Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Calibre L688.2 (ETA A08.231)

Case: Round, ? 42 mm, steel with bordeaux aluminium bezel graduated from 0 to 60 and 1 to 12Screw-in case back and crown

Sapphire crystal with several layers of anti-reflective treatment

Water resistance: To 300 metres

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Skvělý, na první pohled. Moc se mi ale nelíbí, že je jeden sčítač větší a střední články tahu jsou hrozné. Ale třeba budou naživo mnohem lepší.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Na první pohled zajímavý, ale je tam spousta ALE- tři rozlišný čítače se mi nelíbí, kvůli tomu i datumovka na nehezký pozici, tah všelijakej. Barevně se mi to ale líbí moc. Kdyby zvolili bicompaxy s datumovkou na 6, tak by to byly moc pěkný hodinky. Nebo kdyby alespoň zachovali podobnější vzhled těch z kterých předpokládám vycházeli, tam mi ani odlišný subcifry nevadí

2009826173556_01-PER-OM.jpg

Takhle bych radši šáhl po heritage diverech z loňského roku.

Odesláno

Sice chápu že je to podle staré předlohy, ale nejspíš by mne víc oslovily bez chrona.  Ale líbí se mi moc.

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Myslím, že by to mohlo souviset s dekompresními tabulkami pro potápěče. Dříve než byly rozšířené computery, které počítají časy dekompresí samy, tak podle tabulek byly 3, 5, 6 a 9 minut takové hodně frekventované časy pobytu na jednotlivých hloubkách. Ale možná to je úplně jinak  :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...