Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

co rikate na tyhle hodinky? Do tech sem se opravdu zakoukal :) Libi se mi svym relativne jednoduchym pojetim :) To by byly idealni hodinky pro me na noseni.

Kdyby nahodou nekdo vedel, kde by se daly za dobrou cenu sehnat, byl bych rad.

P61721091036nbc1060nbc1135nbc.jpg

P61721221049nbc1069nbc1138nbc.jpg

P61720911004nbc1053nbc1130nbc.jpg

Odesláno
  cali napsal:
hmm neviem z coho a ako je spravena ta luneta ale podla mna by sla dost jednoducho poskrabat :/

Takže ty o tý lunetě nevíš vůbec nic, ale myslíš si, že půjde dobře poškrábat? Dobrá dedukce...

Odesláno
  lolohh napsal:
Takže ty o tý lunetě nevíš vůbec nic, ale myslíš si, že půjde dobře poškrábat? Dobrá dedukce...

hej myslim, ked sa na nu podivas tak je to podla mna nejaka forma farby ci laku a lunety tohto typu som videl znicene uz aj na ovela drahsich modeloch, nic kovoveho z nej netrci von co by tu lunetu trochu chranilo..... z tych fotiek naozaj neviem urcit z coho je vyrobena, ak je to karbid wolframu tak sa ospravedlnujem ale myslim ze skor asi nie.

bol to proste moj prvy postreh z tych fotiek a myslim ze nebol tak uplne mimo, ak mas sam o tej lunete podrobnejsie info pripadne ich uz desat rokov vlastnis a luneta je stale ako nova tak sa o skusenost podel a autorovi vlakna to pomoze urcite viac.

peace ;-)

Odesláno
  cali napsal:
hej myslim, ked sa na nu podivas tak je to podla mna nejaka forma farby ci laku a lunety tohto typu som videl znicene uz aj na ovela drahsich modeloch, nic kovoveho z nej netrci von co by tu lunetu trochu chranilo..... z tych fotiek naozaj neviem urcit z coho je vyrobena, ak je to karbid wolframu tak sa ospravedlnujem ale myslim ze skor asi nie.

bol to proste moj prvy postreh z tych fotiek a myslim ze nebol tak uplne mimo, ak mas sam o tej lunete podrobnejsie info pripadne ich uz desat rokov vlastnis a luneta je stale ako nova tak sa o skusenost podel a autorovi vlakna to pomoze urcite viac.

peace ;-)

Samozřejmě, že je 10 let nemám. Ale já tam po okraji lunety kov viděl, takže ze strany to snad chráněný je. Zhora nikoliv. Ale mě trochu překvapilo, žes napsal, že o tom nic nevíš, ale že to bude stát za ... ;)

Odesláno

no ok tak este inak... chapem ze to na prvy krat nemuselo vyzniet sravne....... proste ja si myslim ze dobe navrhnute hodinky su take ze ak clovek polozi ruku na stol tak ta najvycnievajucejsia hrana ktora sa pri tom zacne o stol suchat bude voci tomu trochu odolna (moze to byt kludne aj sklo ak je lahko vymenitelne alebo naopak tazko poskrabatelne) a to je prave to co tieto hodinky podla mna nesplnuju, lebo tu sa zacne osuchavat ta lakovana cast lunety (sudim pdla druheho obrazka) ......... kolaga pisal ze ich chce na nosenie takze ja by som navrhoval nejaky odolneji model

z tu cenu by napr u pokemona vysli lacnejsie seika ktore tymto problemom neptrpia v (extremnom pripade napriklad monstery) a stroj v nich nebude urcite o nic horsi.

Odesláno

Hele mám ty samý Orienty, navíc ještě s ukazatelem dne v týdnu a můžu ti říct, že jsou to ty nejpohodlnější hodinky co jsem měl. Navíc stolu se dotýká max luneta těma kovovýma zoubkama, takže se neboj, že odřeš to černý na lunetě. Dizajnově nemaj chybu a jsou decentnější než obdobný Seika. Prostě seamastery pro chudý :thumbsup_anim: Ale zas se o ně nemusíš bát, když je poničíš, za tu cenu, žejo. To s omegama na oblázkové pláži bych byl nervní :taz:

