Mr. Igelit Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) StrapCode teď začal prodávat na SKX (a ostatní) moc pěknou gumu, která vyplňuje prostor mezi nožičkama (:-)) - jakoby s "koncovkama": http://www.strapcode.com/store/22mm-crafter-blue-black-rubber-curved-watch-band-seiko-skx007-p-4879.html#.WPUkCdKLSHs Tak teď uvažuju nad perlonem Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem Mr. Igelit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 StrapCode teď začal prodávat na SKX (a ostatní) moc pěknou gumu, která vyplňuje prostor mezi nožičkama (:-)) - jakoby s "koncovkama": http://www.strapcode.com/store/22mm-crafter-blue-black-rubber-curved-watch-band-seiko-skx007-p-4879.html#.WPUkCdKLSHsMám ji už na MM300 i Sumo ... na SKX už je na cestě Je to CrafterBlue z HongKongu ... https://www.crafterblue.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmpf Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) Ta CrafterBlue guma je hezká, zrovna dopo jsem si jí všimnul na instagramu. Podle rozměrů 20mm model CB02 by měla jít i na Monstra. Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem hmpf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Ta CrafterBlue guma je hezká, zrovna dopo jsem si jí všimnul na instagramu. Podle rozměrů 20mm model CB02 by měla jít i na Monstra.Řemen CB02 je na Suma, nemyslím, že půjde na Monstra ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 tak modrú musím dokúpiť aj ja, moje predošlé variácie na SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 AKUC: vyborne variace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmpf Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Rád bych viděl na živo SKX007. Pokud by nějaký vlastník z Prahy byl pro si dát s ťuka tak dejte prosím vědět do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 A šoupnu to ještě sem, Crafter blue na SKX009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 To je velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 A šoupnu to ještě sem, Crafter blue na SKX009 Mám ho v černé Ještě nasadím safírovou bezel vložku s lumi a pak sem hodím fotku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Teda ta svítící luneta na SKX007 co nabízejí na CrafterBlue je fakt super, vůbec jsem to neznal, díky za tip . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 A šoupnu to ještě sem, Crafter blue na SKX009 fakt im sadnú, zrazu úplne iné hodinky, musím pochváliť aj super foto ... a budem musieť upgradnúť aj moje pepsini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Já pepsi měl a když vidím, jaká vylepšení na ně jsou, tak si je snad pořídím znova, škoda jen že nejsou malinko větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 (upraveno) Teda ta svítící luneta na SKX007 co nabízejí na CrafterBlue je fakt super, vůbec jsem to neznal, díky za tip .Link? Nikde jsem nenašel. Edit: už vím, Blue Bird Dives, díky Upraveno 10. května 2017 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Vyrobcu keramickejch lunet je vic. Ale nikdo nedela pepsi Chapu proc, ale mrzi me to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Lumi Pepsi luneta na "želvy" by byla super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Mam dotaz ke konstrukci lunety: o-ring ve vlozce lunety slouzi k vymezeni vule pri otaceni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Je tu prosím někdo, kdo by mi vyměnil korunku u mých Skx009? Samozřejmě zaplatiiiim. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Je tu prosím někdo, kdo by mi vyměnil korunku u mých Skx009? Samozřejmě zaplatiiiim.Důvod? Máš korunku, kterou chceš vyměnit, nebo...Vyměnit ji není problém, to je otázka 2-3 minut, ale pokud chceš i udělat tlakovku, měl by ti to udělat servis, který k tomu má potřebné zařízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 No jeste ji nemám, takze ji musim koupit. Protože mi jde blbe sroubovat. Jaký servis třeba helveti? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se