Leviathan Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 chlapi, mam klasiky Moc Toe, Beckmany vinove a chcelo by to Iron Ranger - cierne. Kde nakupujete? Kolin, Berlin? Spartoo nema cierne Iron Rangery ani Denimheads Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Bral jsem nějaké RW z Amsterdamu a v pohodě. Za tři dny byly boty doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Neodolal som a kúpil na Spartoo v 35% zľave čierne Rovery. A sú to prvé RW, u ktorých mi nesedela veľkosť 42 (mám IR, Merchant, Blacksmith a sedeli aj Moc Toe). Tá bota je celkovo nejaká obrovská. Kurňa za tú cenu som kapku naštvaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 10 hodinami, Leviathan napsal: chlapi, mam klasiky Moc Toe, Beckmany vinove a chcelo by to Iron Ranger - cierne. Kde nakupujete? Kolin, Berlin? Spartoo nema cierne Iron Rangery ani Denimheads Denim Heads nemá plno modelů, ale sou schopný lecos objednat, mě taky objednávali jak velikost tak i barvu. Takže bych se nebál jim napsat a zkusit domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 dikes chlapi. teraz som to pozeral..Moc Toe mam 44 a su akurat. Beckmany su 43 a tiez su akurat. Moja normalna velkost je niekde medzi 43-44, ale skor 44. Co vsade citam, tak Iron Rangery su trochu vacsie. Tak som objednal pokusne hnede zo Spartoo a uvidim. Cierne nikde u ns nie su. Naslepo nechcem brat ani z NL ani Nemecko. Spartoo bez problemov vratim. Je to teraz na prd, ked su obchodu zavrete a neda sa nikde skusat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Konečně po práci...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Jj. BACKMAN. Iron Ranger ma cesteOdoslané z SM-A505FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Trocha inspirace na údržbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 straasne dlha predohra. Inak cierne Iron Rangery doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Paráda, ale ty tkanice mu měl vyměnit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 15 minutami, Diamondking napsal: Paráda, ale ty tkanice mu měl vyměnit.... to by se prodražilo ale jinak dobrej tip jak oživit staré tkaničky zapalovačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 ale to asi len tie voskovane, ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Dle mě všechny, které obsahují alespoň trochu "plastu", čistě přírodní asi jen shoří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 V 9. 3. 2021 v 14:34, Leviathan napsal: straasne dlha predohra. Inak cierne Iron Rangery doma. A co ty Irony? Jak jsi spokojený? Kdy jsem se rozhodoval ja, tak jsem zkusil a přišlo mi to jakoby jsem měl na nohách ploutve (takový rozplacnuty). Takze BACKMANY a 875 pro mě jasný vítěztví a neměnil bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Irony v pohode, zdaleko to nie je taky masaker na nohy ako nove Backmany, ci 9111. Ak tom mam ale zhrnut, Backmany su asi najstylovejsie. Potom 875, 9111 a Iron Rangery a Chukka. Iron Rangery su skutocne take..pracovne boty. A co sa tyka pohodlia..urcite Wolverine 1000mile. Ja mam stylovo radsej klasicke podrazky s malym opatkom, ako 875 ci 9111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 (upraveno) V tý stylovosti bych viděl backmany někde na konci, ale je pravda, že sem je neměl, protože se mi nelíbí. Jako klasika a nejvíc stylový sou prostě moc toe, irony a čuky bych viděl tak nastejno, ale jsou to rošku jiný boty ve smyslu i použití. Teď sjíždim Irony a sem spokojenej, další čuky mám objednaný v DH. Určitě ještě dokoupim MT, který jsem už měl, ale ve špatný velikosti, tak šly dál. Kdybych si měl koupit backmany, tak až potom co bych si koupil všechny model vod RW . To jenom pro pobavení, a pořád platí podle v kusu a chuti každého soudruha. Upraveno 13. března 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Mám Moc toe, Iron ranger, Line man, Ice cutter a Beckman (black cherry) a ty Beckan stavím nejvýš. Ale jak říkáš sto lidí sto chutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 JO, pro mě black cherry beckmany taky top, šáhnu na ně mnohem častěji než moc toe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vočmen Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Ahoj, zdravím všechny na fóru. Tak jsem si tady přečetl asi 100 stránek o RW a objednal 875. Teď přišly a na každý straně jsou jaksi poškozené.Co na to říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Neřeš to, natři je mink oilem a zmizí to, tyhle boty chtěj patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se