Přejít na obsah

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Nedovedu si představit vztek těch sázkař?,co dávali nulu...

Nulu dat nikdo seriozne (mysleno za "velke" penize) nemohl :-) To snad jen z hecu, co kdyby, za par kacek ;-)

Sparta neni tym, co hraje dve remizi po sobe :-D

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta korupce bují globálně,jestli to je FIFA spolu s Platinim a Blatterem,dále Křetínský a jeho kufřík,nebo naše excelentní Pelta liga s jeho mentálně retardovaným předsedou FAČR,včetně všech těch našich nagelovaných manekýnků,kteří si říkají rádoby fotbalisté,být jejich sponzory tak na ně z vysoka s..u a a totálně bych bojkotoval divácky fotbalová utkání.

Odkaz ke komentáři

Ja si toho vazim :) , tak dnes drz palce.

Budu mít trochu dilema ( Jnadače prostě nemusím ), ale asi to zkousnu a budu vám přát- mám tam pár kamarádů. Ale bude to pro mě těžký :helpsmilie: , jestli rozumíš.

Odkaz ke komentáři

Budu mít trochu dilema ( Jnadače prostě nemusím ), ale asi to zkousnu a budu vám přát- mám tam pár kamarádů. Ale bude to pro mě těžký :helpsmilie: , jestli rozumíš.

Rozumim a dik za podporu, muj partak-clen fora bude fandit Liberci :) .

Odkaz ke komentáři

Na hokej se dnes těším. Vychutnám si to bez nervů. Cheza už je zachráněná :-D, tak si můžu užít boj o titul. Mám pocit, že to Liberec nezvládne. No uvidíme.

Jeste ze ti pocit nevysel :-) a liberec to zaslouzene zvladl. Baraze je skoda,Litvajz si zachranu zaslouzil,my postup bohuzel ne. At vyjde aspon ten fotbal.

Odkaz ke komentáři

Jeste ze ti pocit nevysel :-) a liberec to zaslouzene zvladl. Baraze je skoda,Litvajz si zachranu zaslouzil,my postup bohuzel ne. At vyjde aspon ten fotbal.

No jo, jsem se seknul :-) Ale jako nezaujaty jsem si ten vcerejsi zapas uzil. Byl to paradni hokej. Ten vitezny gol uz byla jen tresnicka na dortu.

Odkaz ke komentáři

Ten včerejší hokej teda nic moc. Pokud to nezlepšej, tak tam asi dlouho nepobudeme. Snad to dá Vůjtek dohromady a příští rok pod panem "když budeme komplet, máme zlato" to jistě bude lepší :-).

Odkaz ke komentáři

Ten včerejší hokej teda nic moc. Pokud to nezlepšej, tak tam asi dlouho nepobudeme. Snad to dá Vůjtek dohromady a příští rok pod panem "když budeme komplet, máme zlato" to jistě bude lepší :-).

Nebyla to žádná sláva,moc to klukům nešlapalo,hlavně ten první útok,Pleky,Pasta a Červajs,skoro vůbec si to nedali,obrana taky hořela a těch faulů bylo taky háfo.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Co říkáte na dnešní ťukec Rosberga s Hamiltonem? Prohlédl jsem si několik videí a původní závěr, že se Ham cpal někam, kam neměl, jsem musel poopravit na Ros zavřel dveře, kdy neměl. Podle mě Nico vyjel první ze zatáčky, ale když zahlédl v zrcátku Hamiho, jak chce zprava dopředu, okamžitě začal zavírat a donutil ho vyjet na trávu. Před chvílí jsem někde zahlédl, že to uzavřeli jako závodní incident, takže půl na půl a OK.

Odkaz ke komentáři

jak na fotbal nekoukám, tak na druhou půlku finále Evropské ligy byla pěkná podívaná. Sice ten závěr byla opět lehká zdržovačka, ale nebylo to zase takové válení a i žluté karty za zdržování byly. To se mi líbilo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...