People Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Gehäuse: EdelstahlDurchmesser: 43 mmBandbreite: 24 mm (Leder oder Kautschuk)Beidseitig SaphirglasUhrwerk: ETA 2824-2 in TOP VersionZeiger und Zifferblatt: Mit Superluminova BWG 9 belegt.Lieferbar ab Mai/Juni 2015 http://www.stowa.de/lshop,showdetail,142799396926356,de,1427993969-26356,,fliegerto2,,,.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) Urcite pekne, jen si nemuzu pomoci, pripominaji Damasko 100, jen nemaji plasticke indexy a maji jinou korunku, bez datumovky. Dobra je wr 200, cena 1290 euro. Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Za mna je to take nijake. Nieco tomu asi chyba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Su uplne fantasticke. Puzdro je sexi, korunka luxusna. Jedina vec, mozno by som to logo na diale pred napisom STOWA bud uplne vypustil alebo ho umiestnil pod napis. Odcitanie casu mi pride ovela jednoduchsie ako na vsetkych damaskovych model s index. dialmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Za mna je to take nijake. Nieco tomu asi chyba..souhlas. neco mi tam chybi...ostatne u vsech novych modelu stowa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Urcite pekne, jen si nemuzu pomoci, pripominaji Damasko 100, jen nemaji plasticke indexy a maji jinou korunku, bez datumovky. Dobra je wr 200, cena 1290 euro.Jo a Damasko 101 je zase kopie Sinn Technik Posledni dobou mam pocit, ze pilotky vlastne vymyslel Damasko, jak se tu objevi jiny pilotky nez B-Uhr tak je to hned kopie Damasko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Kde je to vyrobene? V Cine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) rea ma to dokonca aj lumi Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Za mna je to take nijake. Nieco tomu asi chyba.. souhlas. neco mi tam chybi...ostatne u vsech novych modelu stowa.Nemám k tomu co dodat, mám naprosto stejný pocit. Že by nějaká krize identity a Stowa se hledá a nemůže se najít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) No s fliegrama od Stowy tu DK100/101 srovnaval akorat Tano, na kteryho sem reagoval, that's all... Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem OndraPod 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) re a ma to dokonca aj lumi No, udajne vyrabeji pouzdra v Cine. Coz je skoda. Pro me neprijatelne. Hodinky jinak pekne, libi se mi rucky, BGW9 sviti skvele. Luneta vypada jako jeden kus s pouzdrem, coz je bida. Top grade ETA je plus. Ale jinak celkove pekne hodinky, mozna zbytecne velke. Jo jeste jedna vec, tenhle kuzelovy tvar korunky je na oko mozna hezky, ale velice neprakticky pri manipulaci. Vlastne asi nejhorsi prvek na tech hodinkach. Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Nemám k tomu co dodat, mám naprosto stejný pocit. Že by nějaká krize identity a Stowa se hledá a nemůže se najít? Tiež už dlho na to pozerám, že sa nejak motajú na mieste v začarovanom kruhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Hnusnejsi pouzdro, cifernik a logo uz sem dlouho na zadnejch hodinkach nevidel. Jo, vlastne jo. Taky to byly Stowa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Nebudem rozoberat detaily. Hodinky ako celok sterilne. Nicim ma nenadchli. Pilotky im v poslednom case nejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Ahoj, z mýho pohledu taky moc strohý black and white, maličká textová drobnost nebo jiná barvička v cifru či ručiček by tomu prospěly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Pro me oukej, objednano, verze s datumem a rytim Fl 23883. Na Watchuseek je par fotek, myslim, ze na zivo vypdaj super, zapestovky me presvedcily. Pak tu asi zalozim chlubici vklakno az dorazej, pac to vybirani byla vcelku sranda a ode zdi ke zdi . Ale jsem rad, ze jsem si dal cas. Jinak bych mel swiss made kvarcovy chrona . Edit: Vlastne tohle vlakno me na nejakou dobru od Stowy odradilo, ale Stowou to vsechno vybirani zacalo a obklikou zase skoncilo... Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem gabik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Přeji, ať jsi spokojený, sám jsem zvědav na tvé zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 (upraveno) Diky. Dam vedet, az dorazej, pisou cca. konec ledna, tak uvidime. Jsem dlouho chtel Prodiver, ale na posledni chvili objednal Fliegry, asi jsem si prosel chronobundusem bez hodinek . Upraveno 14. ledna 2016 uživatelem gabik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Tak akorat dorazily, uz jsem je naridil . Na ceste mam par remenu, ponosim a udelam chlubici / fotici vlakno. Musim si nekde nechat zkratit remen, je mi velkej, vystezekovac mam na ceste ze strapshopu, neni skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Už vím, co mi na nich tak strašně nesedí, hurrááá !! Jsou to ty sešikmený hlodáky na 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se