docdan Odesláno 29. března 2006 Nahlásit Odesláno 29. března 2006 No to asi udělám taky. Je to hrozný kolik lidí se těma papírama uživí.
saboter Odesláno 29. března 2006 Nahlásit Odesláno 29. března 2006 Prihodili ti dph + clo ? Kolko to činilo z tych 31000 Yen ?
docdan Odesláno 29. března 2006 Nahlásit Odesláno 29. března 2006 30000 což je asi 200 Euro,no ja pořád přemýšlím, že řeknu, že to je osobní zásilka, třeba oprava hodinek nebo tak, u nás přece nemají servis. Uvidím.
kubson Odesláno 29. března 2006 Nahlásit Odesláno 29. března 2006 tady jsou cerne za zatim sympatickou cenu, kdyby mel nekdo chut drazit http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...AMEWA%3AIT&rd=1
Milan Odesláno 30. března 2006 Nahlásit Odesláno 30. března 2006 Mne akosi chybaju tie vystupi okolo korunky na nerezovych, ale rucicky su podla mna zas krajsie ako na titanovych, ale to je iba moj nazor.
safi Odesláno 30. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2006 Milan napsal: Mne akosi chybaju tie vystupi okolo korunky na nerezovych, ale rucicky su podla mna zas krajsie ako na titanovych, ale to je iba moj nazor. Souhlas :-)
docdan Odesláno 30. března 2006 Nahlásit Odesláno 30. března 2006 No chtělo by to trochu zkombinovat, a tu vteřinovku ale ne červenou, jsem trochu konzerva
safi Odesláno 30. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2006 Ta červená vteřinovka tomu dodává ten správný říz :-) takže určitě zachovat :-) bíle se mi líbí více :-)
safi Odesláno 31. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2006 Dnes jsem se byl podívat v hodinářství v přízemí nákupního centra Flóra. Mají tam i hodinky od Seika. Bohužel samé modely na baterky kromě dvou nebo tří kousků 5. řady (cca 2800,-). Budme vděčni za Ebay:-). Občas mi přijde že v čechách kromě zančky Prim jsme 100 let za opicemi v nabídce a cenách hodinek v kamených obchodech i na internetu :-( Například v Dublinu mají výrazně větší nabídku a Dublin není zase až tak velké město...
dehyd Odesláno 31. března 2006 Nahlásit Odesláno 31. března 2006 to vanderB: vystav fotku tech starsich Seiko, cos koupil od "safiho", at se s tebou taky podelime o radost
safi Odesláno 31. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2006 Tady jsou :-D Obrázek 1 Obrázek 2 Obrázek 3 Obrázek 4 Obrázek 5 Obrázek 6
dehyd Odesláno 1. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2006 no jo, moc pekny potapecska klasika, po vsech tech letech zustava tenhle "design" i mym nejoblibenejsim, bez ohledu na znacku
vanderB. Odesláno 2. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2006 to dehyd: no, safi je rychlejsi...dik, jinak se pokusim zprostredkovat nejaky DIY test presnosti a tak, jinak prvni dojmy: 1) super hodinky za super cenu, libily se mi na netu a jeste vic se mi libily ve skutecnosti 2)maly me neprijdou jako safimu a to si troufam rict, ze mam vetsi ruku nez safi 3)zatim jeden negativni dojem, pro me nezvykle proporce rucek a indexu me delaji potiz odecist cas hned...proste mrknu na ně a...nezvyk...musim mrkat trochu dyl...teda radove jsou to sekundy p.s. to safi: dosel ti ten mail, ze zasilka dorazila v pohode?
safi Odesláno 2. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2006 To VanderB: Ano dorazil :-) Jsem rad ze jsi spokojeny i ze nahradni pasek dorazil v pohode :-) nejak sjem ted nestihal tak jsem ani moc nekontroloval osobni mail :-(
vanderB. Odesláno 2. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2006 ok, uz jsem si zacinal myslet, ze blbnu a neposlal sem ho
safi Odesláno 2. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2006 To vanderB: Jsem rad ze mas z hodinek radost :-) dneska sjem se domluvilna prodeji mych Poljotu, na cestě budou tak za měsíc asi další, ještě ale nevím jaké, asi tyto: http://www.ruwatch.com/cgi-bin/shop/cart.p...=en&Art_nr=1744
vanderB. Odesláno 2. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2006 jo mam radost, teda u tebe se ty hodinky tocej
safi Odesláno 2. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2006 No to je ted jenom dočasné. Potápěčské hodinky už měnit nebudu, za rozumné peníze není nic lepšího. Nové Poljoty které mám vybrané (předběžně) nabízejí také téměř vše co člověk může od hodinek rozumě žádat (až na švýcarský strojek a safírové sklo). Je pravda že kdybych si je koupil hned na začátku tak ušetřim tak cca 2000 CZK :-) ale o tom je život :-D
aCIDfire Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 kubson napsal: dneska dorazily, opravdu pěkné, masivní a přitom stále poměrně elegantní hodinky Odkaď jsi je přesně kupoval?
safi Odesláno 13. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 aCIDfire napsal: kubson napsal: dneska dorazily, opravdu pěkné, masivní a přitom stále poměrně elegantní hodinky Odkaď jsi je přesně kupoval? Poljoty www.poljot24.de Seiko SKX033K2 na www.21jewels.com Seiko Samurai na ebay.com (pokemonyu) Jinak jsem si na internetu přečetl pár článků na téma hodinky Invicta 8926 - na internetu, zejména v americe to jsou velmi známé hodinky, velmi populární. Neodolal jsem si je a objednal tak se za pár dní můžete těšit na recenzi. Založím k tomu vlastní vlákno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se