Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 30. 6. 2015 v 10:10, Hron21 napsal:

Tak jsou doma

Gratulace a val sem fotky hlava nehlava, ať se těma kráskama pořádně pokocháme.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak a mam po radosti. Stal se mi uraz . Spadl jsem ve vode a na hodinkach se odstiplo kus skla a natekla mi tam voda a hodinky prestali jit. Poradite mi nekdo jestli se to da vubec opravit a kolik by to treba stalo?

Odesláno

Safír je super materiál ale na tvrdý naráz je prostě křehký :/ s tím strojkem jsou 2 možnosti, pokud alespoň chvilku šel tak se zastavil vlivem vlkosti/ střípků ze safíru... Pokud stál hned tak může být poškozený nárazem, třeba poškozené uložení setrvačky... Každopádně s tebou soucítím a přeji úspěšnou opravu a jak říkají kolegové- neotálet, čím dřív tím líp.

Odesláno

Strojek sel i dneska chvilku, ale vzdy tak deset sekund pak se zastavil. Vzdy kdyz preridim hodiny tak se na chvilku rozjede. V pondeli to hned odeslu asi do chronoshopu. Driv to nestihnu

• po 3 týdnech...
Odesláno

nechci bejt chytrej jak radio, ale tyhle rucne delane remeny (snad se nepletu) nejdou ke vsemu. vzdycky mi to evokuje konec sveta a stroje, ktere funguji i pak. nebo nejaky HC survival prostredi a to k nazehlenym a uhlazenym hodinkam jako toto, podle me, moc nejde.

Odesláno
  V 9. 7. 2015 v 19:24, Hron21 napsal:

Na druhy fotce jde videt jak jsou i zamlzeny

Ty kokos, to je hrozná smůla. Ale ještě že neměl ty vorginal Rolady jak se mu tady na začátku vlákna promlouvalo do duše. To by ho asi jeblo.

Odesláno

Tak jsem dnes dostal velice spatnou zpravu. Hodinky nema cenu opravovat, cena by se vysplhala na temer totoznou castku jako stoji nove. Proto se pokusim aspon rozprodat remeny a treba telo hodinek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...