Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, Ondrej75 napsal:

Naprostý souhlas. Ty datumovky jsou mor, říkám to pořád, nechápu proč tím kazí jinak pěkné hodinky. V dnešní době to snad už nikdo ani nepotřebuje, je to jen hloupý zvyk.

Á tak s tím nemohu souhlasit, datum má rád , pokud tam není a hodinky se mi líbí , zvládnu to i bez …. Ovšem u těch Archimede které jsou asi “ re-edicí “ krásných vintážek , dát na ně datumovku která ruší jejich eleganci …. To je fakt barbarství ! 

Odesláno
před 3 hodinami, FantasticFabio napsal:

Á tak s tím nemohu souhlasit, datum má rád , pokud tam není a hodinky se mi líbí , zvládnu to i bez …. Ovšem u těch Archimede které jsou asi “ re-edicí “ krásných vintážek , dát na ně datumovku která ruší jejich eleganci …. To je fakt barbarství ! 

Tak jsem to vlastně myslel, dávat to k designu, kam to nepatří. Pokud je smysluplnou součástí celého designového konceptu, dal proč ne. 

• Díky 1
Odesláno
V 16. 8. 2025 v 18:31, Tanner napsal:

Viz co mate dnes na ruce. Dneska jsem si vzpomnel na jedny dlouho nevytazene kousky z me hodinkovnice. Poprve na ne misto tahu navlekl NATO (btw uz koukam po kvalitnejsim kovani z pekneho brouseneho nerezu), natahl a hodil na ruku. No nejsou to furt pekny hodinky? Archimede SportTaucher jeste s ETA2824-2 z dob meho pocatecniho brouzdani chrmag forem.. nejaky patek to bude :)IMG_3085.thumb.jpeg.18960c9b6fc8ce6a50d797da1bed260e.jpegIMG_3084.thumb.jpeg.4c80fc4e15ae6cde6cfec913b5fc96ad.jpeg

IMG_3114.thumb.jpeg.22747d94a69a6ad90197248618a5793e.jpegIMG_3115.thumb.jpeg.c6ada4366759c7682f0837f01849ff14.jpegUpgradovaná verze NATO strapu s lepším kováním. Za mě spokojenost a dost mi je to refrešlo a vrátilo na ruku.

• Dát hlas 2
  • po měsíci...
Odesláno

Já měl XLH 45 mm z roku 2010 a tam oboustranný antireflex byl, ale po x letech jej přestali na sklo dávat. 42 mm verze měla vždycky jen vnitřní antireflex. Na mých XLH se stejně antireflex po cca 7 letech rozpadl a musel jsem ho odleštit. 

Odesláno

Si pamatuju že když byly v nabídce Chronoshopu, byl antireflex volitelná položka pro konvexni sklíčko a moje 42 s plochým ho neměly. Stroje klasická ETA/Sellita.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...