Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes, po celych 70dnech v Eltonu, mi je postacka donesla. Jedna se o Prim Sport I v ! puvodnim ! stavu, jedine s cim sly pod kudlu, krom celkoveho vycisteni, byla vymena setrvacky. Mam z nich velkou radost, protoze presne takove jsem si vzdycky pral :D Ale stejne, jako na hodinky, jsem pysny na pasek - made by simon. Rozhodli jsme se pro netradicni zlutou variantu s bilym prositim. Musim rict, ze se nosi naprosto bozsky!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Krása opravdu krása. Co stála v Eltonu omlazovací kůra jestli to není tajemství? Prim sem asi už nechodí tak se nebude zlobit :)

Odesláno

Pěkný, to byly NOS, ne? Akorát ten řemen se mi zdá k nim dost širokej a zvolil bych jiný prošití, asi černý. Ale v reálu vypadají asi jinak a když se Ti líbí, tak je všechno OK. :drunk:

Odesláno

Na eBay.de je Turek (Geccostore), který vyprodává za dobrý ceny (do 10 EUR) řemínky Di-Modell v šíři 19 mm. Vypadá to na nějaký starší modely, na některých je ještě cenovka v DM. Bohužel nemá PayPal, takže je potřeba toho objednat víc, aby se rozložil poplatek za převod na účet. Já u něj jednou nakupoval, sice to poplet, ale nakonec vše dodal OK. Na modrý Sporty tam má několik zajímavých kousků:

0f15_1_b.JPG

1030_1_b.JPG

8c3e_1.JPG

08ea_1_b.JPG

Link na obchod

http://stores.ebay.de/GeccoStore

Odesláno

rur: cena renovace byla puldruheho tisice a to vc. posty, takze k puvodni kalkulaci vysla levneji o cca 10%.

Primky jsou opravdu NOS a k tomu remenu, jak uz jsem psal, je dost netradicni. Musi se mu prijit na chut, ale pak je uzasny - k obleku to proste neni :) A je 20mm napasovany na 19mm, to je i duvod, proc tak krasne sedi na ruce.

Viktore diky, ale v nejblizsi dobe zmenu neplanuji. Ikdyz ten modry posledni je moc pekny a uz jsem ho tu na jednech Sportech videl ;)

Odesláno
no mne na indexoch na 3., 4., 9. a 10 mi pripada ako keby fosfor nanasal alkoholik ktory ma riadneho absťáka

Byl to výtvarný umělec, mistr, který ten fosfor nanášel, což se zajisté vůbec nevylučuje s tvým tvrzením. A proto jsou ty hodinky dnes veliká rarita. :D :smoke:

Odesláno
Dnes, po celych 70dnech v Eltonu, mi je postacka donesla. Jedna se o Prim Sport I v ! puvodnim ! stavu, jedine s cim sly pod kudlu, krom celkoveho vycisteni, byla vymena setrvacky. Mam z nich velkou radost, protoze presne takove jsem si vzdycky pral :D Ale stejne, jako na hodinky, jsem pysny na pasek - made by simon. Rozhodli jsme se pro netradicni zlutou variantu s bilym prositim. Musim rict, ze se nosi naprosto bozsky!

moc pěkné gratuluji, snad se i ty moje modré dočkají takového ošetření v Eltonu-kolik si účtovali není-li to příliš smělá a indiskretní otázka

Odesláno (upraveno)

Výborný, gratuluju! Pásek je ňamka! Takový hladký pěkný řemeny k nim myslím byly originálně, akorát se ztenčovaly. Možná si nechám udělat ke žluťákům modrý pásek se žlutým, černým nebo bílým ????? prošitím!! Jenže jsem EUpesimista a nejsem švéd... :D Ale možná k subaru by se hodit mohly... :D:D

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...