Přejít na obsah

Oris Divers Sixty-Five

Chumpus

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Takže už je máš? Můžem gratulovat? :) vypadají suprově!

Ano - a zda sa, ze ich mam ako No1 v Cechach (o co mi sice neslo, ale potesi). 

Prve dojmy

- to ruzove zlato nie je tak cerveno-ruzove ako na fotkach. Zalezi na svetle je to je viac zlte ako ruzove. (to bola moja obava, ze to bude dosti ruzove)

- zaoblene sklciko - super

- svetelne efekty/reflekty - este lepsie. A to som teda necakal, ako sa intexy, AR sklicko bude hrat so svetlom.

- koza neskutocne tuha. To sa ani nedalo zapnut a este horsie to dat dole z ruky

- korunka sa stale vykla (az divne, ze je to diver do 100m. To ako by tam ani tesnenie nebolo)

- otacacie kolecko z boku nefarbene (40mm standardna verzia ma celo cierne), takze z boku to posobi uplne inak. Nie je to subtilne ako klasicka 40mm verzia

- a musim zopakovat super hra svetla na sklicku a zlatych indexoch/rucickach. Radost sa na to pozerat.

- ina farba ruciciek, tak mini zmena, robi uplne ine hodinky. Mam z nich radost

- mala vytka (ktoru som si pri 42 a 40mm verzii nevsimol, ale tento neduh sa casto vyskytuje) farba (resp. odtien, odlesk) podkladu datumu je ina nez cifer. Zvlast pri svetelnej show to buchne do oci. To je asi zatial jedine mini minus,

- ak by tieto mini zmeny urobili standardne (a naviac este urobit "vintage" luminisceciu na "12: na kolecku) tak to bude go-to-diver do $2000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to ještě jednou gratulace! :) Být tady na fóru s hodinkama první mi přijde dost těžký, ale tobě se to, jak se zdá, povedlo ;)

Podle mě fakticky vybrali z obou verzí to nejlepší a spojili to do jedněch parádních hodinek. Líbí se mi jak to napsal Axel, že to jsou hodinky, který maj sice svý mouchy, ale i přesto jsou skvělý a pohodlný na nošení. 

Já měl v ruce jen ty klasický 40mm a tam jsem žádný extra viklání korunky nepozoroval, ale asi to bude kus od kusu. Stejně jako s vůlí lunety. Někde jsem v recenzích četl jak velkou má "backplay" a někde zase říkali, že se ani nehne... člověk asi musí mít i trochu štestí na kus.

Každopádně jsou to pěkný hodinky a neboj se přidat víc fotek, myslím, že to nejenom já ocením ;)

Edit: Já už jen čekám na mail, že kurýr s mýma 65 vyrazil :) Nemůžu se dočkat!

Upraveno uživatelem Povidláček
Odkaz ke komentáři

@pohyb korunky - mal som na predajni tri rozne divery. Mali to vsetky. Proste oproti tomu co mam, resp. som mal v rule som nezazil. Je to asi dane tym, ze Selita strojcek je relativne mali, a puzdro nie je plne vyplene a teda osicka korunky je dlhsia a teda je tam pohyb. Treba vsak dodat, ze je to naozaj mini pohyb.

Odkaz ke komentáři

super! gratulujem. paradne oblekodajverky

stihol si to este pred novembrom  :punk:  a najblizsi mesiac asi nedas z ruky vsak :)

luneta ti klika presne? ja som mal v ruke dva kusky a bolo to bez vyhrad.

Ano, presne (je to 120 klik, ak spravne registrujem pohyb) , Pekne klika, neposobi lacne. Avsak RLX Sub klik to teda nie je samozrejme.

Pocas novembra to bude vacsinou na ruke.

Sa mi paci ten nazov "oblekodajverky" si to vystihol.

Dalsi - novy detail. Teraz vecer, pri vecernom osvetleni zacinaju indexi a rucicky hadzat krasne nove odlesky. Super to sa mi velmi paci. Tieto movembry ma teda kua bavia. 

Naposledy som sa na nevedel vynadivat na FOIS a velmi elegantne sportovo stihle prevedenie ruciciek chrona.

Upraveno uživatelem pepO77
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

pekna prace! tak at slapou presne a ku radosti:-)

díky!  :cheers:  přesnost zatím nesleduju než se trochu zaběhnou, ale jsem zvědavý jak pošlapou no... každopádně asi nebudou mít ani moc šanci se zastavit, páč je jen tak nedám z ruky ;)

Odkaz ke komentáři

Ten tah je skvělej. Rozhodně nejpohodlnější tah, jakej jsem kdy měl na ruce. Je lehounkej jako pírko, úplně po chvíli zapomenu, že mám hodinky na ruce. Navíc netahá, nechrastí. Říkám, jediná výtka je k tomu brutálnímu zúžení, ale i na to už si popravdě zvykám. Pár kolegů, kteří věděli, že na ně zbrojím, mi je pochválilo... no a pak mi na ně hned první den v tramvaji docela fest koukal jeden týpek, skoro bych přísahal že nějaký chronomagor (měl na ruce nějaké pilotky), ale bez reakce...

Co mě činí vyloženě štastným je, že luneta má naprosto bezchybný chod a nemá skoro žádnou "back play" , vůli, zkrátka, že se neviklá zpět... stejně tak korunka se neviklá, jako se někde řešilo. Buď jsem měl štěstí na kus, nebo se to časem ještě ochodí... Navíc mi přijde, že jdou celkem přesně. Od minulého pátku jsem je nastavil podle Uhrzeit Atomic Time a pokaždé, když to srovnám s mobilem, žádné extra odchylky nepozoruji. Na detailní pozorování přesnosti zatím ale nespěchám. Chci, aby se trochu zaběhly, než to budu víc měřit.

Už pomalu pokukuji, na co bych je přezul. Určitě chci ten tropic, jen nevím zda origo, který je podle všeho docela za raketu, nebo nějaký noname. Přítelkyně mi ho chce nadělit pod stromek. Stejně tak bych si na nich dovedl představit nějakou double stitch kůži :)

Mám jen jedinou takovou trochu blbou zkušenost. V pondělí jsme se s přítelkyní cestou z práce nachomýtli k dopravní nehodě se zranením - sražená chodkyně na přechodu. Přítelkyně spolu s dalšíma poskytovala první pomoc, já volal sanitku. No a jak jsem se ve stresu a ještě navlečenej v bundě snažil nasoukat do reflexní vesty a nemohl jsem trefit díru na ruku, tak jsem si pak všiml, že jsem si trochu pootočil korunkou, Zkrátka, že jsem si jí trochu povolil. Né celkem, do úplného vyskočení, ale povolila se. Nevím do jaké míry to bylo dáno tou situací, ale tím, že korunka je docela velká a nemá ochranu, myslím si, že se o ní může čas od času takhle zavadit.

Edit: Proč nad značkou Oris kroutil hlavou? Jakože dobrý, nebo blbý? :D

Upraveno uživatelem Povidláček
Odkaz ke komentáři

Taky jsem, Povidlacku, porad premyslel, na co bych je "prezul", zkousel jsem latku, kuzi, nato kuzi, nato nylon.. No a skoncil jsem vzdycky zpet u tahu. Jednak jde o ryze praktickou vec (neresim vodu) a pak se mi hrozne libi zuzeni, navic ten tah vubec nechrasti. Vyborne se nosi, kdyby mel jeste nejakou vychytanou mikroregulaci, tak uz bude dokonaly :)  U kuze me trosku stvalo to vizualni zmenseni hodinek, na tahu jsou velikostne akorat..  :punk:  

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...