rorda Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 Koukam, že máš docela dobrý kousky a téměř žádnej příspěvek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhs Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 (upraveno) Koukam, že máš docela dobrý kousky a téměř žádnej příspěvek ... No, kolikrát, když to tady pročítám, tak se úplně stydím, jak se v hodinkách vůbec nevyznám Upraveno 12. června 2008 uživatelem mhs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 (upraveno) Docela mě zaujaly tyhle Technos. Když holt Rolex neudělal Milgaussy v chronografu, tak si poradili sami (Ani jsem nevěděl, že Technos žije. Ale dopadl ještě o dost hůře, než třeba Zodiac. Ten mi nevadí, quartzky dělá hezké.) Technos v tomhle chronograf provedení dělá všechny tři barevné kombinace Milgaussů. U téhle má dokonce i sklíčko zelenou hranu. Sekundová "blesk" ručka a vnitřní kroužek s nápisem Technos také docela věrně imitují. Co vy na to? Ano, inspirace je jasná, ale replika to není, ne? Vlastně jen rozvíjí originál A odmyslím-li si jejich inspiraci, jsou docela hezké. Edit: ne, fakt si je kupovat nebudu, tak mě nekamenujte Upraveno 30. července 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2008 Docela mě zaujaly tyhle Technos. Když holt Rolex neudělal Milgaussy v chronografu, tak si poradili sami (Ani jsem nevěděl, že Technos žije. Ale dopadl ještě o dost hůře, než třeba Zodiac. Ten mi nevadí, quartzky dělá hezké.) Technos v tomhle chronograf provedení dělá všechny tři barevné kombinace Milgaussů. U téhle má dokonce i sklíčko zelenou hranu. Sekundová "blesk" ručka a vnitřní kroužek s nápisem Technos také docela věrně imitují. Co vy na to? Ano, inspirace je jasná, ale replika to není, ne? Vlastně jen rozvíjí originál A odmyslím-li si jejich inspiraci, jsou docela hezké. Edit: ne, fakt si je kupovat nebudu, tak mě nekamenujte Ty napisy Technos na vnitrnim krouzku me tam drazdi jeste mnohem vic nez ty napisy Rolex, tohle si odpustit v klidu mohli Kazdopadne marny to neni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2008 (upraveno) Promiňte OT, Technos byla kvalitní značka, která měla moc pěkné modely osazené např. Lemanií, nyní obíhám kolem této aukce, Technos Sportsgraph, obávám se však prodejce z Mexika. Upraveno 2. srpna 2008 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2008 netusite nekdo ceny milgauss, dweller deep sea a yacht masteru 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2008 netusite nekdo ceny milgauss, dweller deep sea a yacht masteru 2? Milgaussy kolem 5200?, bílé spíš i míň, zelené trochu víc ( v obchodech ), dweller deap sea bude na podzim kolem 7000 ?, Yacht Master II podle materiálu od 20.000?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Už před nějakou dobou jsem slíbil, že ty moje vyfotím, tak alespoň takto... Jsou perfektní, tradiční i extravagantní, to mám rád . Můžu se zeptat, jde sundat celej tah a nasadit řemen, nebo tam musí zůstat první články tahu? Upraveno 26. března 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Viktore, jestli jsou Tvoje, tak gratuluju. Ale ony Tvoje budou. Tak ještě jednou gratuluju. Rolex jsem měl vždy raději na kovovém tahu, ale tady se Ti povedlo moc pěkné sladění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Na remenu vypadaji taky skvele.Odkud je ten remen? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Nejsou moje, ale jednou, jednou, dá-li pánbu, budou. Co je to za řemen nevím, ale Simon takový jistě lehce zvládne... I když teď, když jsou Datejusty 41 mm, je ve hře víc možností... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Totalni vrchol nevkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 no fúúúúj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Tohle taky nic moc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Tohle taky nic moc ... To je jako vzít si k fraku botky adidasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Co říkáte takovéhle modifikaci? No není to paráda? Trocha neúcty, nadhledu a hnedle je tu unikát z unikátnějších. http://journeys.luxist.com/category/timepieces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Co říkáte takovéhle modifikaci? No není to paráda? Trocha neúcty, nadhledu a hnedle je tu unikát z unikátnějších. http://journeys.luxist.com/category/timepieces Obecne PDV nemam rad, ale navic takhle zkazit tu sexy oranzovou vterinovku... Pro me radeji klasicke milgaussy nejlepe GV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 A to já si myslím,že Rolexy se můžou nosit na čemkoliv....i na provázku přivázaným ke kšandám...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 (upraveno) Co říkáte takovéhle modifikaci? No není to paráda? Trocha neúcty, nadhledu a hnedle je tu unikát z unikátnějších. http://journeys.luxist.com/category/timepieces už to nehul. .. Klasika se stala klasikou právě proto, jak vypadá po dlouhou dobu a je stále kladně přijímána. Tohle mně připomíná Upraveno 8. září 2009 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se