bandicoot Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Teaser IWC, premiéra zítra... Keramický Ingy? To by ladilo...Zdroj IWC profil, Instagtam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Uf, tak to jsem tedy zvědavý :-) Krásná detailovka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 IWC/Richemont na Baselworldu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 (upraveno) Máš pravdu. Splynulo mi to, jak překlikávám tapatalk a Instagram. Ne Basel ale Facebook. Prosím moda o opravu názvu vlákna. Díky. Upraveno 20. března 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Fotka moc pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Já už ani neslintam, prvně mám nové plastiki, ale hlavně jsem schopen plus mínus odhadnout cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Materiál pouzdra "boron carbide", limitka Ingenieur Automatic Edition AMG GT, 25 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 super detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Slintám :-) hodně povedená záležitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se