Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vyfoceno dnes bohužel ne moc dokonale (blbý sklo:)) na Svoboďáku v Brně. Obchod kde prodávají Fortis, bohužel jsem zapoměl jméno, defakto jsem kolem jen proutíkal :wheelchair: . Nechápu co to jako má být za Primky...

post-1740-1186590068.jpg

Odesláno (upraveno)

V Příbrami je měli taky, myslím..;Nebyly (pro mě :whistle: ...)ani moc levné = i záručák se ale tvářil "jako" PRIM :suicide_anim:

Upraveno uživatelem pilot
Odesláno (upraveno)

MPM, to je asi jeden z duvodu proc PRIM nechce delat levne hodinky, protoze 80% populace nepochopi rozil.

Upraveno uživatelem rmx
Odesláno
  rmx napsal:
MPM, to je asi jeden z duvodu proc PRIM nechce delat levne hodinky, protoze 80% populace nepochopi rozil.

No PRIM určitě nechce dělat hodinky a la tahle Čína, ale není to zase tak dlouho, co se pokusil (dle p. Prokopa naposledy) o výrobu ve větším množství a relativně nízké cenové hladině. Tím mám pochopitelně na mysli Čechíno - ani vlastně nevím, jak to skončilo, ale nejspíš moc dobře ne.

Odesláno (upraveno)
  JJ napsal:
No PRIM určitě nechce dělat hodinky a la tahle Čína, ale není to zase tak dlouho, co se pokusil (dle p. Prokopa naposledy) o výrobu ve větším množství a relativně nízké cenové hladině. Tím mám pochopitelně na mysli Čechíno - ani vlastně nevím, jak to skončilo, ale nejspíš moc dobře ne.

Jenomže v případě modelu Čechíno Prim podcenil (nebo přecenil) cílovou skupinu. Fotbaloví fanoušci si opravdu nebudou kupovat quartz hodinky za 6000. Převedou si to na počet piv a mají jasno :( To už na ciferník mohl rovnou napsat Baník 314čo :)

Škoda, že na nich nepokračuje, protože pouzdro ujde a s mechanickým kaliberm by snad byl zájem.

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

Jo to jsou hodinky, které si Frýdecko Místecká firma MPM "Quality" nechává dělat někde na dálném východě.

Používá na ně legálně koupenou značku "Prim", ovšem koupili odděleně od eltonu privatizovaný podnik Chronotechna Šternberk, závod na budíky a stolní hodiny. Částečně transformována do firmy Eutech.

Používat můžou logo "bochánek", moderní logo s nápisem PRIM "budíkové", je trochu jiné od loga hodinkového. Veškerá tyto loga "zastupuje" kancelář Kyjovský a spol. z Brna. Pro firmu Eutech (bochanek), a MPM "Quality" (moderní) zároveň. Dále ultra moderní logo "Prim clock" a "Prim tools" pro firmu Hanharttrade, rovněž ze Šternberka. Dále atypycké vysoké logo prim

Firma ELTON Hodinářská má dle rejstříku registrovánu ochrannou známku

a) ELTON - kombinovaná slovní a grafická

B) Sexy time - dtto

c) Premier - dtto

d) spartak - slovní

e) atypické vysoké logo prim, nicméně nikoliv na hodiny, ale na podružnou činnost.

takže vlastně grafické logo prim se ELTONu nepodařilo zřejmě vůbec zaregistrovat do ROZ.

Držím ELTONU samozřejmě palce, a domnívám se, že by měli pánové z nového města vyvíjet neustálé úsilí v této věci.

post-31-1186615586.gif

post-31-1186615601.gif

post-31-1186615614.gif

post-31-1186615628.gif

post-31-1186615646.gif

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Vyfoceno dnes bohužel ne moc dokonale (blbý sklo:)) na Svoboďáku v Brně. Obchod kde prodávají Fortis, bohužel jsem zapoměl jméno, defakto jsem kolem jen proutíkal :wheelchair: . Nechápu co to jako má být za Primky...

Já je tam viděl už před více než rokem. Takže asi kupec 0 :) :)

Odesláno

Jestli jsem to správně pochopil, tak Eltonu patří ta obrázková loga?

Přítelkyně má asi osm let dámské hodinky s tím modrým. Já jsem si celou dobu myslel, že jsou od MPM.

Odesláno

Zdravim,

asi mam take cinsky smejd :( Hodinky jsem koupil koncem 90 let v hodinarskem obchode v Koline. Vypadaly jako Prim sport II.

Kdyz jsem je ted vyhrabal, otevrel, strojek se nepodoba zadnemu z kalibru pouzivanych ve sportech II. Navic nelze stelovat datum jinak nez otacenim rucicek pres "cely den". V navodu pritom bylo neco o druhe poloze korunky.

Na

http://misha.alarex.net/DSCN8571.JPG

http://misha.alarex.net/DSCN8570.JPG

si muzete prohlednout fotky. V soucasne dobe se snazim seridit strojek, ale porad se predbihaji nebo spozduji a to o hodne. Mam je hodit do kose?

Odesláno
  Oja napsal:
Zdravim,

asi mam take cinsky smejd :( Hodinky jsem koupil koncem 90 let v hodinarskem obchode v Koline. Vypadaly jako Prim sport II.

Kdyz jsem je ted vyhrabal, otevrel, strojek se nepodoba zadnemu z kalibru pouzivanych ve sportech II. Navic nelze stelovat datum jinak nez otacenim rucicek pres "cely den". V navodu pritom bylo neco o druhe poloze korunky.

Na

http://misha.alarex.net/DSCN8571.JPG

http://misha.alarex.net/DSCN8570.JPG

si muzete prohlednout fotky. V soucasne dobe se snazim seridit strojek, ale porad se predbihaji nebo spozduji a to o hodne. Mam je hodit do kose?

Já bych je do koše neházel. Myslím, že v 90. tých letech v eltonu občas i experimentovali, možná i s jinými kalibry. Takže bych to tragicky neviděl... ale kdo ví?

Odesláno

Je to experiment s čínským strojkem z Novýho Města (Prim o něm nerad mluví :)). Tenhle strojek je tak neseřídíš, ten můj měl navíc hrozně krátkou rezervu nátahu - kolem 24 hodin.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...