Beet Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 V 31. 7. 2016 v 6:34, lloffass napsal: Tak ty už se v mých očích řadíš do skupiny "magor" ... myšleno samozřejmě v dobrém Já se dostanu na svoji obligátní měsíční stovku a biju se v prsa, jaký nejsem frajer Vidím to stejně. Přes 200 běžně neběhám, to už je na mě moc. Naposledy jsem přes 200 uběhl v březnu 2008. Jenže trénink na maraton vyžaduje své.No nic jdu si dát poslední červencový trénink 16km.
Baggiomb Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Fenix 3 optic /HR Ahoj vsem, dekuji za super vlakno. Uvazuji o techto hodinkach jiz nejakou dobu a chtel bych se zeptat na vydrz baterky u verze s integrovanym HR senzorem. Jak moc si ten senzor bere kdyz je pusten porad? Napr v normal rezimu, tzn bt, cca hodku denne beh s gps pustenou atd.Ma nekdo zkusenosti? Diky Sent from my iPhone using Tapatalk
Beet Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Zdá se mi, že po upgradu na fw7.5 mi přestaly chodit notifikace. Nemáte někdo podobnou zkusenost?
Beet Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Mám problém s funkčností tlačítka LAP. Normálně používám AutoLap po kilometru, ale dnes jsem potřeboval, použít mezičas a po zmáčknutí LAP mi to akorát přepíná obrazovky mezi hodinama a Aktivitou. Přitom mám pocit, že to dříve fungovalo a mimimálně jednou jsem tlačítko LAP omylem zmáčnul a změřil si tak mezičas. mám FW7.5. Dělám něco špatně, nebo je to bug?
Beet Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Je tady nový firmware.Changes made from version 7.60 to 8.00:Added support for CIQ SDK 1.3.4Added support for LiveTrack Auto Start. Once enabled on the Garmin Connect Mobile app (More > LiveTrack), the LiveTrack session will be automatically started when the user begins an activity.Improved the app settings editing experience.Fixed a potential issue where VO2 Max was not being generated for certain users living close to sea level.Fixed a potential issue where the users calories could drop to 0 during an activity.Fixed a potential issue where users VO2 max and Performance Condition values were getting affected with non-Run and Bike activities. (Ex: Walk, Hike, SUP etc.)Fixed a potential issue where the Virtual Partner pace could change during a multisport activity.Fixed a potential issue where the track log for an activity was not being shown in Garmin Connect.http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=7623
Beet Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 V 29. 8. 2016 v 19:25, Beet napsal: Mám problém s funkčností tlačítka LAP. Normálně používám AutoLap po kilometru, ale dnes jsem potřeboval, použít mezičas a po zmáčknutí LAP mi to akorát přepíná obrazovky mezi hodinama a Aktivitou. Přitom mám pocit, že to dříve fungovalo a mimimálně jednou jsem tlačítko LAP omylem zmáčnul a změřil si tak mezičas. mám FW7.5. Dělám něco špatně, nebo je to bug?Tenhle "můj problém" jsem vyřešil. Je to v nastavení aktivity.
Beet Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 V 4. 11. 2016 v 9:31, Beet napsal: Je tady nový firmware. Changes made from version 7.60 to 8.00: Added support for CIQ SDK 1.3.4 Added support for LiveTrack Auto Start. Once enabled on the Garmin Connect Mobile app (More > LiveTrack), the LiveTrack session will be automatically started when the user begins an activity. Improved the app settings editing experience. Fixed a potential issue where VO2 Max was not being generated for certain users living close to sea level. Fixed a potential issue where the users calories could drop to 0 during an activity. Fixed a potential issue where users VO2 max and Performance Condition values were getting affected with non-Run and Bike activities. (Ex: Walk, Hike, SUP etc.) Fixed a potential issue where the Virtual Partner pace could change during a multisport activity. Fixed a potential issue where the track log for an activity was not being shown in Garmin Connect. http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=7623Tak po update na verzi 8.0 se mi přetalo zobrazovat jméno volajícího. Dnes mě to celkem naštvalo, bral jsem to jako neznámé číslo. Má někdo podobný problém, příadně řešení?
Beet Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Dnešní pobíhání podzimním lesem.
Pette_MB Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 V 10. 11. 2016 v 15:49, Beet napsal: Tak po update na verzi 8.0 se mi přestalo zobrazovat jméno volajícího. Dnes mě to celkem naštvalo, bral jsem to jako neznámé číslo. Má někdo podobný problém, případně řešení? Mám tyto "hodinky" cca týden. Během toho týdne proběhla aktualizace na verzi 8.00. Jméno volajícího se zobrazuje. Zkusil bych v nastavení bluetooth telefonu hodinky znovu spárovat. Každopádně přes volbu zapomenout.
Květy Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 V 10. 11. 2016 v 15:49, Beet napsal: Tak po update na verzi 8.0 se mi přetalo zobrazovat jméno volajícího. Dnes mě to celkem naštvalo, bral jsem to jako neznámé číslo. Má někdo podobný problém, příadně řešení?I já potvrzuji, že jméno volajícího se stále zobrazuje i na verzi 8.00. Sice jen na SIM1, ale tak to bylo již od koupě hodiněk.
Kulin Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Fenix3HR mi zobrazuje jména volajících na obou sim od začátku. Zkontroluj si povolení telefonní aplikace. Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk
Květy Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 V 27. 11. 2016 v 16:47, Kulin napsal: Fenix3HR mi zobrazuje jména volajících na obou sim od začátku. Zkontroluj si povolení telefonní aplikace. Odesláno z mého EVA-L19 pomocí TapatalkV oprávnění je READ CALL LOG, ale nevidím nikde možnost výběru, pro kterou SIM
Pette_MB Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Potřebuji poradit......jakou aplikaci by jste použili při cvičení na trenažéru Kettler Skylon 3? Vytvořená aplikace uživatel v podstatě krom času a srdeční činnosti nic nezaznamená. Co aplikace Běh uvnitř?
Pette_MB Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Tak tady v tom vlákně to je mrtvý.
Beet Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 V 7. 12. 2016 v 20:23, Pette_MB napsal: Tak tady v tom vlákně to je mrtvý.Tak co kdyby jsi to tady trochu oživil.
Beet Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Tak malé oživení. Dnes byl krásný slunečný den. Střihnul jsem si vertikální kilometr. Samozřejmě byly na ruce F3.
Beet Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Nedávný minisraz F3 společně s Myslivcem. Toho já rád. Přítomny byly ještě 920XT, ale ty jsem na fotku netahal.
Sphinxx Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Kdyby měl někdo zájem, nabízím voucher, respektive slevový kupon na - 5.000,-Kč pro nákup hodinek Garmin Fenix. Nechám za to, za co jsem jej pořídil, tedy dobré víno a čokoláda.
Pette_MB Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 (upraveno) Škoda, že jsi to jsem nedal dřív. Jinak nemám nikoho, kdo by chtěl Fénixe. Upraveno 9. prosince 2016 uživatelem Pette_MB
miroslav zub Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 Mám tyhle hodinky cca půl roku a maximální spokojenost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se