Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
To chce nějaký alkohol

.... alkohol ne, ráno jsem viděl na youtube tohle a dost mě to vyděsilo :D :D :D

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Tak jsem měl dnes plodné dopoledne - ráno jsem v trafice objevil můj oblíbený film
a jako zákusek jsem si dal soundtrack z filmu
takže jsem v Lynchovské depresivní náladě :D

Chceš půjčit Eraser Head :D? :suicide_anim: Že by sis udělal ještě pěknej večír :D.

Návštěvník YPO
Odesláno
Chceš půjčit Eraser Head :D? :suicide_anim: Že by sis udělal ještě pěknej večír :D.

:D ... tak to neznám, ale trailer vypadá pozitivně = na večer jsem si nachystal

, abych mohl spát ;)
Odesláno

Eraser Head je vylozene film pro zajisteni pozitivne-euforicke nalady, kdyz jsem to videl tak jsem z toho mel takovy lehce zmateny odpoledne, ale naboj to teda urcite melo ;)

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

volove ste. voba :) kdybych mohl, tak sem tam uz v patek.

peta. tak ja si zas nasypu nejaky to hodinarsky umeni. mam tu par hodinek v merku. zatim se podivej do manzetovych knoflicku na pekne hodinky

Odesláno
Eraser Head je vylozene film pro zajisteni pozitivne-euforicke nalady, kdyz jsem to videl tak jsem z toho mel takovy lehce zmateny odpoledne, ale naboj to teda urcite melo ;)

Děti asi zajisté nemáš ...co?

Odesláno (upraveno)
kancl mě opravdu rozsekal ;) jedna z nejlepších seriálový věcí v poslední době..

Pokud se ti líbil Kancl, tak se ti určitě bude líbit i seriál "Extras", který je zase od stejných autorů jako Kancl, viz. http://www.csfd.cz/film/222228-extras/

Stačí pohledat na youtube, jsou tam všechny díly ;)

Upraveno uživatelem sauce
Návštěvník Snow
Odesláno
prave ted na TV Barrandov - Zrozeni pana ucetniho (Fantozzi)

Musíš mít nervy jako provazy :D , na účetního bych se dívat nemohl. Viděl jsem ho kdysi v jinošském věku a to mi stačilo.

V pondělí jednatřicátého dávali na ČT1 Tři dny kondora od S. Pollacka s Robertem Redfordem v hlavní roli, klasika jako stehno.

• po měsících...
  • Po roku...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Hledal jsem podobné vlákno a nenašel, tak začnu. Tohle bude zajímavé:

post-147-097211900 1314211611.jpg

Odesláno (upraveno)

Pridal by som (ale momentálne neaktuálne) seriály - dokumenty:

Šumné mestá - o architektúre s D. Vávrou - trochu netradičné, ale zaujímavé a hlavne konečne architektúra aj z iných menších miest.

Zpět k pramenům - výpravy k prameňom riek. Pohodový seriál s L. Munzarom o hľadaní nielen tých prameňov, že...

edit: aha, podobné vlákno už je.

Upraveno uživatelem StanoBare

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...