Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Devítikilometrová procházka lesem. SKX se osvědčily při měření času pochodu naprosto spolehlivě. V navigací mi nepomohly vůbec, což se ukázalo jako velký problém....

7749A247-B829-4C0A-AEA3-DFD05F1F2A14.jpeg

Odesláno
před 6 minutami, Pepino777 napsal:

Pekna sestava. Jsem zvedavej jak jim padne to nato.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kousek výše je foto. Teď jsem tam hodil jubilé, na zítřejší derby. Slavnostní tah. 😀

Odesláno

Konečně jsem si pořídil také SKX, hned jsem si na ně zvykl a tímto děkuji Pivasovi, že mi je přenechal.

P.S. Horší je, že jsou tak pohodlné, že časem budu potřebovat asi ještě 007 nebo 009 😄

IMG_20200708_200021572.jpg

IMG_20200708_174534778_HDR.jpg

Odesláno

Uvažuju o koupi SKX009 a mám pěknej plonkovej shark mesh 22mm, prošel jsem celý vlákno a nenašel ani jednu fotku SKX007 ani SKX009 na Sharku, mohl by mi někdo please vyfotit jak to vypadá? Předem díkes 😉

Odesláno
před 1 minutou, Lacifer napsal:

Uvažuju o koupi SKX009 a mám pěknej plonkovej shark mesh 22mm, prošel jsem celý vlákno a nenašel ani jednu fotku SKX007 ani SKX009 na Sharku, mohl by mi někdo please vyfotit jak to vypadá? Předem díkes 😉

mrkni na google, je tam spousta fotek, nějak mě to k nim nejde ale

https://www.google.com/search?q=skx009+mesh&client=firefox-b-d&channel=crow2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiQzIuf-b_qAhVRuXEKHd5YDd0Q_AUoAXoECAsQAw&biw=1920&bih=947

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...