Strocek Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 v háku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Jinak já špinavou podrazku vůbec neřeším, protože když ji vycistim a sednu do auta tak jsou hned zaj.bané. Není to chyba, je to vlastnost :-)) Radši ušmudlané rw než naleštěné baťovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Mam to stejne. Kdo se s tim ma furt umyvat, navic to nejsou zadne lestenky, ale pracovni bagancata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 to je ještě dobrý tohle, ale já to mám víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Bila podrazka se samocisti v zime, kdyz clovek chodi po snehu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 to je ještě dobrý tohle, ale já to mám vícTo už tě někdo musel tahat z hospody ne? :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Bila podrazka se samocisti v zime, kdyz clovek chodi po snehu .Já letos teda po sněhu nešel a na hory jsem rw nebral....ale sůl na chodníku taky čistí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 To už tě někdo musel tahat z hospody ne? :-))))já to taky nechápu, ale asi jak sem tam roztaženej, tak se to zamrdá celý. Asi budu muset pořídit dodávku tam se sedí trošku vejš ale nákupem IR si myslim, že ten problém vyřešim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Ani je nerozvázali...Hele na to bacha, dát na reklamaci zavázané boty je prušvih, mě jednou při pokusu odmítnout reklamaci (mimochodem v A3) napsali že jsem boty nesprávně používal a tím závada vznikla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 to nebylo myšleno, že jsem je tam nechal s kličkama, ale že nevyndali tkaničky aby se podívali k tý vadě zevnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Nazdar RW sekto Minulý týden jsem odnesl své první Chukkas po 4 letech na výměnu podrážky do Denimheads. Tak až bude výsledek, hodím sem foto. Mělo by to stát kolem 1500 komplet. Na podešve jsem čekal skoro 3 měsíce. Ale to bylo způsobeno výpadkem na linii amerického výrobce a evropského dodavatele DH. Normálně by to mělo být 2 týdny. Jsem zvědavý na výsledek. Používají jinou podešev, která nemá tu tvrdou svrchní vrstvu, jako staré Chukkas. Ta vrstva se časem začala drolit a ztvrdla tak, že to na některých površích dost klouzalo (loni jsem si je vzal na jachtu a bylo to o držku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Nosí tady někdo Pecos? Zajímalo by mě kopyto resp.přirovnání k známějším modelům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Nazdar RW sekto Minulý týden jsem odnesl své první Chukkas po 4 letech na výměnu podrážky do Denimheads. Tak až bude výsledek, hodím sem foto. Mělo by to stát kolem 1500 komplet. Na podešve jsem čekal skoro 3 měsíce. Ale to bylo způsobeno výpadkem na linii amerického výrobce a evropského dodavatele DH. Normálně by to mělo být 2 týdny. Jsem zvědavý na výsledek. Používají jinou podešev, která nemá tu tvrdou svrchní vrstvu, jako staré Chukkas. Ta vrstva se časem začala drolit a ztvrdla tak, že to na některých površích dost klouzalo (loni jsem si je vzal na jachtu a bylo to o držku )repase jim dělá Ben Hrubeš , pak sem hoď foto jak vypadaj po repasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 repase jim dělá Ben Hrubeš , pak sem hoď foto jak vypadaj po repasiAha, já myslel, že to musí posílat složitě někde do ?fabriky?.A ty by jsi nám podrážky neměnil? Když to zvládne nasmlouvaný Ben Hrubeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Aha, já myslel, že to musí posílat složitě někde do ?fabriky?.A ty by jsi nám podrážky neměnil? Když to zvládne nasmlouvaný Ben Hrubeš? Já opravy cizích bot nedělám . Jednak na to nemám vybavení (brusku) a ani čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 repase jim dělá Ben Hrubeš , pak sem hoď foto jak vypadaj po repasiJj, počítám s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Work Oxford - Garageman (Red Wing Vietnam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 repase jim dělá Ben Hrubeš , pak sem hoď foto jak vypadaj po repasiTak tady ranní rychlocvak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Pěkně opravený, jak nový. Už mám Hrubeše v záložkách až budu svoje 3141 potřebovat taky podrazit, Ale vypadá to, tak na druhou polovinu roku 2025.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 byl jsem si zkoušet v DH Iron Rangers charcoal, mimochodem barva na živo neskutečná pecka, a zjistil jsem, že velikost co mám u Moc Toe a Chukka (obě UK7), tak u těch IR mi UK7 sou velký..., chtěl jsem zkusit o půl čísla menší, ale to neměli ani v jiný barvě, museli by objednat, tak jsem zkusil o celý číslo menší jinou barvu a to už by bylo dost fest, takže fakt asi o půl čísla menší než mám MT a čuky. Přišel jsem domu a zkoušel Moc Toe jestli mi třeba nejsou jako větší, ale sou mi akorát a menší už by mě vadily. Tak nevim asi to chce IR menší o půl čísla jako Moc Toe a čuky. Máte to někdo taky tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se