Snow Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Price: CHF 2?550.- /EUR 2?600.-zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2015/12/eterna-super-kontiki.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fire183 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Moc hezký. Všechny. Eterna mě láká čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Moc teda tuhle partu neznám, ale tyhle se jim povedly:http://en.watches-news.com/eterna/super-kontiki-black/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Moc teda tuhle partu neznám, ale tyhle se jim povedly:http://en.watches-news.com/eterna/super-kontiki-black/tyhle zrovna naživo vypadaj jak z umělý hmoty .... tohle je jedna z mála vyjímek kdy vypadají hodinky na fotce líp než naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Dneska na mě vykoukly na facebooku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Má někdo super kontiki 2015/16? Může dát wristshot? Celkem mně zaujali, na chrono24 se dají nové za 1100e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 tak vám povím, že Super Kontiky je celkem návykový model.... Tuhle limitku jsem si koupil 4. ledna, ale kamarád, který po nich strašně stonal mě ukecal a já mu je 15. ledna pustil. Cítil jsem se takový nedomazlený, bylo to moc rychlé odstavení, tak jsem ve čtvrtek 18.ledna v Chronoshopu nasadil na ruku pro změnu : Jsou fakt kulervoucí a asi mě baví více než ty černé. Jak nemám rád nato pásky, tak tenhle jim sekne, nicméně šel hned dolů, protože jsem drátěnkář.Vhodný kousek poskytla Omega PO a teď je to teprve ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Musim pochvalit, super Ecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Na ruce jsou super, ale jak mi někdo tvrdil, že jsou pocitově o moc lepší, jak SEIKO Sumo, tak ne. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Tak mě jsou příjemnější, protože mají širší pásek a tolik necestují po ruce, jako Suma Včerejší vorařský srázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 A když jsou to ještě 1973 tak to nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ty mají jiné pouzdro Honzo, ale dobré jsou, o tom žádná. Dnes jsem nasadil novou gumu a myslím, že to byla trefa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 (upraveno) Koukám, že na prvotních renderech se dýlky ruček moc nepovedly, v reálu je hodinovka kratší a minutovka delší a v žádným případě se nepletou. U Tikala je to jasně vidět. Upraveno 24. května 2019 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 To si zaslouží nějak rozepsané srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Doufám, že se k tomu dostanu v dohledné době, nějak poslední dobou nestiham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Líbí se mi ten náramek, ale je to najednou těžký jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Nový miláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Zásilka ze Švýcarska - balík jak kráva, uvnitř dřevěná krabička kterou mi hned sebrala dcera na poklady a mě zbyl na parapetu model rozměru tak 12 cm délky a deset deka hmotnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se