Přejít na obsah

Rolex Milgauss

Viktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Docela mě zaujaly tyhle Technos. Když holt Rolex neudělal Milgaussy v chronografu, tak si poradili sami :)

(Ani jsem nevěděl, že Technos žije. Ale dopadl ještě o dost hůře, než třeba Zodiac. Ten mi nevadí, quartzky dělá hezké.)

Technos v tomhle chronograf provedení dělá všechny tři barevné kombinace Milgaussů.

U téhle má dokonce i sklíčko zelenou hranu. Sekundová "blesk" ručka a vnitřní kroužek s nápisem Technos také docela věrně imitují.

Co vy na to? Ano, inspirace je jasná, ale replika to není, ne? Vlastně jen rozvíjí originál :D

A odmyslím-li si jejich inspiraci, jsou docela hezké.

Edit: ne, fakt si je kupovat nebudu, tak mě nekamenujte ;)

post-1118-1217451832.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela mě zaujaly tyhle Technos. Když holt Rolex neudělal Milgaussy v chronografu, tak si poradili sami :)

(Ani jsem nevěděl, že Technos žije. Ale dopadl ještě o dost hůře, než třeba Zodiac. Ten mi nevadí, quartzky dělá hezké.)

Technos v tomhle chronograf provedení dělá všechny tři barevné kombinace Milgaussů.

U téhle má dokonce i sklíčko zelenou hranu. Sekundová "blesk" ručka a vnitřní kroužek s nápisem Technos také docela věrně imitují.

Co vy na to? Ano, inspirace je jasná, ale replika to není, ne? Vlastně jen rozvíjí originál :D

A odmyslím-li si jejich inspiraci, jsou docela hezké.

Edit: ne, fakt si je kupovat nebudu, tak mě nekamenujte ;)

Ty napisy Technos na vnitrnim krouzku me tam drazdi jeste mnohem vic nez ty napisy Rolex, tohle si odpustit v klidu mohli ;) Kazdopadne marny to neni.. ;)

Odkaz ke komentáři

Promiňte OT, Technos byla kvalitní značka, která měla moc pěkné modely osazené např. Lemanií, nyní obíhám kolem této aukce, Technos Sportsgraph, obávám se však prodejce z Mexika.

technos_3729.jpg

Upraveno uživatelem thesis
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Už před nějakou dobou jsem slíbil, že ty moje vyfotím, tak alespoň takto...

Jsou perfektní, tradiční i extravagantní, to mám rád :). Můžu se zeptat, jde sundat celej tah a nasadit řemen, nebo tam musí zůstat první články tahu?

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...
Co říkáte takovéhle modifikaci? No není to paráda? Trocha neúcty, nadhledu a hnedle je tu unikát z unikátnějších.

http://journeys.luxist.com/category/timepieces

Obecne PDV nemam rad, ale navic takhle zkazit tu sexy oranzovou vterinovku... Pro me radeji klasicke milgaussy nejlepe GV.

Odkaz ke komentáři

Co říkáte takovéhle modifikaci? No není to paráda? Trocha neúcty, nadhledu a hnedle je tu unikát z unikátnějších.

http://journeys.luxist.com/category/timepieces

už to nehul. :lol2: .. Klasika se stala klasikou právě proto, jak vypadá po dlouhou dobu a je stále kladně přijímána.

Tohle mně připomíná

post-1551-1252436316.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...