Tondaa73 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Na háčku záleží .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 (upraveno) Nedovedu si představit vztek těch sázkař?,co dávali nulu...Nulu dat nikdo seriozne (mysleno za "velke" penize) nemohl :-) To snad jen z hecu, co kdyby, za par kacek ;-)Sparta neni tym, co hraje dve remizi po sobe :-D Upraveno 22. dubna 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Ta korupce bují globálně,jestli to je FIFA spolu s Platinim a Blatterem,dále Křetínský a jeho kufřík,nebo naše excelentní Pelta liga s jeho mentálně retardovaným předsedou FAČR,včetně všech těch našich nagelovaných manekýnků,kteří si říkají rádoby fotbalisté,být jejich sponzory tak na ně z vysoka s..u a a totálně bych bojkotoval divácky fotbalová utkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Ja si toho vazim , tak dnes drz palce.Budu mít trochu dilema ( Jnadače prostě nemusím ), ale asi to zkousnu a budu vám přát- mám tam pár kamarádů. Ale bude to pro mě těžký , jestli rozumíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Budu mít trochu dilema ( Jnadače prostě nemusím ), ale asi to zkousnu a budu vám přát- mám tam pár kamarádů. Ale bude to pro mě těžký , jestli rozumíš.Rozumim a dik za podporu, muj partak-clen fora bude fandit Liberci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Na hokej se dnes těším. Vychutnám si to bez nervů. Cheza už je zachráněná :-D, tak si můžu užít boj o titul. Mám pocit, že to Liberec nezvládne. No uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Na hokej se dnes těším. Vychutnám si to bez nervů. Cheza už je zachráněná :-D, tak si můžu užít boj o titul. Mám pocit, že to Liberec nezvládne. No uvidíme.Jeste ze ti pocit nevysel :-) a liberec to zaslouzene zvladl. Baraze je skoda,Litvajz si zachranu zaslouzil,my postup bohuzel ne. At vyjde aspon ten fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Gratulace do Libe a do Plzně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Jeste ze ti pocit nevysel :-) a liberec to zaslouzene zvladl. Baraze je skoda,Litvajz si zachranu zaslouzil,my postup bohuzel ne. At vyjde aspon ten fotbal.No jo, jsem se seknul :-) Ale jako nezaujaty jsem si ten vcerejsi zapas uzil. Byl to paradni hokej. Ten vitezny gol uz byla jen tresnicka na dortu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Ten včerejší hokej teda nic moc. Pokud to nezlepšej, tak tam asi dlouho nepobudeme. Snad to dá Vůjtek dohromady a příští rok pod panem "když budeme komplet, máme zlato" to jistě bude lepší :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Ten včerejší hokej teda nic moc. Pokud to nezlepšej, tak tam asi dlouho nepobudeme. Snad to dá Vůjtek dohromady a příští rok pod panem "když budeme komplet, máme zlato" to jistě bude lepší :-).Nebyla to žádná sláva,moc to klukům nešlapalo,hlavně ten první útok,Pleky,Pasta a Červajs,skoro vůbec si to nedali,obrana taky hořela a těch faulů bylo taky háfo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 klidne se podepisu pod kazde slovo tohoto clankuhttp://www.motogp.com/en/news/2016/04/28/one-thing-remains-constant/199882 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Lucka Safarova je zpatky, super ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Vsetin ve slovenske extralize? My tu mame opravdu tolik kvalitnich hokejistu,ze posilame mancafty do cizich soutezi. No nic,Vsetinu zavidim ty jejich navstevy,jinak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Zajimavej zapas LM Bayern vs. Atletico. Bohuzel se spatnym koncem pro Bayern. No nic, je to jen sport... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Co říkáte na dnešní ťukec Rosberga s Hamiltonem? Prohlédl jsem si několik videí a původní závěr, že se Ham cpal někam, kam neměl, jsem musel poopravit na Ros zavřel dveře, kdy neměl. Podle mě Nico vyjel první ze zatáčky, ale když zahlédl v zrcátku Hamiho, jak chce zprava dopředu, okamžitě začal zavírat a donutil ho vyjet na trávu. Před chvílí jsem někde zahlédl, že to uzavřeli jako závodní incident, takže půl na půl a OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Tohle v tv nemaj delat - nejdriv finale CP a pote finale evropske ligy. Mam dojem,ze se me predtim nejak sekala tv a ted jde zrychlene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Tohle v tv nemaj delat - nejdriv finale CP a pote finale evropske ligy. Mam dojem,ze se me predtim nejak sekala tv a ted jde zrychlene.Finále CP bylo ve slow motionu:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 jak na fotbal nekoukám, tak na druhou půlku finále Evropské ligy byla pěkná podívaná. Sice ten závěr byla opět lehká zdržovačka, ale nebylo to zase takové válení a i žluté karty za zdržování byly. To se mi líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Tak Vary nabizej licenci na hokejovou extraligu,nejdrive chudy Jihlave. Pak ze ta baraz byla spravedliva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se