Návštěvník dlubix Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Hehe, moje spona na dvouletych 115200. Nooo, tak ta dostala dost. Ale je vidět, že je nosíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 echt kancl diving Heh, tak to su klidný, tak daleko ještě rozhodně nejsem... :D Ono takhle to razí jenom na fotce při tom ''správném'' nasvícení a zvětšení. Ale je to jasné, rukou furt šoupu po stole, nebo o něco zavadím, když ruku někam strkám, ono se to nasbírá. Ale leštit se nic nebude. Ani při servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Hehe, moje spona na dvouletych 115200. Nejvyšší čas začít je nosit sponou nahoru)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Jo, super tip, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 dlubix, Cyber: tak jo, díky moc, nebudu se do ničeho pouštět. Jen mě to tak napadlo, když jsem dneska kouknul na sponu, kde ten leštěnej střed dostává celkem záhul...No jasně, ale kdyš je podomácku došmrrrdláš, tak se přestanou škrábat? Ne, budou za rok vypadat stejně a zase budeš šmrrrdlat a ničit tvar? A jak dlouho to ta spona vydrží? A hlavně, proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 No jasně, ale kdyš je podomácku došmrrrdláš, tak se přestanou škrábat? Ne, budou za rok vypadat stejně a zase budeš šmrrrdlat a ničit tvar? A jak dlouho to ta spona vydrží? A hlavně, proč? mam reseni - kosile s dlouhym rukavem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Pozdě ale přeci. Tyhle hodinky jsou DOKONALÉ!No na obrázku ano, tedy pokud je nechceš nosit, ale jen na ně koukat jak na nábožnou fugurku.Ale jak budou vypadat po pár letech nošení? Budou prosvítat stříbrné rýhy, každý ťukanec se ještězvýrazní. Navíc jsou jako pre-owned neprodejné. Protože omlácené PVD odradí každýho, a pro sběratele to bude navždy bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misut Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Tak si je můžeš zavřít doma do Winderu, nechat si ho zavakuovat a denně onanovat nad tím, jak jsou krásně bez škrábánců, ale není to škoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 PVD ty hodinky dokonale vzhledove zmrvi. Navic plati vse, co napsal Cyber. Tudy ne pratele, tudy ne. Ta jeta spona je fajn. Me takhle pomalu zacina vypadat luneta na Ingach. Dneska jsem zase vzal futra. Nastesti drevene, ale neco asi bylo zaschle v laku, zrnko pisku, nebo co, bo stopu to nechalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Po třech letech opět já. Asi znamení. Mám dotaz, má někdo na fóru Milgy GV vyrobené v roce 2010? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Popravdě nevím, jak to přesně určit, internet podává poněkud rozporuplné informace. Vzhledem k V sérii to asi bude období 2009-2010 s tím, že první rok je pravděpodobnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 vetsinou se to bere podle data prodeje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) Neni V serie rok 2008? "V000,001 2008 (Fall)" Edit: Prosinec 2008 az 2010. "Dec 08 ? 2010 V 000,001" Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Good point, Kdy jsi je koupil Bobisku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Koupeno 2011 u Bechyně, mám je už pár let od Cybera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 http://www.ablogtowatch.com/rolex-milgauss-116400-engraved-madeworn-watch-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Uááááááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 me by se to libilo na DJ2, tady mi to prijde jak hrusky ani ne s jabkama, ale spis trebas s vobilim.. http://www.ablogtowatch.com/madeworn-american-hand-engraved-rolex-watches/2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Tak tie Milgy to je iny masaker, obdivujem ich zhotovitela klobuk dole;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bod Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Tak to je paráda, pak že Rolexky mají nízký MI. Jen škoda, že k tomu musí mít člověk ty ruce pokérovaný, jinak to nevynikne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se