Odesláno
  Jerrys napsal:
Hele mám ty samý Orienty, navíc ještě s ukazatelem dne v týdnu a můžu ti říct, že jsou to ty nejpohodlnější hodinky co jsem měl. Navíc stolu se dotýká max luneta těma kovovýma zoubkama, takže se neboj, že odřeš to černý na lunetě. Dizajnově nemaj chybu a jsou decentnější než obdobný Seika. Prostě seamastery pro chudý :thumbsup_anim: Ale zas se o ně nemusíš bát, když je poničíš, za tu cenu, žejo. To s omegama na oblázkové pláži bych byl nervní :taz:

ok tak to je argument, v tom pripade berem reci o poskrabatelnej lunete spat

inak naozaj sa tym hodinkam musi nechat ze su decentnejsie nez vacsina seik, ako vravis seamastery pro chudy,.... designom im mozu konkurovat asi len samuraje ale tie su viac nez dva krat tak drahe.

Odesláno
  cali napsal:
ok tak to je argument, v tom pripade berem reci o poskrabatelnej lunete spat

inak naozaj sa tym hodinkam musi nechat ze su decentnejsie nez vacsina seik, ako vravis seamastery pro chudy,.... designom im mozu konkurovat asi len samuraje ale tie su viac nez dva krat tak drahe.

Ale nejsou :) Musíš mít kliku a hledat....

Odesláno (upraveno)

Víš Orienty maj asi 140 nebo 160 gramů, to je jedno, ale je to asitak maximální váha, o které se dá mluvit jako o příjemné. Mám Fortisky co maj okolo 190 gramů a pokud máš občas suchou scvrklou ruku, tak dost jezdí po zápěstí a jejich váha přestává být příjemně nositelná. Na kole ti už vůbec vymlátí korunka důlek do zápěstí :boxing: zatímco Orienty na kole ani necítíš, korunka netlačí, je opracovaná bez ostrých hran, prostě pohoda :punk: Proto si myslím, že samuraje přes 200 gramů je brutalita, kterou už nemůžeš vzít všude tak, aby ti to bylo pohodlný. No vlastně, proto máme několikero hodinek, žejo :guitar:

Upraveno uživatelem Jerrys
Odesláno
  Jerrys napsal:
Víš Orienty maj asi 140 nebo 160 gramů, to je jedno, ale je to asitak maximální váha, o které se dá mluvit jako o příjemné. Mám Fortisky co maj okolo 190 gramů a pokud máš občas suchou scvrklou ruku, tak dost jezdí po zápěstí a jejich váha přestává být příjemně nositelná. Na kole ti už vůbec vymlátí korunka důlek do zápěstí :boxing: zatímco Orienty na kole ani necítíš, korunka netlačí, je opracovaná bez ostrých hran, prostě pohoda :punk: Proto si myslím, že samuraje přes 200 gramů je brutalita, kterou už nemůžeš vzít všude tak, aby ti to bylo pohodlný. No vlastně, proto máme několikero hodinek, žejo :guitar:

s vecami okolo vahy a velkosti naprosto suhlasim..... presne z podobnych pricin som nedavno objednal sice o cosi drahsie, ale tomuto zodpovedajuce O&W Cougar (v priemere mensie a trochu placatejsie diversky)..... ostatne moje hodinky su s vynimkou sport II presne ako vravis moc velke a na sport nevhodne (Hamilton field chrono., Aviator s poljotom, Aviator s ETOu)

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Ale nejsou :) Musíš mít kliku a hledat....

no neviem samuraje pod 200USD to uz musi byt klika alebo budu uz trochu jete .... na ebay chodia veselo aj cez 300 (titanove aj lahko pod 500) celkom som to poslednu dobu sledoval,..... je pravda ze nedavno sa v sekcii predaj jedny predali za celkom rozumnu cenu ale to bola ako vravis klika :)

Odesláno
  cali napsal:

peace ;-)

Ta úvaha je naprosto přesná,už bych si nikdy nepořídil hodinky s tímto typem lunety.Při denním nošení se brzy ošoupe a odře k nepoznání.Zoubky na obvodu ji neuchrání.Taková luneta byla na mých Zeonech,o jejichž rekonstrukci jsem psal v sekci Quartz.Přál,či spíše nepřál byh vám jí vidět po dvou letech nošení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...