Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za mne imho, kdyz je neceho moc, tak je to vetsinou na skodu.

Odesláno (upraveno)

Ja si tiez myslim ze je to dobry napad, nie je to samoucelna kokotina :-) Da sa to proste pouzit ako ochranna pomocka, napr ako rukavice. Cisto len na situacie kde treba ochranit hodinky

Upraveno uživatelem vrcan
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Jsem si říkal, že bych se po nějakým shroudu podíval na eBay, páč jsem teď viděl nějaký pěkný fotky a chtěl jsem tomu dát šanci. Ale 800 za to teda nedám. Já myslel, že to bude otázka tak 150 korun když hodně...

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím

Docela rád bych pořídil jiný shroud na Seiko SKZ,můžete poradit kde sehnat? Něco jsem hledal na netu a nejsem si jistý,je více druhů(myslím přichycení).

Díky všem.

Odesláno
20150628_182326.jpg
20150628_182229.jpg
20150628_182241.jpg
20150628_182221.jpg

To já to koupil, ne abych si hrál na Tuńáky, ale ryze jako ochranu mých pracovních hodinek a neméně také ke zvětšení pouzdra, což je vzhledem k mým 21,5 cm přes zápěstí více než vhodné :lol2:

Odesláno

To já to koupil, ne abych si hrál na Tuńáky, ale ryze jako ochranu mých pracovních hodinek a neméně také ke zvětšení pouzdra, což je vzhledem k mým 21,5 cm přes zápěstí více než vhodné :lol2:

Tak až Ti to dojde, postni fotky, jak to vypadá v reálu.

Odesláno

Za me dobry. Vypada to pekne a hodinky to asi ochrani. Na kolik to vyslo?

Odesláno

Vyšlo to na nesmysl, protože mi to poslali jako náhradní díl a skočila mi na to celnice, takže k 36 dolarům jsem zaplatil dph a celní deklaraci +436,- Kč.....

Na druhou stranu nedoj.bu hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...