Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Ono záleží jakou velikost si vzal. Mě radil týpek v prodejně, že má doma asi 5 párů a poslední páry si bere akorát aby je nemusel rozcházet. Myslím, že jsem udělal dobře, že jsem ho poslechnul a s tlustou ponožkou je mám akorát. Vzít si menší, tak to rozcházení by bylo hodně dlouhý a bolestivý. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzal jsem svou obvyklou velikost a fakt jsou OK. Ale dost peclive jsem je predem zkousel. A - uz jsem to asi psal - tyhle mi sedi v me obvykle velikosti, MOC mi byly velky a chukka zas maly (vse samozrejme v teze velikosti). A co se mi u nich libi, je ta zvednuta spicka. Nesnasim kdyz boty ktery jsou mi jinak akorat, tlaci seshora na prsty.

Odkaz ke komentáři

Já mám troje RW ve třech různých velikostech. Třeba 9111 mám v obvyklé velikosti, a jak je tahám třetí sezónu, tak už jsou dost povolený a mám šňůrky stáhnutý tak, že se mi ta kůže na nártu skoro dotýká. Vepředu mám dobrý 2cm místa před prsty. Moc-toes  mám o číslo a půl menší než obvyklá velikost a přestože to bylo bolestivé je rozchodit, po půl roce sedí jak pr... na hr...

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Já mám troje RW ve třech různých velikostech. Třeba 9111 mám v obvyklé velikosti, a jak je tahám třetí sezónu, tak už jsou dost povolený a mám šňůrky stáhnutý tak, že se mi ta kůže na nártu skoro dotýká. Vepředu mám dobrý 2cm místa před prsty. Moc-toes  mám o číslo a půl menší než obvyklá velikost a přestože to bylo bolestivé je rozchodit, po půl roce sedí jak pr... na hr...

hele jak se ti v tom chodí když máš 2cm vepředu? Já teda mám tipuju tak 05-1cm vepředu a doháním to tou tlustou ponožkou a ta to vytěsní pěkně.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...