, ze to bude velmi dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 jak velmi dobre, sak to bali do folie.. Porsche.. D O F O L I E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 před 2 hodinami, instant napsal: jak velmi dobre, sak to bali do folie.. Porsche.. D O F O L I E někteří taky nosí rolexky ve fóliích. U auta to chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 před 2 hodinami, instant napsal: jak velmi dobre, sak to bali do folie.. Porsche.. D O F O L I E Comu to škodi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 (upraveno) dobremu vkusu. to uz si si mohol kupit rovno nejake AMG. edit: matne sede s rozsirenymi blatnikmi Upraveno 1. září 2020 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 před 5 hodinami, moco napsal: někteří taky nosí rolexky ve fóliích. U auta to chápu ja to nechapem ani u auta ani u rolexiek.. u Porsche uz vobec. Je to asi jedina znacka, co ti realne doda auto v akejkolvek farbe si povies. tak si vyberies farbu jak Micky mame potahy do karavanu a potom to zabalis do plastiku jak tlacenku..? transparentne ochrany laku chapem, ale tomuto moc nerozumiem. laku sa to nevyrovna a je to lacny smuk, seda folia na aute je u mna socka tuning, to bez urazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 před 6 hodinami, instant napsal: ja to nechapem ani u auta ani u rolexiek.. u Porsche uz vobec. Je to asi jedina znacka, co ti realne doda auto v akejkolvek farbe si povies. tak si vyberies farbu jak Micky mame potahy do karavanu a potom to zabalis do plastiku jak tlacenku..? transparentne ochrany laku chapem, ale tomuto moc nerozumiem. laku sa to nevyrovna a je to lacny smuk, seda folia na aute je u mna socka tuning, to bez urazky veľmi zaujimavy nazor socka tuningom nazvať 911 Turbo, ktoré len zmení farbu, ochráni pôvodný lak a keď bude majiteľ chcieť fóliu dá dole a má tam to čo mal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Prostě tohle řešení takový krásný auto (kterým 911 bezesporu je) degraduje, to je celý. Na ochranu laku jsou mnohem kultivovanější postupy, který si 911 zaslouží spíš. Navíc ta kosmická modř je k sežrání, ale to je subjektivní. Socka úprava jak vidno lze použít i na ne-socka auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Netreba sa z toho posr@t chlapci,je to len folia na auto,ale v Lidli maju falosne prieduchy,takze letim,caute... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Já mám všechny auta, nejen sportovní, polepene čirou, samohojici fólií. Když vidím jaké šutry to udrží a nepustí na lak, tak vždycky děkuju, že to tam mám ty vzácnější mám polepene kompletně celé, zbytek jen celý předek, zrcátka a prahy. Tyhle barevné fólie jako zábava na pár sezón asi chápu, někdo to má rád. Já bych se držel barev, které ten model mohl mít z výroby, ono mat na 997 může působit jak píše instant, ale každého věc. Jen počítat s tím, že jako ochrana to nefunguje, ta barevná fólie je měkká a šutr ji prosekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Gasi neni to matt,je to saten na tom bude samohojivy akrylat nalaminovany,takze socka folia za par centov, nieco to ochrani. Na sezonu dve staci a potom uvidim...vratit sa k povodnej farbe je otazka pol dna. A ak som niekomu urazil majestat Porsche nech plače na inom hrobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Pokud byl ten majestát na mě, tak buď v klidu, mně je srdečně jedno co tam nalepiš Jsem zvědavý jak to bude vypadat. Já se držím origo barev, jsem konzerva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Nie nebolo to samozrejme na teba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Klid, to bylo na mě. Auto je Tvý, nalep si tam co chceš. Ale ten potlesk, ten za tohle nečekej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Když teda odhlidnu od toho, že folie na 911 je prostě hnusný zvěrstvo, který bych možná chápal u mutujícího teenagera, který takhle vyladí svůj první Civic z roku 91, tak mě napadá, jak to je s legislativou? Musí se dělat změna v techničáku? Co na to příslušníci při kontrole na silnici? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se