Návštěvník YPO Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 To chce nějaký alkohol .... alkohol ne, ráno jsem viděl na youtube tohle a dost mě to vyděsilo :D
Viktor Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Tak jsem měl dnes plodné dopoledne - ráno jsem v trafice objevil můj oblíbený film a jako zákusek jsem si dal soundtrack z filmu takže jsem v Lynchovské depresivní náladě Chceš půjčit Eraser Head ? Že by sis udělal ještě pěknej večír .
Návštěvník YPO Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Chceš půjčit Eraser Head ? Že by sis udělal ještě pěknej večír . ... tak to neznám, ale trailer vypadá pozitivně = na večer jsem si nachystal , abych mohl spát
spiderer Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Chceš půjčit Eraser Head ? Že by sis udělal ještě pěknej večír . Eraser Head je vylozene film pro zajisteni pozitivne-euforicke nalady, kdyz jsem to videl tak jsem z toho mel takovy lehce zmateny odpoledne, ale naboj to teda urcite melo
VS Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Dneska byl zajímavý dokument v TV o hodinách. Ještě budou dva díly, každý pátek. http://tv.sms.cz/index.php?P_id_kategorie=...id%3D1030020221
Bak Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 ...šikovní kluci českí... http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2094...e-o-draha-auta/
911 Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 prave ted na TV Barrandov - Zrozeni pana ucetniho (Fantozzi)
Peta-Biker Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 911: Srandičky, to by Ti šlo , ale na sraz přijet, to ne.
911 Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 volove ste. voba kdybych mohl, tak sem tam uz v patek. peta. tak ja si zas nasypu nejaky to hodinarsky umeni. mam tu par hodinek v merku. zatim se podivej do manzetovych knoflicku na pekne hodinky
mars65 Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Eraser Head je vylozene film pro zajisteni pozitivne-euforicke nalady, kdyz jsem to videl tak jsem z toho mel takovy lehce zmateny odpoledne, ale naboj to teda urcite melo Děti asi zajisté nemáš ...co?
sauce Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 (upraveno) kancl mě opravdu rozsekal jedna z nejlepších seriálový věcí v poslední době.. Pokud se ti líbil Kancl, tak se ti určitě bude líbit i seriál "Extras", který je zase od stejných autorů jako Kancl, viz. http://www.csfd.cz/film/222228-extras/ Stačí pohledat na youtube, jsou tam všechny díly Upraveno 2. září 2009 uživatelem sauce
Návštěvník Snow Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 prave ted na TV Barrandov - Zrozeni pana ucetniho (Fantozzi) Musíš mít nervy jako provazy , na účetního bych se dívat nemohl. Viděl jsem ho kdysi v jinošském věku a to mi stačilo. V pondělí jednatřicátého dávali na ČT1 Tři dny kondora od S. Pollacka s Robertem Redfordem v hlavní roli, klasika jako stehno.
nitram Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Dnes STV 1 21:50 Bratstvo neohrozených (2/10) Deň dní Vojnový film Kde ani tvrdý výcvik nestačí... Réžia: Richard Loncraine
Koza_c Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 CT1 Devatero remesel Radek z kapely Gipsy.cz hodinarem http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2105...?streamtype=WM2
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Hledal jsem podobné vlákno a nenašel, tak začnu. Tohle bude zajímavé:
ricous Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Momentálně nejzajímavější pořad v TV je na ČT4 - Plzeň vs. Kodaň... Jo, a hledal jsem a našel
StanoBare Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) Pridal by som (ale momentálne neaktuálne) seriály - dokumenty: Šumné mestá - o architektúre s D. Vávrou - trochu netradičné, ale zaujímavé a hlavne konečne architektúra aj z iných menších miest. Zpět k pramenům - výpravy k prameňom riek. Pohodový seriál s L. Munzarom o hľadaní nielen tých prameňov, že... edit: aha, podobné vlákno už je. Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem StanoBare
Petr_P Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 I o hodinkách se něco najde. Záleží na věku... ...pro nejmenší: Studio Kamarád - Muf ukradne Kláře hodinky a děsí Jůheláky hlasitým tikotem ...a pro ty už hodně odrostlé a otrlé: Česko zaplavují padělky hodinek (posunout přehrávání na čas 14:55)
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 Jo, a hledal jsem a našel Ty jo, hodně staré vlákno. Sloučil jsem to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se