Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím!

Dostal jsem od prarodičů hodinky Edox. Dědeček je dostal k 90. výročí Českého svazu ledního hokeje jakožto bývalý hráč a trenér. Nic zatím o těchto hodinkách jinak nevím. Ani jestli jsou zlaté, jestli mají nějakou větší hodnotu, takže bych byl rád, kdyby někdo něco poradil. Našel jsem na nich na boku punc (značku) viz foto.

Díky předem za postřehy!

Martin

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No o značce edox nic nevím,ale vzhledem k historii to padělek nebude a ani podle již zmíněné váhy,každopádně mají švýcarský strojek (nápis swiss made),což znamená větší hodnotu protože švajcové si svoje velmi hlídaj,no a na spodku hodinek je také určitý napís swiss tak by to mohlo znamenat že jsou ze Švýcarska.Cenu si netroufám odhadnout ale tohle jsou faktory které ji ovlivňují.

Odesláno

No o značce edox nic nevím,ale vzhledem k historii to padělek nebude a ani podle již zmíněné váhy,každopádně mají švýcarský strojek (nápis swiss made),což znamená větší hodnotu protože švajcové si svoje velmi hlídaj,no a na spodku hodinek je také určitý napís swiss tak by to mohlo znamenat že jsou ze Švýcarska.Cenu si netroufám odhadnout ale tohle jsou faktory které ji ovlivňují.

ty ses taky velkej znalec, co? :)

Odesláno

Mně se ten rozbor Mr.Bada náhodou líbil, byl takový upřímný  :)

Mně teda taky, musím ale říct, že jsem se po dlouhý době čtení vláken i nahlas zasmál:-) Je to skutečná perla pro znalce, myšleno ale tak, že se nechci Mr.Bada nijak dotknout. 

Odesláno

At je, jak je to, vaz si je a opatruj jako oko hlave, ja po dedovi toto nemam.

Odesláno

Takovéhle hodinky mi teda k hokejovému výročí ani trochu nepasujou. To nevybrali moc dobře.

Záleží na vkusu obdarovaného...pokud si je vybral tak proč ne.

Odesláno

Sem znalec asi jako šikmooký spoluobčan na tržnici,ale pokud ta značka nebyla 1 rok a pak šla do kytek,nějaká specialitka to možná bude.Ale chtělo by to aby to bylo echtgold no :D .Možná pro nějakýho hokejovýho sběratele,kdyby to chtěl prodat.

Odesláno (upraveno)

Hej suhajko co zbiera prispevky - si z nas robis srandicky???  Nepoznas GOOGLE vole... Ano ty Mr. Bad

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno

Já zase říkám, co na srdci, to na jazyku  :cheers: Mr. Bad to napsal náhodou moc hezky  :punk:

Děckám říkám - když k věci nic nevíš, tak mlč a usmívej se, bude to lepší než plácat blbosti

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...