EpsteinBarr Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Kludne aj viac krivych horizontov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Dopolední pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Super luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Tie SKX sa daju vytunit na 1000 sposobov :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Zpětně jednu sobotní. Po bouři, v západu slunce, kdy modrá pomalu přechází v čerň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Devítikilometrová procházka lesem. SKX se osvědčily při měření času pochodu naprosto spolehlivě. V navigací mi nepomohly vůbec, což se ukázalo jako velký problém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Dal jsem na to NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Dal jsem je na gumu a moc přesvědčen o tom nejsem.Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITR Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Myslim, ze aj zelena moze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 To bych doplnil lunetou v zelené barvě nebo cifr. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Pekna sestava. Jsem zvedavej jak jim padne to nato. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 před 6 minutami, Pepino777 napsal: Pekna sestava. Jsem zvedavej jak jim padne to nato. Sent from my iPhone using Tapatalk Kousek výše je foto. Teď jsem tam hodil jubilé, na zítřejší derby. Slavnostní tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Konečně jsem si pořídil také SKX, hned jsem si na ně zvykl a tímto děkuji Pivasovi, že mi je přenechal. P.S. Horší je, že jsou tak pohodlné, že časem budu potřebovat asi ještě 007 nebo 009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Uvažuju o koupi SKX009 a mám pěknej plonkovej shark mesh 22mm, prošel jsem celý vlákno a nenašel ani jednu fotku SKX007 ani SKX009 na Sharku, mohl by mi někdo please vyfotit jak to vypadá? Předem díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 před 1 minutou, Lacifer napsal: Uvažuju o koupi SKX009 a mám pěknej plonkovej shark mesh 22mm, prošel jsem celý vlákno a nenašel ani jednu fotku SKX007 ani SKX009 na Sharku, mohl by mi někdo please vyfotit jak to vypadá? Předem díkes mrkni na google, je tam spousta fotek, nějak mě to k nim nejde ale https://www.google.com/search?q=skx009+mesh&client=firefox-b-d&channel=crow2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiQzIuf-b_qAhVRuXEKHd5YDd0Q_AUoAXoECAsQAw&biw=1920&bih=947 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se