Jenikec Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Modrá je dobrá, já jsem ale úchylnej na modrou. PVD bych osobně na sportovních hodinkách nechtěl, přijde mi to takové ruské.
Karussell Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Ja to beru tak ze za steinharty s keramickou vlozkou dam cca 10k a za glycime s plechem 20kNo jo, tak pokud to beres takhle, tak si kup seiko skx a mas nejlepsi pomer vykon/cena. Osobne se mi ta keramicka luneta od steinhartu nelibi, k te rolex to ma hodne daleko. Ale pokud ti nevadi, ze steinhart je kopirka rolexu, kup si steinhart :-) To se musis rozhodnout sam, jak ti tady psali ostatni uz na zacatku. Ale srovnavat glycine se steinhartem neni podle me uplne fer ;-)
Povidláček Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Pokud mi chceš udělat radost, kup si ty černé co postnul tano, ty se mi líbí nejvíc.
siwi Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Pokud mi chceš udělat radost, kup si ty černé co postnul tano, ty se mi líbí nejvíc. Jsem stejného názoru. Ještě před několika dny je tu měl Chorche a občas se s nimi pochlubil ve vlákně Co máte dnes na ruce. Podle mě nejhezčí Glycíny.
Kluk jako buk Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Nevyřazoval bych z výběru Chr. Ward. Pokud ti vadí hliníková luneta, mohla by to bejt cesta. Se Štajnama ale prosimtě nesrovnávej ani jedny.
luidis Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Ja to beru tak ze za steinharty s keramickou vlozkou dam cca 10k a za glycime s plechem 20kHeh, zajímavá úvaha. Přece nebudu dávat sedmdesátku za bondovky v keramice, když ji Gunter rve do hoděk za deset.Mě Glycky vyhovujou, jsou to takové dva v jednom. Jak společenské, tak autdórové, a to prý dneska strašně frčí. Jo a ty štajní pseudofejky jsem měl taky, nicméně šly rychle z domu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudina Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 přesně jak píše Luidis, mam modrozlatou variantu, ideál ke sportu, civilu, obleku. A pozdro hrozně pohodlné, i když jsem se bál že mi bude vadit, že je tenké, ale naopak. moc super se nosí.
badus Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Za me taky modre. Nicmene docela rad bych videl nazivo ty hnede...
wizard-ov Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Za mne ty co postoval Tano. A jestli ta guma voní stejně jako Isofrane, tak není co řešit.
Kluk jako buk Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Nevim, jak voní Isofrane, ale Glycine gumu mám starší oranžovou a voní pořád fest.
marosh Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Heh, zajímavá úvaha. Přece nebudu dávat sedmdesátku za bondovky v keramice, když ji Gunter rve do hoděk za deset.Mě Glycky vyhovujou, jsou to takové dva v jednom. Jak společenské, tak autdórové, a to prý dneska strašně frčí. Jo a ty štajní pseudofejky jsem měl taky, nicméně šly rychle z domu. Ty voe, Piz Boé!!! Synečku, dobře Ty. Glyciny taky supr čupr. Odkaď si to šel? Nějaká lanovečka při výstupu byla. My tam jezdíme z chrono partičkou hlavně v zimě. Ale už jsme tam někteří byli i v létě a taky nádhera. Dolomity, to je prostě srdcovka...
luidis Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Bohužel lanovkou na Sass Pordoi, ferrata je tam snad jedna z nejtěžších v Dolomitech, jestli se nepletu. Letos ale určitě pěšky na Lagazuoi, vedou tam tunely z 1. sv. války uvnitř hory. Plus proježdění celého okolí na mašině. Taky jsem si Dolomity zamiloval, cítím potřebu být tam každý rok.
marosh Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 (upraveno) Bohužel lanovkou na Sass Pordoi, ferrata je tam snad jedna z nejtěžších v Dolomitech, jestli se nepletu. Letos ale určitě pěšky na Lagazuoi, vedou tam tunely z 1. sv. války uvnitř hory. Plus proježdění celého okolí na mašině. Taky jsem si Dolomity zamiloval, cítím potřebu být tam každý rok. Sorry za plevelení vlákna OT tématem, ale nedá se nereagovat. Na Lagazuoi jsme byli taky, ale jen jako masňáci lanovkou z Passo Falzarego. Pár bunkrů jsme tam s Honzoushem prolezli, fajné to tam je a zároveň těžko pochopitelné, že se tam bojovalo za tej Velkej války. Na mašině to musí být paráda, ovšem ty krucánkové přejezdy pass, z toho se mi točila hlava ještě dlouho. Jak jsme tak seděli na terase chaty na Lagazuoi, tak tam dolezla skupina našinců, takoví borci ošlehaní, vysokohorští turisti v nejlepším věku a kondici. Přišli suťoviskem od Alta Badie a měli toho synci plný kotlík...Jeli jsme to i zimě na lyžích a jedna z nejhezčích sjezdovek v Dolomitech, úchvatné přejezdy takový kotlem. P.S. I od Sass Pordoi je to pěkná procházka, nešel jsem sice, ale naštudované to mám. :-) Upraveno 22. května 2015 uživatelem marosh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se