Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to je právě ono...Doteď jsem vstával na Garmin Vivosmart, které sebou hází tak, že mě to vzbudí spolehlivě. Ale ty Suunta jen tak vrní, že bych měl problém to zaznamenat. Proto potřebuju vědět, že neskočím do něčeho podobného - ta funkce je pro mě důležitá, máme v ložnici mimino, tak si jakýkoliv druh melodie nemůžu dočasně dovolit :)

Odesláno

Zkusím to a uvidíme...nevíte, jestli má Garmin nějaká testovací centra? Suunto nabízí, že oproti vratné záloze (cca 2000 Kč) je půjčí na nějaký čas na vyzkoušení. Tak jestli tu není něco podobného....

Odesláno

Mě probudí naprosto spolehlivě a dokonce slyší vibrace i moje žena, která leží vedle.

Pokud je chceš vyzkoušet kup je na alze a připlať si možnost vrátit do 2 měsíců, nebo je prostě můžeš vrátit i zdarma do 14ti dnů.

Odesláno

Ano a díky, už jsem rozhodnutý...dnes jsem si je ohrabal u kolegy a půjdu do té výměny. I ten ekosystém se mi líbí víc, byl jsem zbrklý

Odesláno

Včera na koncertu Tatáčů v Ostravě slečna v první řadě na ruce Fenix3 Sapphire Rose Gold. Musím říct, že vůbec nevypadaly na ženské ruce špatně. Někdo od sud? ;)

Odesláno
  V 29. 5. 2016 v 20:19, Beet napsal:

Dnes jsme poprvé použil F3 k navigaci a hledání kešky. Keška nalezena. ;) Tohle mi u 920Xt chybělo.

Když už jsem se blížil ke kešce, zastavil jsem aktivitu a chtěl donavigovat a dojít na místo samotné chůzí. Vyjela na mě obrazovka při zastavení aktivity (Resume, Save, Discard,). Nebyl jsem schopen najet na šipku.

Opravdu lze navigovat jen při spuštěné aktivitě, nebo mi něco uniklo?

Dne jsem přišel na lehkou berličku. Při zastavení aktivity zmáčknout tlačítko Back, a na chvíli se šipka objeví. Není to ideální, ale dnes mi to ke kešce pomohlo.

Používáte někdo 3D rychlost a vzdálenost? Já to mám při běhu zapnuté, ale dnes mě napadlo, jestli je to vůbec k něčemu. jaký na to máte názor?

Odesláno
  V 24. 6. 2016 v 11:33, Beet napsal:

Dne jsem přišel na lehkou berličku. Při zastavení aktivity zmáčknout tlačítko Back, a na chvíli se šipka objeví. Není to ideální, ale dnes mi to ke kešce pomohlo.

Používáte někdo 3D rychlost a vzdálenost? Já to mám při běhu zapnuté, ale dnes mě napadlo, jestli je to vůbec k něčemu. jaký na to máte názor?

Minulý týden jsem při kešování vypnul aktivitu a uložil. Pak jsem stiskl tlačítko start, vybral chůzi (asi, ono bude nejspíš jedno co), hodinky se připravovaly na spuštění aktivity a mezi tím, aniž bych aktivitu odstartoval, tak se šipka ukazovala (kolem okruží). Zkrátka v pozadí pořád navigace pokračovala. Nutno podotknout, že jsem původně navigoval na souřadnice, né na nějaký uložený bod v hodinkách.

OT: Mimochodem, hledal jsem, jak prát boty a narazil jsem na tebe na běhej.com, tak ahoj :)

Odesláno
  V 24. 6. 2016 v 18:43, Květy napsal:

Minulý týden jsem při kešování vypnul aktivitu a uložil. Pak jsem stiskl tlačítko start, vybral chůzi (asi, ono bude nejspíš jedno co), hodinky se připravovaly na spuštění aktivity a mezi tím, aniž bych aktivitu odstartoval, tak se šipka ukazovala (kolem okruží). Zkrátka v pozadí pořád navigace pokračovala. Nutno podotknout, že jsem původně navigoval na souřadnice, né na nějaký uložený bod v hodinkách.

OT: Mimochodem, hledal jsem, jak prát boty a narazil jsem na tebe na běhej.com, tak ahoj :)

No jo, jenže já chci pak pokračovat v aktivitě. Prostě najdu keš a běžím dál, např. zpět domů.

Boty už dávno neperu, maximálně odbahním hadicí nebo sprchou. Asi jsem podlehl marketingové masáži. :)

Odesláno
  V 26. 6. 2016 v 20:43, Beet napsal:

No jo, jenže já chci pak pokračovat v aktivitě. Prostě najdu keš a běžím dál, např. zpět domů.

Boty už dávno neperu, maximálně odbahním hadicí nebo sprchou. Asi jsem podlehl marketingové masáži. :)

Když chceš pokračovat v aktivitě, potom vyznívá otázka, proč ti vadí automatická pauza?

Ale když nechceš automatickou pauzu, zkusil jsem to ještě jinak a funguje to: Když třeba cykluju a zastavím se na oběd, tak ať si baterka odpočine, vypnu aktivitu a úplně dole je volba "Resume Later" (Obnovit později). Po obědě stisknu tlačítko pro aktivity, nahraje se ta uložená a při druhém stisku se spustí a ty v ní můžeš pokračovat. Než ale stiskneš start po druhé, opět se ukazuje šipka s navigací na cíl. A mezi obrazovkama jde samozřejmě přepínat. (Po chvíli ti tam skočí MENU, ale tlačítkem Back z něj vyjedeš). Vyzkoušej a dej vědět....

Taky bych boty nepral, kdyby nesmrděli nohy.

Odesláno
  V 27. 6. 2016 v 5:28, Květy napsal:

Když chceš pokračovat v aktivitě, potom vyznívá otázka, proč ti vadí automatická pauza?

Ale když nechceš automatickou pauzu, zkusil jsem to ještě jinak a funguje to: Když třeba cykluju a zastavím se na oběd, tak ať si baterka odpočine, vypnu aktivitu a úplně dole je volba "Resume Later" (Obnovit později). Po obědě stisknu tlačítko pro aktivity, nahraje se ta uložená a při druhém stisku se spustí a ty v ní můžeš pokračovat. Než ale stiskneš start po druhé, opět se ukazuje šipka s navigací na cíl. A mezi obrazovkama jde samozřejmě přepínat. (Po chvíli ti tam skočí MENU, ale tlačítkem Back z něj vyjedeš). Vyzkoušej a dej vědět....

Taky bych boty nepral, kdyby nesmrděli nohy.

IMHO Při automatické pauze, by pak při dohledávání keše mohly F3 něco načítat. Mám to raději pod kontrolou.

No vidím to na napsání na suport Garminu. Tohle podle mě odporuje logice.

Odesláno

Zkus to "obnovení později", to by mohlo vyjít tvému požadavku vstříc.

A u té automatické pauzy si můžeš nastavit podmínky, kdy se automatická pauza na použít... Třeba rychlost pod 5 km/h. Pokud jsi běžec, tak nejspíš běháš rychleji...

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak ty už se v mých očích řadíš do skupiny "magor" :D

... myšleno samozřejmě v dobrém ;) Já se dostanu na svoji obligátní měsíční stovku a biju se v prsa, jaký nejsem frajer :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...