ivan_989 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Fakt su pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 42.. normalne nosim 43 nejbezneji. Sem si je zkousel, rikam kruci ze bych mel jednu tlapu vetsi nez druhou, dyt v te leve bote uplne kloktam, dyk to i na pohled vypada ze su pravnuk Quasimoda, no jasne, na prave 42 na leve 43,5.. proste king of cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 moc pěkná barevná kombinace....jakou velikost jsi bral? (ať se mohu těšit, jestli budou na prodej )To si radej ty haksny v nich necham zhnit nez bych ti je prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Ale to rozcházení je teda fakt peklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Moc Toe byly VÝRAZNĚ lepší ne Beckmany, to byl teprve porod, nosil sem si do práce druhý boty na přezutí na odpoledne:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 španělská bota ....... kdo by chtěl pomučit tak moje beckmeny stále volné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 španělská bota ....... kdo by chtěl pomučit tak moje beckmeny stále volné Máš štěstí, že já potřebuju 45EU (už bych zadělával na rum) .....44,5 je na hraně a proto jsem klidný, ale pohrával jsem si s myšlenkou "co kdyby" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Máš štěstí, že já potřebuju 45EU (už bych zadělával na rum) .....44,5 je na hraně a proto jsem klidný, ale pohrával jsem si s myšlenkou "co kdyby"ta cedule lže ..... to sou regulérní 46 ...... dáš si tlustou ponošku a budeš šlapat ..... ti říkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 ta cedule lže ..... to sou regulérní 46 ...... dáš si tlustou ponošku a budeš šlapat ..... ti říkám změř si hnátu na papíře, kolik to máš při došlapu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Ale to rozcházení je teda fakt peklo... nasaď velmi hrubé ponožky a naolejuj boty....puchýře tě neminou, ale to je daň za to, že si tě budou plést s dělníkem, pokud to chceš změnit, kup si Barbour bundu, ať tě považují za bezdomovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 změř si hnátu na papíře, kolik to máš při došlapu?nemám tak velkej papír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 nemám tak velkej papírtak šlápni na lino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 takže jestli je tenhle údaj "centimetry" o čemž pochybuju u usa bot, ale možný je všechno, tak to sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 takže jestli je tenhle údaj "centimetry" o čemž pochybuju u usa bot, ale možný je všechno, tak to sedínapiš mi na mockomichalseznam.cz ať to neplevelíme tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 (upraveno) Já si třeba vybírám velikost boty podle delky stélky - 28cm. To je pro me s tenkou ponožkou akorát. U RW je všechno jinak, mám délku stélky 27,5cm a s tlustou ponožkou v nich mám ještě malinko místa... Upraveno 22. listopadu 2018 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 no .... vono taky záleží na tom jestli si stříháš nechty ....... a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 (upraveno) Já si třeba vybírám velikost boty podle delky stélky - 28cm. To je pro me s tenkou ponožkou akorát. U RW je všechno jinak, mám délku stélky 27,5cm a s tlustou ponožkou v nich mám ještě malinko místa...Podle mých zkušeností je na jazyku informace o délce chodidla, né o délce stélky, resp.je tam informace pro jak dlouhé chodidlo je kopyto/stélka vhodné.... teď už to sedí? Upraveno 22. listopadu 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 No tak to mi mohlo dojít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Mam nohu 28cm a bezne nosim 45-46. To nejak nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 RW jsou číslovaný na howno. Alespoň EU velikosti... Nosím všechny boty 43 - 43,5 a RW 42,5. A sedí mi stejně jako jiný boty ve 43,5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se