Jiřina Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Přemýšlím o prvních RW. Kde doporučujete vyzkoušet/koupit? Denik Heads?Případně proč využíváte polského Sneaker Studia?Děkuji moc všemJirkaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 12 minutami, Jiřina napsal: Přemýšlím o prvních RW. Kde doporučujete vyzkoušet/koupit? Denik Heads? Případně proč využíváte polského Sneaker Studia? Denim Heads zkoušet a pak koupíš buď tam nebo jinde, předpokládám, že v Polsku bude lepší cena, když to budeš hlídat, tak třeba na spartoo najdeš 30% kupon teď rychle sem našel 20% - 20FALL22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Denim Heads zkoušet a pak koupíš buď tam nebo jinde, předpokládám, že v Polsku bude lepší cena, když to budeš hlídat, tak třeba na spartoo najdeš 30% kupon teď rychle sem našel 20% - 20FALL22Aaa, děkuji moc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Díky za tipy chlapi.Už jsem vášSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Je to teda už dýl, ale začala mi natejkat jedna nožka krapet víc a u Iron Ranger mám pocit, že to chce vo půlčísla větší.., takže mi už frčí z Rajchu . (Já vim, leze to do peněz ). U Moc Toe ten problém nemám, protože sou profilově vyšší, ale ty IR jak jsou nižší, tak mi to sere. Takže kuci, pozitivní zpráva je, že budou jedny zaběhlý IR velikost US8-UK7-CM26-EUR41 k dispozici. Kdyby někdo měl zájem, tak dejte vědět v SZ, domluvili by jsme samozřejmě nějakou rozumnou cenu. Jenom taková historka z natáčení. Tenkrát, když jsem je kupoval, tak nikde nebyly a v DH by byla zase čekačka na dlouho, tak jsem je objednal přes eBay z Anglie za standardní cenu jako všude, okolo 9tis, no jo, jenže Anglie už nebyla v EU, tak mi je hezky proclili a stály mě asi 11litrů . Já si to tenkrát vůbec neuvědomil, ale tak chybama se člověk učí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Asi to bude chvilku bolet, ale už chápu co na nich všichni majíSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Ja teda na nich vždycky obdivoval, ze od začátku seděly a žádná bolest. Všechno jako ve vate. To Iron Ranger, to byl masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Ja teda na nich vždycky obdivoval, ze od začátku seděly a žádná bolest. Všechno jako ve vate. To Iron Ranger, to byl masakr Co to mas prosím za rifle na té druhé fotce?Jako cítím patu na jedné noze, tot vše Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 To jsou selvedge na míru vod mojeho dvorního krejčího https://m.facebook.com/highcuff/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 To jsou selvedge na míru vod mojeho dvorního krejčího https://m.facebook.com/highcuff/Díky moc.Na kolik to tak vychazi?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 (upraveno) Tak cca na 4000,- Podle materialu, někdy o neco vic. Jsou to moje myslím čtvrté a je to super. Barvy, materiál, detaily, všechno se da vybrat a ohmatat u Alexe v dílně Upraveno 18. listopadu 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Tak cca na 4000,- Podle materialu, někdy o neco vic. Jsou to moje myslím čtvrté a je to super. Barvy, materiál, detaily, všechno se da vybrat a ohmatat u Alexe v dílně To je super, to neni nakonec ani takova palkaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 před 2 minutami, Jiřina napsal: To je super, to neni nakonec ani takova palka Sent from my iPhone using Tapatalk No jasné ze není. Všechno na míru včetně zkoušek a pak i následně opravy skoro zadarmo. Za me super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 No jasné ze není. Všechno na míru včetně zkoušek a pak i následně opravy skoro zadarmo. Za me super.Díky za TIP. Tak to budu muset vyzkousetSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 8818 black chrome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Pecka a ty džíny jsou maso... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Tak mám kuci nový pecky . Myslim, že teď je to vončo. Prostě ty Iron Ranger musim mít vo půl čísla větší voproti Moc Toe. Každopádně ty předchozí US-8 dostanou řádnou péči a pudou někam na inzoš, tak kdyby někdo měl zájem, určitě bychom se domluvili za nějakej drobas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bozz Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Tak nejdříve nápad... pak tohle fórum a už byla cesta do Praglu k Denimheads a jsou doma RW-875 a fáze (utrpení) je již týden za mnou zatím vše ok jen nad kotníkem tam kde končí kůže trochu otlaky na obou stranách nohy ale nic hrozného jistě brzo povolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 na rozcházení se mi osvědčil tenhle sprej https://www.cisteboty.cz/zmekcovac-kuze-saphir-shoe-eze/. Dřív sem to při rozcházení hodně mazal, taky to trochu změkne, ale je to zbytečný (víc sraní s tím) a ten sprej ten funguje skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se