Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dekuju jeste za rady. Hodinky samozrejme jeste nemam. Ale budu se opakovat jsem rad, protoze zjistuju, ze dost menim nazory jake se my vlastne libi abych byl dostatecne spokojeny. Bohuzel nevim co je GS? Hadam G Shock, i kdyz tu setrvam tak toto nebude muj salek vubec nesplnuji pozadavek a to univerzalnost, tak jako Sunta bych si je nedokazal predstavit, z funkcniho hlediska samozrejme ano, ale kvuli tomu to nekupuji.

Musim rict, ze od doby co jsem zalozil vlakno tak muj vyber se zastavil na dvou trech kandidatech a to New Black Monster a Orient Black Mako

I kdyz ani jedny nejsou tip top co bych chtel tak i tak dostatecne zaujaly. Nejradsi bych kupodivu oboje a kdybych kupoval oboje tak Black Mako a new Orange Monster. Pokud jedny tak opravdu new Black Monster. S tim, ze jeste Deep Blue Sea Ram 500 modry cifernik cerna luneta by mohly hodne prekvapit tam to, ale vidim jako velke riziko uplne na slepo takze radeji ne.

Stale plati, ze me docela zaujali z filmu bili cifernik stribrne nebo cerne telo a cerny kozeny pasek nebo chrona. Ale na nic co by zaujalo v me kategorii do 10 tisic jsem nenarazil.

Budu tedy rad kdyz se poradim s Vami jeste new black Monster nebo black Mako? Monstra jsou na tahu takovy masity a Maka sice takovy jednoduchy, ale budou strasne pekny v realu podle me a ten tah se k nim hodi, strasne bych je chtel videt v Praze a mel bych jasno paz new black Monstra jsem uz videl.

Upraveno uživatelem hmpf
  • Odpovědi 162
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ty jsou docela hezky videl jsem je v hodinarstvi na Mustku, celkove tam meli nadherny hodinky luxusni az my bylo blby tam vejit. Takhle barevne sladene cerny cifernik s bilym chronem a bilym dynkem [snad se to tak nazyva], cernym paskem, to se me libi moc. I s tmave modrym cifernikem byly pekny.

http://www.jomashop.com/breitling-watch-ab011012-b967bkpt.html

Upraveno uživatelem hmpf
Odesláno (upraveno)

Tak jsem se asi rozhodl pro cerne Mako, jsuo opravdu univerzalni nasel jsem je za dobrou cenu pod 5 tisic coz je podobna ne o moc vyssi cena jako na Amazonu a tim padem nemusim resit zarizovani paypalu a tak, takze bez slozitosti. Kdybych u nas kupoval new Monstra tak za 7,5t az 8t. Takze pokud my budou shazet tak asi dokoupim Oranzady ze zahranici a mel bych se tedy opravdu vejit do 10t.

Otazkou jestli by nebyly prave nej ty new Black Monster paz ja dvoje hodinky nepotrebuji.

Mako Black

http://i60.tinypic.com/2q88qo1.jpg

Monster new Black

http://i59.tinypic.com/11t6fsm.jpg

Monster new Orange

http://i58.tinypic.com/2eea5p3.jpg

Upraveno uživatelem hmpf
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Doporučuju  zprovoznit paypal a ebay a pak můžeš nakupovat jak vzteklej tahy, meshe, gumáky, nata aj. a můžeš pořídit monstra z http://mywatcheshub.com/ já je tam kupoval 2x za cca 5tis. Já bych koupil nový černý monstra, protože jsou víc sportovní, je to pojem a maj větší koule. Maka jsou decentnější. V týhle kategorie, respektive výběr z těchto dvou co vybíráš je to čistě co ti víc sedne ani jedno nebude špatnej výběr.

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Tak posledni info, pak dam vedet jak. Budu mit moznost videt Mako doufejme cerne, kdyz se mi budou libit tak je samozrejme vemu a pak na stopro i new cerna Monstra. A pak si bud necham oboje nebo ty ktere budu mit radsi.

Odesláno

Maka jsou dle mě pro univerzálnější nošení než Monstra, ale to ostatně si pak posoudíš sám na sobě. Ať ti dobře dopadne koupě :-)

Odesláno

Hodinky jsou od toho aby delali radost na ruce a ne nekde v supliku :-) kazdopadne Seiko a jejich model Monster je skvelou volbou.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem videl Orient black Mako na jejich origo tahu v obchode, kdyz jsem videl cenu 5600kc tak jsem je chtel vzit. Musim rict hodne hezke decentni hodinky, dokazal bych si je moc predstavit, ale nevim jestli me presvedcily. Ted to vypada opravdu jednoznacne na ty new black Monstra. Dyt nekde preci museji byt v obchode k videni ten model SRP307 a 309, nevi nekdo?

Mako pekna fotka z google obrazky

11j3if5.jpg

Upraveno uživatelem hmpf
Odesláno

Vždyť jsi věděl, že tam ty drákuly maj, už jsme to řešili na předchozích stranách:)).

A ještě tedy je možnost je vidět v Praze někde v obchodě? AZ watch je online shop tam to nelze.

Podle informace na webu je maj v Koscomu Na Poříčí, můžeš se tam mrknout....

Vypadá, že tam mají jen drákuly..

Odesláno (upraveno)

Vim jen me nelakaly ty draculy tak jsem neresil kde to je. Dnes jsem tam nakonec taky byl. Na vecir napisu.

Upraveno uživatelem hmpf
Odesláno (upraveno)

Nemuzu si pomoc, ale ty cerne Monstry i draculy z fotek jsou takovy pekny zivy a v realu samozrejme velmi hezke, ale takovy mdly(..

A ty hodne drahy Grand Seiko typ ala Rolex Submariner fakt pekne, ale za tu cenu jak to muze nekdo koupit :D

Upraveno uživatelem hmpf
Odesláno

Mě zrovna ty GS divery nijak zvlášť neoslovujou. Celkem se mi líběj ty quartzy v bílý verzi, ale stejně bych si u GS vybral spíš v úplně jinejch modelech.

Odesláno

Myslel jsem to ironicky, koupi si to clovek s patricnym platem nebo velky nadsenec. Jako audio nadsenec jsem chtel taky po 5 letech si  koupit sestavu za 150t a nemel bych zadne vycitky, protoze jsem to zkratka chtel a clovek k tomu dospeje a vi, ze za kvalitu aby to za neco stalo se plati. 

Odesláno (upraveno)

Uff, ale jinak osobni zhlednuti Monster i Mako i kdyz se my libily me teda spis odradilo :( , protoze me nepresvedcily coz jsem vazne necekal. Jeste budu muset absolvovat jedno kolo. Jinak se omlouvam koho uz nudi me vlakno nebo nerozhodnost, je tady takova pratelska atmosfera tak se sveruji.. :D

Upraveno uživatelem hmpf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...