Irwinek Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Ne že bych souhlasil úplně se vším, ale se spoustou věcí ano. Díky za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Tak se ukažte, pánové, jestli jste na tom stejně jako já, nebo jestli jste o tomhle někdy slyšeli - auto na snímku není Porsche, nýbrž BUBU 356 Speedstar vyráběné v Japonsku v devadesátých letech firmou Mitsuoka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Slyšeli, Mitsuoka dělá repliky různých aut - RR, Bentley, Morgan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Jo, viděl jsem jich hodně, jinak se řadí mezi výrobce nejošklivějších aut, ale na tohle jsem tedy fakt vědomě nenarazil, nebo prostě viděl Porsche a název si nepřečetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) Interceptor......auťak ktory by mesmel chybat v mojej garaži Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Apropo,existuje firma co vyraba repliky ,,filmovych,,aut...? Alebo je to diera na trhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Dneska nešlo odolat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 No tvl, tady je mlha, že nevím, kde mám auto a on se tam sluní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Mlha je všude v údolí. Musíš kousek popojet.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 (upraveno) říkají tady tomu rovina, ke kopečku je to cca 30 km, na hory 70 Upraveno 7. listopadu 2020 uživatelem Irwinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 No původně jsem i já čekal jiného majitele tohoto vozu, v hodně věcech má pravdu , ale ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Dnes bylo krásně, tak jsme se trochu projeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Porsche 911TurboS...Krutoprisna limitka ...predaj mozny len majitelom tryskača Embraer.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) A kdyz do toho pujdu, mel byste pak nekdo zajem o to prebytecny Porsche? Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AweOne Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 dáme to nejak dokopy, mne by zase zostal navyše tryskáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Mám rád, když lidi svá auta používají a ne je jen někde skladují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 45 minutami, Irwinek napsal: Mám rád, když lidi svá auta používají a ne je jen někde skladují Já zase rád, když se lidi o ty auta i staraj a nenechaj si zatejkat targou dovnitř Ale alespoň jsem zavzpomínal na mojí. Já měl teda Turbo, ale bylo to parádní auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) “Taky nerad zahálím v garáži )-: Jezdit se zase bude pořádně od jara. Teď jsem už dostal gumový kobereček a jsem nachystaný k zimními spánku.” Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) A vyšpičkovali to k dokonalosti s hodinkami Porsche design...kombo Tryskač,auto,hodinky........parada Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Tip na dobre zimaky (N)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se