Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

španělská bota :D ....... kdo by chtěl pomučit tak moje beckmeny stále volné  :lol2:

Máš štěstí, že já potřebuju 45EU (už bych zadělával na rum) .....44,5 je na hraně a proto jsem klidný, ale pohrával jsem si s myšlenkou "co kdyby"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš štěstí, že já potřebuju 45EU (už bych zadělával na rum) .....44,5 je na hraně a proto jsem klidný, ale pohrával jsem si s myšlenkou "co kdyby"

ta cedule lže ..... to sou regulérní 46 ...... dáš si tlustou ponošku a budeš šlapat ..... ti říkám :D

Odkaz ke komentáři

Ale to rozcházení je teda fakt peklo... :wheelchair:

nasaď velmi hrubé ponožky a naolejuj boty....puchýře tě neminou, ale to je daň za to, že si tě budou plést s dělníkem, pokud to chceš změnit, kup si Barbour bundu, ať tě považují za bezdomovce

Odkaz ke komentáři

Já si třeba vybírám velikost boty podle delky stélky - 28cm. To je pro me s tenkou ponožkou akorát. U RW je všechno jinak, mám délku stélky 27,5cm a s tlustou ponožkou v nich mám ještě malinko místa...

post-2719-0-15914300-1542896653_thumb.jpg

Upraveno uživatelem fijo
Odkaz ke komentáři

Já si třeba vybírám velikost boty podle delky stélky - 28cm. To je pro me s tenkou ponožkou akorát. U RW je všechno jinak, mám délku stélky 27,5cm a s tlustou ponožkou v nich mám ještě malinko místa...

Podle mých zkušeností je na jazyku informace o délce chodidla, né o délce stélky, resp.je tam informace pro jak dlouhé chodidlo je kopyto/stélka vhodné.... teď už to sedí?

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...