Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím zdejší osazenstvo.

Vetřu se do zdejšího vlákna,nechci zakládat nové jsou jich tu mraky.

Chtěl bych si pořídit něco nového na denní nošení,jsem bezradnej a sám nevím.Proto bych chtěl poradit a nakopnout s výběrem. Nějak jsem po těch letech tady asi vyhořel.

Na značce a střevech nezáleží,kov. tah.

Docela rád bych se vratil k SARB059 (dvakrát do stejné řeky,ale dobře se nosí)) a nebo 061. Co se mi ješte po stránce designu líbí jsem přiložil. Jsou to samé Seika,ale jak jsem psal na značce......

Díky všem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 162
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vraby, beres to hodne ze siroka :-) Cenove rozpeti, co se tu resi vyhovuje? Mel by to byt automat nebo quartz nebo to je fuk? Mne ted strasi v hlave neco s pepsi lunetou - SKX009, Mako nebo jsem videl i neco od Citizenu. Rlx zatim necham bokem :-D To by se nelibilo?

Odesláno

Pokud do 10tis, tak to by mohly byt i Certina DS Podium v quartzu. Jedny mam ve vlakne, chronograf s tachymetrem to ma, delaji se i na tahu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

modré a bílé nevypadají špatně,ale Casio :mummy:

kam zmizel Pitomec,něco tady včera dával ne?

Odesláno (upraveno)

Viděl jsem díky jednomu fajn chronomagovi SRP307 new black monster na tahu a donesl ještě ukázat další hodinky i z jiné kategorie. Monstra jsou pěkný zajímavý, ale v reálu ten černý ciferník není až tak černý jako na fotkách co jsou na konci 2 stránky vlákna kde působí živějším dojmem. Stále jsou pro mě jako hlavní kandidát nicméně ještě bych rád viděl new orange monster třeba budou živější, ale je pravda co jsem se bavil s přáteli tak oranžový hodinky všichni řikali nééé :D krom jednoho ten prý do fitka jako, že oranžová působit sportovnějšim dojmem.

Nicméně taky my ten fajn chronomag řikal vem rychle monstra a rychle pryč z fóra :D

Začli se my líbit Squale atmos 50 zejména ty blue vypadaj strašně pěkně a zajímavě, jsou asi krapet dražší co?

2isvy4h.jpg

242hksg.jpg

1z3rnrr.jpg

tady ještě pěkná fotka od Andyho

23r25wy.jpg

Nebo taky nevypadaj zle styl alá Breitling SuperOcean Abyss, nebo se my taky líbí Nautilus co jsem tady viděl na fotkách. Klidně dejte ještě ňáký tipy zvýšit můžu na 10tisíc víc je my líto zatím dávat za hodinky.

Upraveno uživatelem hmpf
Odesláno

USER byl rychlejsi. Squale jsou za dvojnasobnou cenu, takze tam by ses musel placnout pres kapsu.

Pokud jde o Monstra, tak uz jsem to psal vys (tusim strana 2). Mel jsem vedle sebe cerna a oranzova a oranzova byla daleko lepsi. A v tom fitku bys opravdu nahonil vic parady v oranzovych ;-)

Priznam se, trosku se v tom zacinam ztracet, protoze jsem se angazoval jeste v jinem podobnem vlakne. Omlouvam se tedy, pokud tu uz nejake navrhy zaznely, ale trosku to shrnu:

1. Seiko Monster Black/Orange

2. Orient Mako/Ray

3. Seiko SKX007/SKX009

4. Squale - uz je podle me mimo rozpocet, ale zalezi nakonec na tobe ;-)

Vynechal jsem neco?

Hele, jeste me napadlo, co takhle neco od Deep Blue? To je celkem povedena znacka a cenove by ses vesel, mrkni treba sem: http://www.jomashop.com/deep-blue-watches.html

Pak jsem jeste narazil na par peknych modelu od Citizenu:

http://watches88.com/pd-citizen-diver-s-style-automatic-nj0010-55e.cfm

http://watches88.com/pd-citizen-diver-s-style-automatic-nj0010-55l.cfm

http://www.skywatches.com.sg/reviews/citizen-automatic-200m-dive-mens-watch-ny2300-09g-ny2300-2952.htm

http://www.skywatches.com.sg/reviews/citizen-automatic-mens-scuba-divers-watch-ny2300-09g.htm

Treba se ti neco zalibi ;-)

Odesláno

To je škoda těch Squale ta modrá s oranžovou ručičkou na to, že to je takový jednoduchý design tak jsou pro mé oko naprosto parádní. Desítku bych za ně dal  :crying_anim:

Ty SKX souhlsím jak někdo psal, že jsou bez orámování indexů takový nedodělaný tak jsem je vyřadil. Orienty mako/ray si dokážu představit s černým ciferníkem na tahu možná i oranžový, ale musel bych je vidět někde v Praze ty by mohli být někde v obchodě k vidění? Ale ty Monstra zdá se, že v této kategorii jsou asi opravdu nej.

