Baker Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Calibre L688.2 (ETA A08.231)Case: Round, ? 42 mm, steel with bordeaux aluminium bezel graduated from 0 to 60 and 1 to 12Screw-in case back and crownSapphire crystal with several layers of anti-reflective treatmentWater resistance: To 300 metres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 300m bez šroubovacích pusherů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 300m bez šroubovacích pusherů?Omega SMP Chrono bez problémov zvládala použitie chronografu do 300 m, preto tiež nepotrebovala istiť tlačítka. A išlo o model z konca deväťdesiatych rokov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Další značka, která krásně oživila vintage design. No tak, Seiko, snaž se taky už konečně, limitky nestačí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Skvělý, na první pohled. Moc se mi ale nelíbí, že je jeden sčítač větší a střední články tahu jsou hrozné. Ale třeba budou naživo mnohem lepší. Upraveno 18. března 2015 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Ten tah slabota, ale inak pecka. Aj scitac mi vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Na první pohled zajímavý, ale je tam spousta ALE- tři rozlišný čítače se mi nelíbí, kvůli tomu i datumovka na nehezký pozici, tah všelijakej. Barevně se mi to ale líbí moc. Kdyby zvolili bicompaxy s datumovkou na 6, tak by to byly moc pěkný hodinky. Nebo kdyby alespoň zachovali podobnější vzhled těch z kterých předpokládám vycházeli, tam mi ani odlišný subcifry nevadíTakhle bych radši šáhl po heritage diverech z loňského roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Paráda. Na diverech mi pro středozemce, který musí k moři někam vyjet, mi přijde tahle GMT luneta naprosto supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 mne sa pacia, akurat by mohol byt mensi subcifernik napravo pri datume... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Sice chápu že je to podle staré předlohy, ale nejspíš by mne víc oslovily bez chrona. Ale líbí se mi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Tak to je super, mi se líbí, krásnej vintage look! Jsem zvědavej na reálný fotky na pazouře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 krásné, fakt povedené retro. Longines je zatím nejlepší v sebevykrádání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 (upraveno) Su paradne, ale cca 2600 EUR je moc...ale suhlasim, ze ako bicompax + datum na "6" by boli este lepsie Upraveno 22. března 2015 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 ještě zadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 hmmm zadok sklamanie... cakal som vacsi rozdiel od LLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Mě se moc líbí, mám slabost pro červené lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 (upraveno) ja ich asi nutne potrebujem...:-) http://www.watchreviewcenter.com/longines-heritage-diver-1967-chronograph-hands-on/ Upraveno 25. dubna 2015 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Super fotky. Taky se mi moc líbí. Minimálně se na ně pudu někam podívat. To pouzdro se mi zdá na ruce dost vysoké? Jako potápky by mě pro ně seděla guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrpetr Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Zajímalo by mě,co znamená na 30minutovém sčítači stopek zvýrazněná 3 5 6 a 9 minuta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Myslím, že by to mohlo souviset s dekompresními tabulkami pro potápěče. Dříve než byly rozšířené computery, které počítají časy dekompresí samy, tak podle tabulek byly 3, 5, 6 a 9 minut takové hodně frekventované časy pobytu na jednotlivých hloubkách. Ale možná to je úplně jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se