Michal444 Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 No zena by ti vedela povedat presnu farbu ale real je presne vintage zazltla...
AndyAaron Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 Super! Diky za odpoved. At v poradku slouzi a tesim se na dalsi fotky! Sent from my iPhone using Tapatalk
Waya03 Posted October 14, 2015 Report Posted October 14, 2015 Tak jsem je konečně viděl v Koscomu naživo, wow efekt se ale nedostavil. Asi zůstanu u svých IGEN Nodate, je to fakt dost podobné. Jinak klenutý safír a luneta jsou super. Na kaučuku je neměli, ten béžový strap byl otřesný (alespoň na moji ruku). Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
Viktor Posted October 15, 2015 Report Posted October 15, 2015 Shark mesh Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
AndyAaron Posted October 15, 2015 Report Posted October 15, 2015 Ja obecne ty meshe nemusim, takze tohle me moc neoslovuje. Na gume to bylo lepsi... Ale pekna kudla ;-)
tano Posted October 15, 2015 Report Posted October 15, 2015 Za mne krasne hodinky, cele to tady sleduji. Jsou neotrele, pekny. Meshe se mi libi, ale Viktore nejak mi na tento model nesedi, osklive to vylozene neni, ale ideal take ne.
tmoris Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 aktualne jedny na prodej na tzuk za ?950
Viktor Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Grey Rubber from China Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Viktor Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Originál kůže Oris s překlápěčkou Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
pavel23 Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Tak ten origo je nejlepší. Je to sklo nebo plast?
loner Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 Jinak je to origo, ale od pilotekZdravím,pěkné hodinky. Mám pilotky od ORISu a uvažuji o koupi koženého řemínku,mohl by jste doporučit řemínek ,aby byl tomuto podobný,např. HIRSCH,RIOS.Děkuji.
Viktor Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 Zdravím,pěkné hodinky. Mám pilotky od ORISu a uvažuji o koupi koženého řemínku,mohl by jste doporučit řemínek ,aby byl tomuto podobný,např. HIRSCH,RIOS.Děkuji. Tady je na to vlákno, Baker ti poradí určitě líphttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51962-strapshopcz/?hl=strapshop
loner Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Tady je na to vlákno, Baker ti poradí určitě líphttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51962-strapshopcz/?hl=strapshopDíky za odpověď,já jsem chtěl origo,ale odradila mě cena.
OldaRiha Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Zdravím, tyhle Orisy sleduji už delší dobu ale nejsem si jistý jestli na moje zápěstí průměr 19cm budou sedět. Může někdo nahodit fotku hodinek na větším zápěstí? Na fóru je jeden inzerát za poměrně zajímavou cenu ale na vyzkoušení to mám trochu z ruky. Odesláno z mého YOGA Tablet 2-1050F pomocí Tapatalk
Viktor Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Já mám obvod zápěstí 19,5 cm (ty asi taky myslíš obvod a ne průměr) a je to v pohodě - viz fotky výš. Působí větší než třeba Igeny, ale jsou celkem nízký a třeba v porovnání s Omegama Seamaster 300 působí výrazně menší.
vintage Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Působí menší než klasický bondovky? Tak to jsou tedy hodně prťavý bo SMP jsou u me už vcelku na hraně.
Recommended Posts