Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Nazdar RW sekto :D Minulý týden jsem odnesl své první Chukkas po 4 letech na výměnu podrážky do Denimheads. Tak až bude výsledek, hodím sem foto.  Mělo by to stát kolem 1500 komplet. Na podešve jsem čekal skoro 3 měsíce. Ale to bylo způsobeno výpadkem na linii amerického výrobce a evropského dodavatele DH. Normálně by to mělo být 2 týdny. Jsem zvědavý na výsledek. Používají jinou podešev, která nemá tu tvrdou svrchní vrstvu, jako staré Chukkas. Ta vrstva se časem začala drolit a ztvrdla tak, že to na některých površích dost klouzalo (loni jsem si je vzal na jachtu a bylo to o držku :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar RW sekto :D Minulý týden jsem odnesl své první Chukkas po 4 letech na výměnu podrážky do Denimheads. Tak až bude výsledek, hodím sem foto.  Mělo by to stát kolem 1500 komplet. Na podešve jsem čekal skoro 3 měsíce. Ale to bylo způsobeno výpadkem na linii amerického výrobce a evropského dodavatele DH. Normálně by to mělo být 2 týdny. Jsem zvědavý na výsledek. Používají jinou podešev, která nemá tu tvrdou svrchní vrstvu, jako staré Chukkas. Ta vrstva se časem začala drolit a ztvrdla tak, že to na některých površích dost klouzalo (loni jsem si je vzal na jachtu a bylo to o držku :D )

repase jim dělá Ben Hrubeš , pak sem hoď foto jak vypadaj po repasi

Odkaz ke komentáři

repase jim dělá Ben Hrubeš , pak sem hoď foto jak vypadaj po repasi

Aha, já myslel, že to musí posílat složitě někde do ?fabriky?.

A ty by jsi nám podrážky neměnil? Když to zvládne nasmlouvaný Ben Hrubeš?

Odkaz ke komentáři

Aha, já myslel, že to musí posílat složitě někde do ?fabriky?.

A ty by jsi nám podrážky neměnil? Když to zvládne nasmlouvaný Ben Hrubeš?

Já opravy cizích bot nedělám . Jednak na to nemám vybavení (brusku) a ani čas. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

byl jsem si zkoušet v DH Iron Rangers charcoal, mimochodem barva na živo neskutečná pecka, a zjistil jsem, že velikost co mám u Moc Toe a Chukka (obě UK7), tak u těch IR mi UK7 sou velký..., chtěl jsem zkusit o půl čísla menší, ale to neměli ani v jiný barvě, museli by objednat, tak jsem zkusil o celý číslo menší jinou barvu a to už by bylo dost fest, takže fakt asi o půl čísla menší než mám MT a čuky. Přišel jsem domu a zkoušel Moc Toe jestli mi třeba nejsou jako větší, ale sou mi akorát a menší už by mě vadily. Tak nevim asi to chce IR menší o půl čísla jako Moc Toe a čuky. Máte to někdo taky tak?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...