Strocek Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Ono záleží jakou velikost si vzal. Mě radil týpek v prodejně, že má doma asi 5 párů a poslední páry si bere akorát aby je nemusel rozcházet. Myslím, že jsem udělal dobře, že jsem ho poslechnul a s tlustou ponožkou je mám akorát. Vzít si menší, tak to rozcházení by bylo hodně dlouhý a bolestivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 To byla jen taková mánie tady na foru, kdy se resilo, o kolik a jak mensi boty koupit a jak to rozchodit a jak dlouho a jak u toho spravne trpet. Normalni lidi si berou vzdy svoje cislo, aby jim sedely akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Vzal jsem svou obvyklou velikost a fakt jsou OK. Ale dost peclive jsem je predem zkousel. A - uz jsem to asi psal - tyhle mi sedi v me obvykle velikosti, MOC mi byly velky a chukka zas maly (vse samozrejme v teze velikosti). A co se mi u nich libi, je ta zvednuta spicka. Nesnasim kdyz boty ktery jsou mi jinak akorat, tlaci seshora na prsty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 No jako já si teda vzal o půl čísla menší (moc toe) než mívám u jiných značek. To půl čísla /číslo dolu, říkal i prodejce, že je normálka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 ja som na cislovani vyhorel. zobral som mensie cislovanie, a su mi mensie ako presne, tak teraz hladam kupcu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 (upraveno) Já mám troje RW ve třech různých velikostech. Třeba 9111 mám v obvyklé velikosti, a jak je tahám třetí sezónu, tak už jsou dost povolený a mám šňůrky stáhnutý tak, že se mi ta kůže na nártu skoro dotýká. Vepředu mám dobrý 2cm místa před prsty. Moc-toes mám o číslo a půl menší než obvyklá velikost a přestože to bylo bolestivé je rozchodit, po půl roce sedí jak pr... na hr... Upraveno 8. prosince 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 ja som na cislovani vyhorel. zobral som mensie cislovanie, a su mi mensie ako presne, tak teraz hladam kupcu...A jakou máš velikost a typ boty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Já mám troje RW ve třech různých velikostech. Třeba 9111 mám v obvyklé velikosti, a jak je tahám třetí sezónu, tak už jsou dost povolený a mám šňůrky stáhnutý tak, že se mi ta kůže na nártu skoro dotýká. Vepředu mám dobrý 2cm místa před prsty. Moc-toes mám o číslo a půl menší než obvyklá velikost a přestože to bylo bolestivé je rozchodit, po půl roce sedí jak pr... na hr...hele jak se ti v tom chodí když máš 2cm vepředu? Já teda mám tipuju tak 05-1cm vepředu a doháním to tou tlustou ponožkou a ta to vytěsní pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 A jakou máš velikost a typ boty?Red Wing Shoes Style 9111 Round ToeShoesizes: 8 (US) 41 (EU) 7 (UK) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 odkud, že jsi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 @ janobo - zes nerekl ;-), presne ty jsem ted kupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 no mne lezia uz mesiac v krabici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Njn, pozde. Leda ze bych poridil druhe stejne ;-). Treba se ti nekdo ozve, ale je otazka zda s tak malou haksnou tady nejsme jediny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Hele nejste. Já jsem bral US 8.5 a dalo by se i půl čísla míň. Ale jak tu někdo psal, tak co typ, tak to docela rozdíly, takže není zaručený, že to co máš u moc toe můžeš mít u roundech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 no mne lezia uz mesiac v krabici ...kolik za ně chceš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 180 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Kua, proč mám tak velkou haksnu...mínus čtyři čísla asi neroztáhnu co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 ...kolik za ně chceš?Nechci nikomu dělat dohazovače, ale pokud už to neřešíte přes SZ, tak bych příliš neváhal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) ...když já potřebuji něco jiného (čti na oficiální pracovní akce) více než tyto RW no. U RW jsem více zaháknutý k 8890, popř 8138. Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Aha, tak to jó. Mě zmátlo, že ses ptal na tu cenovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se