Blinker Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Naozaj podarené. Tento Oris retro počin boduje aj u mňa. Strapy, ciferník aj vypuklé sklíčko, veľmi pekné... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Palec nahoru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Tak se přidám k davu- vypadaj skvěle, hlavně na gumě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosef76 Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Tohle jsem neměl vidět. Tohle jsem neměl vidět......nádherné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzTaPa Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) Seiko, vyĎiš.. VYYĎIŠ?!?! To bylo první, co mě napadlo V podstatě by stačilo jen vyměnit ciferník a změnit logo na dýnku, co? presne.. keby Seiko urobilo remake 62mas, limitku v takom rozumnom pocte, boli by to zrejme najziadanejsie Seiko vsetkych cias. Hi Beat kaliber alebo nejaky 9S automat z GS.. no nic, naspat na zem. Pekne Orisy. vy uz jste jak ta damasko sekta... vsechno dobre je ma puvod v seiko pouzdro je uplne jine, cifr je jiny a rucky taky. mozna malo piju, ale me pripadaji uplne jine od 62mas... toto bych od orisu necekal, uplne mimo soucasnou kolekci a musim rict, ze hoodne povedene! Edited March 17, 2015 by IzTaPa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Velmi pekne, ani datumofku nedomrvili... Hmmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) vy uz jste jak ta damasko sekta... vsechno dobre je ma puvod v seiko pouzdro je uplne jine, cifr je jiny a rucky taky. mozna malo piju, ale me pripadaji uplne jine od 62mas... toto bych od orisu necekal, uplne mimo soucasnou kolekci a musim rict, ze hoodne povedene!spis chlapci vzdychaji, proc Seiko taky neudela takovou paradni retro reedici 62MAS, nez ze by porovnavali Oris se Seiko... Edited March 17, 2015 by pebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chumpus Posted March 17, 2015 Author Report Share Posted March 17, 2015 spis chlapci vzdychaji, proc Seiko taky neudela takovou paradni retro reedici 62MAS, nez ze by porovnavali Oris se Seiko...přesně tak...já jsem velký fanda Orisu, viz moje historie na fóru, takže do srovnání se Seiko bych nešel Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmoris Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 very gut. oris ma prodejnu v koscomu, nebo kam chodite tyhle veci omrknout? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Jo, v Koscomu jich maj hodně.. ceny ovšem odpovídaj českýmu AD, no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Tak ale tie sa podarili, len co je pravda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alda Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Me se teda vubec nelibi. Snad jen to vypoukle sklo chvalim, jinak nic moc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzTaPa Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 spis chlapci vzdychaji, proc Seiko taky neudela takovou paradni retro reedici 62MAS, nez ze by porovnavali Oris se Seiko... přesně tak...já jsem velký fanda Orisu, viz moje historie na fóru, takže do srovnání se Seiko bych nešel mea culpa - pak jsem nepochopil ty komentare Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Ani ta cena nie je uplny masaker, za pol roka z druhej ruky z WUS o tretinu lacnejsie, budu akurat Link to comment Share on other sites More sharing options...
saquinas Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 tak to se jim povedla docela šňůra super hodinek, Tycho de Brahe, Monk, a teď tohle... nevím, co bych si vzal dřív. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Povidláček Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Mně příjdou (téměř) dokonalé...miluju tyhle vintage reedice a zjišťuju, že se mi na hodinkách líbí, i na potápkách, když nemají ochranu korunky co vystupuje z pouzdra. Datumovku pořešili perfektně. Jediné co mi trochu "vadí" je ta WR. Je to ale asi spíš pocitová věc neboť v běžném životě bude těch 100m dostačujících, ale tak nějak prostě mám za to, že potápky do vody mají alespoň 200m (150m ať nežeru...). Každopádně jsou nádherné a asi je chci Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviakk007 Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Tazko na nich najst nejaku chybicku. A to, ze su 40 mm.. Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toblin Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Krome toho co tu jiz bylo receno, se jedna o paradni univerzaly. Nejsou velke, decentni vzhled a barvy. Nebal bych se vzit je na kuzi do divadla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 nema nekdo info, kdy budou na kramech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davros Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 Mně příjdou (téměř) dokonalé...miluju tyhle vintage reedice a zjišťuju, že se mi na hodinkách líbí, i na potápkách, když nemají ochranu korunky co vystupuje z pouzdra. Datumovku pořešili perfektně. Jediné co mi trochu "vadí" je ta WR. Je to ale asi spíš pocitová věc neboť v běžném životě bude těch 100m dostačujících, ale tak nějak prostě mám za to, že potápky do vody mají alespoň 200m (150m ať nežeru...). Každopádně jsou nádherné a asi je chci Uplne suhlasim uvazoval som na vymenou svojich Oris divers za tieto ale ta WR by bola krok spat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts