Bells Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 No upřímně řečeno, už abych to měl taky za sebou, když vidím ten magořinec kolem Teda hlavně magořinec všech, kdy člověku nezbývá nic jiného, než se přizpůsobit a vše řešit taky tak ukrutně brzo. Měl jsem to udělat jako jeden kamarád, ten se vykašlal na nějakou party pro lidi, sbalil se s nastávající a nejbližší rodinou a vzali se na Seychelách a bylo vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3087 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Nadhernee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 10. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Zopar novych fotiek co som nacvakal, uz neni tolko volneho casu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Pěkný fotky krásných hodinek, za mne vzhledově rozhodně lepší než současná modelová řada. Je hezký vidět, když hodinky dělají majiteli radost už několik let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Pěkný fotky krásných hodinek, za mne vzhledově rozhodně lepší než současná modelová řada. Je hezký vidět, když hodinky dělají majiteli radost už několik let. Dakujem velmi pekne;-) ja som tiez tohoto nazoru, nova rada sice ma super inhaus, keramicku lunetu krasny cifernik ale nejak to neni ono. Mal som ich na ruke no iskra nejako nepreskocila, takze u mna vedu stare klasiky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Nieco som pofotil, LASKA stale trva, uz niekolko rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Na té gumě jsou fakt krásné. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 28. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Oni su celkovo krasne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 18. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Planety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelli Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Jsou výborný na te gumě. Co je to za řemen-origo nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Dakujem velmi pekne,ano. je to orginal kaucuková guma z preklapacou sponou, idealne na kazdodenne nosenie, proste ani nevies ze mas nieco na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 (upraveno) Používám stejnou gumu s překlápěcí sponou a na nošení je to skvělá kombinace. Ale spona mne před pár dny nepříjemně překvapila: logo Omega se na jedné straně mírně nadzvedlo a začalo zadrhávat ostrou/zvednutou hranou. :-( Po zatlačení nehtem zpět je zatím vše OK. Upraveno 23. prosince 2018 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Používám stejnou gumu s překlápěcí sponou a na nošení je to skvělá kombinace. Ale spona mne před pár dny nepříjemně překvapila: logo Omega se na jedné straně mírně nadzvedlo a začalo zadrhávat ostrou/zvednutou hranou. :-(Po zatlačení nehtem zpět je zatím vše OK.to iste sa stalo aj mne pred casom s tym ze som cele logo odje.... takže som napokon kupil cisto novú sponu a teraz je vsetko OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Tome,ty jsi fakt do těch svých POček tak zamilovanej .Mám dojem,že už je budeš mít fakt nadosmrti .Fotky parádní,ostatně taky jako vždy .Sečteno,máš to všechno v pořádku a O.K. - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Zdenku pekne a velmi presne si to napisal, ked ich milujes neni co riesit :-D podstatne je ze som nadmieru spokojny a uzivam si ich kazdy jeden den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Moc pěkné fotky, opravdu moc. Dávej si na ně nějakou ochranu než začnou cestovat světem/netem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Moc pěkné fotky, opravdu moc. Dávej si na ně nějakou ochranu než začnou cestovat světem/netem. Diky moc pekne, ako si to myslel ze si mam na ne dat ochranu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Líbí se mi tihle definitivkáři, zatím se k tomu marně snažím dopracovat. POčka mám v hledáčku, tak jestli se zadaří, uvidím jestli vydrží nebo to bude jen další zoufalej pokus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Copyright, nějaký něco (vodoznak, cojávím), aby fotky zůstaly tvoje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se