Wanderer Odesláno 14. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Zajímavé. Něco bližšího ke kalibru? A po návratu s léčby prosím o nějaké kvalitnější foto. Jinak to vypadá na docela zajímavou věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Teda ty excelsior park jednomu zvednou tep! To je panečku nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Na tyhle jsem čekal dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Pěkné to máte chlapci, Excelsior i Certina jsou lahůdka a Poljoty sehnat za rozumnou cenu je boj. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Jenom pro vyjasnění, ty lahůdky jsem stáhl z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Dík, mám z nich vážně radost, dlouho jsem o nich věděl .. a čekal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Jedny odešly, ale vzápětí přišly trezorovky - super vesmírné kombo k Moonům. Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Hmm, tak ty snad nikdy nebyly ani na ruce. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 jojo, kombo... za jak dlouho budou v inzerci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 To je stav panečku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Jedny odešly, ale vzápětí přišly trezorovky - super vesmírné kombo k Moonům. Zase mi pěkně naskočila chronožilka. :-) Velká paráda a hlavně si je nechej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Díky chlapi, zatím si je tak týden nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 v tomhle počasí se špatně fotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radegh Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Straspol a VintageLover mě inspirovali k setření prachu na mých Rusech Tímto vám oběma děkuju pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Nemáš vůbec za co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Akorát zítra, vzhledem k datu, by bylo vhodné vzít na ruku něco bez azbuky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Zítra je na ruku nedám a vezmu si Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radegh Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Dobrá poznámka! Naštěstí je z čeho vybrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Měl jsem je v opravě , ale už jsou pěkně na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se