atim Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Pačes Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Furrt mi to courá po zahradě.... 5
Jehlan Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Budu muset vytáhnout další krmítko. Coccothraustes Coccothraustes si to stávající zprivatizoval a důsledně ostatní vyhání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Lobber Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Hezký to u vás máte kluci na té zahradě . U nás toho letos moc nelitá … Jen samej kosák … 1
FantasticFabio Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna V 12. 1. 2026 v 19:40, Pačes napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Furrt mi to courá po zahradě.... To je žluna?
Pačes Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: To je žluna? před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: To je žluna? Ano. 1
FantasticFabio Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna před 4 minutami, Tobi napsal: Žluna je žlutej datel-se u nás říká. Ale kuš , vlastně kšá ! žluna je zelená a žluva je žutá ! Takže byste se měli žluně omluvit …..
FantasticFabio Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Před hodinou, Tobi napsal: A jo, omluva vyslána.Žluna je zelenej datel. Tak to si hoodnej ….. a za odměnu si múžeš dát semínka neloupané slunečnice ….. 1
FantasticFabio Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Právě teď, FantasticFabio napsal: Tak to si hoodnej ….. a za odměnu si múžeš dát semínka neloupané slunečnice ….. No tvl … já sem blbec ….. myslel jsem neloupaná semínka slunečnice……nebo víš co ? Dej si ňáký lahodný mok …. Ta slunečnice by mohla škrábat v krku ….. a když mě škrábe v krku, tak si dám preventivně slivovičku…. Tak se rozhodni jak ti příde vhod ….. 1
FantasticFabio Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Zkusil jsem to a funguje to, kdybyste měl někdo doma nebo ve sklepě či garáži , starší jablíčko, které nebudete konzumovat , zkuste ho jen tak píchnout na větev …. Fógli budó mít radost ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna (Sic né můj pták - sic né moje foto) Ale tenhle krasavec nám lítal nějakou dobu za barákem . Dle jistých markantů - ale nejsem si 100% jist , by to mohl/měl být vypuštěný kousek z jedné záchraně stanice kam chodím relaxovat a krmíval jsem si ho tam. Vybral si území kousek od nás a založil rodinu . Chodíval jsem si jen tak sednout k rybníku , nebo lehnout do hamaky a sledoval tu nádheru . Co mám napočítáno a zaznamenáno v diáři 6mladých se povedlo . 2-3 roky zpět, městys z nepochopených důvodu nechal vykácet les zrovna v úseku jeho hnízdění . A bylo po prdeli . Celou dobu jsem čekal jestli se vrátí a nic . Teď před Vánoci, jsem jel vlakem na tradiční Vánoční sraz Brna s hafanem . A světe div se , nad řekou si snad plachtil ten náš hajzl . Celou událost jsem obratem oznámil známému . Který v době, když už bylo u nás po srandě chodil v hejkalu čekat na párek těchto krasavců k rybníku a modlil se semnou o jejich návrat . Neváhal a vydal se situaci osobně okouknout . Dnes přišla odpověď odstěhovali se na druhou stranu kopce a 10km dál …. Můj cíl na jaro zní jasné - opět se jít kochat a dokumentovat jejich život, alespoň co se týče populace . Mám radost ps : škoda že záchranka neočipovala Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
M-72 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Mazel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
ivan_989 Odesláno pátek v 08:12 Nahlásit Odesláno pátek v 08:12 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se