Baker Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 (upraveno) ......a v reálu taky, Viktore aj jaj, ale koukam v blogu zadne nove fotky Upraveno 2. června 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 já to říkám pořád... rolex! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Nemám je Měl jsem "pouze" možnost vidět všechny tři modely v reálu vedle sebe, což se v těchto končinách každému jen tak nepoštěstí.Jsou opravdu pěkné,ovšem čekací doba na model se zeleným sklem je cca 1 rok - ostatní cca 3 měsíce. Odnesl jsem si zatím Rolex katalog a nepředloženě i Glashutte katalog x fotografie hodinek i kalibrů z Glashutte mě dostali na kolena = mám o čem přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 což se v těchto končinách každému jen tak nepoštěstí. Sorry za OT...ale....jak koukám po Chronomagu,jsou tu vůbec jedinci,kteří mají štěstí úplně neuvěřitelné...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Sorry za OT...ale....jak koukám po Chronomagu,jsou tu vůbec jedinci,kteří mají štěstí úplně neuvěřitelné...... nějak té Tvé větě nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 to není ve zlém..jenom,že na Chronomagu je koncentrace lidí,kteří mají kliku.....ať vidí naživo hodinky,na které je čekací doba rok...nebo v zastavárně narazí na Omegy za 2000 kč....nebo samostatná kategorie Qvido..... ...to byl jen takovej povzdech....já naživo neviděl ani Igeny(v mém okolí prostě nejsou....)...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 to není ve zlém..jenom,že na Chronomagu je koncentrace lidí,kteří mají kliku.....ať vidí naživo hodinky,na které je čekací doba rok...nebo v zastavárně narazí na Omegy za 2000 kč....nebo samostatná kategorie Qvido..... ...to byl jen takovej povzdech....já naživo neviděl ani Igeny(v mém okolí prostě nejsou....)...... ..... čekal jsem na to dva měsíce (na model se zeleným sklem) - klika byla,že tam měli všechny tři modely a měl jsem možnost srovnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 - klika byla,že tam měli všechny tři modely no však to poudám...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 ..... čekal jsem na to dva měsíce (na model se zeleným sklem) - klika byla,že tam měli všechny tři modely a měl jsem možnost srovnání já je viděl za sklem v baselu a jsem asi příliš velká konzerva, ta zelená v safíru s oranžovými systémy na ciferníku.. nevím nevím - jako víkendovky by rozhodně špatné nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 já je viděl za sklem v baselu a jsem asi příliš velká konzerva, ta zelená v safíru s oranžovými systémy na ciferníku.. nevím nevím - jako víkendovky by rozhodně špatné nebyly problém je, že oranžové barvě se nevyhneš ani u jednoho modelu - takové nejmenší zlo je u černé verze s normálním safírem i když ta oranžová není moc sytá u žádného modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Oranžová je dobrá. Zajímavý je, že zelený Milgaussy jsou snad jediný hodinky, který jsou v Česku levnější než v zahraničí, všude jinde obchodníci přirážejí k doporučený ceně, u nás zatím ne. Teda do teďka, až si to pan B. tady přečte ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Kristova čapo, YPáku koukej raději na Glashütte !!! Ne na Rolexz. Od IWC k Rolexu nevede cesta. Jinak Gilius má pravdu, jsi lucker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Kristova čapo, YPáku koukej raději na Glashütte !!! .... rád bych - právě na mě vypadl price list z katalogu a trošku jsem se zadýchal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Nemám je Měl jsem "pouze" možnost vidět všechny tři modely v reálu vedle sebe, což se v těchto končinách každému jen tak nepoštěstí.Jsou opravdu pěkné,ovšem čekací doba na model se zeleným sklem je cca 1 rok - ostatní cca 3 měsíce. Odnesl jsem si zatím Rolex katalog a nepředloženě i Glashutte katalog x fotografie hodinek i kalibrů z Glashutte mě dostali na kolena = mám o čem přemýšlet. Nomos je také Glashuette :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Nomos je také Glashuette :-) ale no tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 ale no tak : ach jo, tak zase žádná provize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 : ach jo, tak zase žádná provize joooooo safi .... den blbec :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 joooooo safi .... den blbec :lol2: mi povídej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 ......a v reálu taky, Viktore No uz se tesime na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhs Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 Už před nějakou dobou jsem slíbil, že ty moje vyfotím, tak alespoň takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se