Odesláno

To je škoda těch Squale ta modrá s oranžovou ručičkou na to, že to je takový jednoduchý design tak jsou pro mé oko naprosto parádní. Desítku bych za ně dal  :crying_anim:

Ty SKX souhlsím jak někdo psal, že jsou bez orámování indexů takový nedodělaný tak jsem je vyřadil. Orienty mako/ray si dokážu představit s černým ciferníkem na tahu možná i oranžový, ale musel bych je vidět někde v Praze ty by mohli být někde v obchodě k vidění? Ale ty Monstra zdá se, že v této kategorii jsou asi opravdu nej.

No a co ty Deep Blue? Tam mas taky modre s oranzovyma rafikama...

Odesláno (upraveno)

No jo modely Sea Ram 500 a Juggernaut 2/3 nevypadaj zle ještě to očíhnu..

Upraveno uživatelem hmpf
Odesláno (upraveno)

Sea Ram 500 nejsou zly, ale těžko říct jak by vypadaly v reálu moc fotek na netu není a ty Juggernauty jsou přemodralý všude a DB značka má teda ošklivý tahy 4 řadový, 3 řadový vypadají líp.

6xywxw.jpg

Upraveno uživatelem hmpf
Odesláno

Tady par fotek na ruce najdes: https://www.google.com/search?q=deep+blue+sea+ram&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9wMjVZX6CMrFsAWM7YGoCw&ved=0CB0QsAQ&biw=1423&bih=662

Plus prohledej WUS: forums.watchuseek.com

V US je tahle znacka pomeren popularni. Na tech Sea Ram se mi libi ten font na lunete. Prijde mi hodne podobnej Omega SMP. Toho jsem si pred tim nevsiml. Co se mi moc nelibi tak je vterinova rucicka, ta uz by v tomhle pripade byt oranzova nemusela. Ale to jsou detaily. Hmm, kurnik jak tak na to koukam, tak se budu muset jejich strankam vyhybat, nebo mi omylem nejake pristanou ve schrance :lol2:

Odesláno (upraveno)

Sea Ram 500 blue automaty zařazuju ještě do výběru k new Monstrům, jsou opravdu hezký zajímavý, ale nejsou tak decentní jako ty Squale. Ta modrá keramická luneta pokud nebude barevně stejná jako ciferník což není na stopro poznat z fotek hezký sem nenašel jakoby to všichni fotily mobilem a větší ručky působí trošku děcky, ale v reálu to tak být nemusí.

Pak taky nejsou špatný Master Explorer 3 s černým ciferníkem, ale ty asi budou dražší a zase tam je jedna věc co se my nelíbí na lunetě maj lumi což vypadá taky docela děcky.

Upraveno uživatelem hmpf
Odesláno

Vim, že to je na mě, ale ještě hodim konečný poradenství rozuzlení. Spíš zamotání hlavy nejhorší na tom je, že mě by se líbily ať už bych z nich měl asi jakýkoliv a takhle to natahuju a nemam kvůli tomu ještě žádný. Zvláštní, že jsem spíš chtěl chrona, ale nějak mě žádný nezaujaly.

Orient Mako/Ray ty se my líbí černý ciferník i oranžový na tahu super, na gume si je dokážu též představit až na ty delfínky. Budu se opakovat kdybych neviděl v reálu Invicta 8926 tak mě podobný designový typ hodinek nechává úplně chladným nevšiml bych si jich nejspíš. Luneta je možná u SKX007 coolovější ty si mě líběj taky moc.

2qslxdj.jpg

2ibd9a8.jpg

28u07xu.jpg

Seiko Monster new black a new orange. Přijdou mě asi nejzajímavější takový nápadný o to my šlo a na gume nebo černym silnějším strapu si je dokážu moc představit a na tahu samozřejmě taky.

20t5k74.jpg

ok0s5u.jpg

qn8pyx.jpg

2mg8ked.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...