Dzos Odesláno 3. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Díky, tyto hodinky se Eddiemu opravdu povedly. Mám je jako univerzální tooly. Zatímco moje zbývající vintážky jsou takové ty vycházkové.A jsem taky rád, že se podařilo do nich dát dobový ETA strojek. Tak to má punc remaku dokonaný nejen vizuelně, ale také mechanicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Jj, ja mel na ne taky spadeno. Nez jsem se rozhoupal, tak je ale vyprodali. Pak mi je tady nabizeli kluci, ale to jsem zas nemel finance, takze jsem to paradne prosvihl. Psal jsem Ediemu a mozna jeste budou dalsi kousky, pokud sezene strojky. Tak si je pekne uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Vypadá to, že rozjeli další sadu, na webu jsou již zase k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Po delší době házím pár fotek do své galerie. Momentálně se jedná o vintage Omega tooly, se kterými jsem dneska prořezával stromy. Tak tady máte pár mobilovek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Tak to je hustý zátiší :-) Pěkný vintážky, tam je 7750? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Nee, je tam Omega 1045, což je v podstatě Lemania 5100. Legendární strojovna s plastovými částmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 S těma Ty chodíš prořezávat stromy? Mě vomejou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 V 26. 3. 2016 v 18:26, Dzos napsal: Nee, je tam Omega 1045, což je v podstatě Lemania 5100. Legendární strojovna s plastovými částmi.Díky za upřesnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 V 26. 3. 2016 v 18:36, straspol napsal: S těma Ty chodíš prořezávat stromy? Mě vomejou No, nakonec jsem je sundal ještě když jsem řezal ruční pilou levou rukou. Vadilo mi to protáčení na ruce při řezání sem, tam. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 A dnes ještě navazuju na samostatnou chlubírnu:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94402-omega-chronograf-bullhead-ref-146011/ Pár dalších fotek. S těmito jsem dnes už nic neřezal. Trošku poprchalo, tak jsou takové "zakapané". . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 bravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Krása nesmírná. Ten komplet je peckovní. Tohle se bude těžko překonávat, laťka je vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Fííha, super! Jak hodinky, tak fotky. A jak píše VintageLover, lať jsi nasadil skutečně vysoko. Ale možná o to víc jsem zvědavý na případný další přírůstek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Nadherny kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 29. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Díky všem! Karle zvlášť od Tebe to potěší, Ty těch kompletů máš povícero. Nechci usínat na vavřínech, už mám vyhlídlé další mety :). Ještě jsem vyhrabal pár fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Díky. Nevím, proč někdo říkal, že jsou vošklivý. Podle mě jsou nádherný. Už se těším na chronosraz. P.S. Taky se na něco chystám, otázkou je, kdy se mi to podaří. Doufejme, že do prázdnin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 22. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Je sranda reagovat na pár týdnů staré příspěvky. Jak vidno, Karlovi se zadařilo mnohem dříve . Z toho by si měli vzít příklad třeba projektanti, s těma teď v práci bojujeme. Termíny jsou pro hodně z nich jenom nějaký orientační bod, jehož nesplnění je asi předem očekáváno. Ale raději zpět k hodinkám. Tento týden mi přišly dvě zásilky. Jedny téměř NOSovky. Jedná se o ladičkové Zenith xl-tronic. Nádherné oblekovky se zajímavě modrým cifrem, který se mi běhěm pěti minut na terase nepodařilo zachytit. Jsou sice menší, ale ciferník je 100%, což u modrých není vůbec samozřejmost. Velká většina podobných modrých diferníků bývá vyžraná, vlhkost s tritiovými lumi body jednoduše vybělí barvu kolem lumi jako savo. Asi je to dáno technologií barvení, která nebyla nejvhodnější.Navrch mají původní mesh a ještě krabičku. Ty nešlo nevzít . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A druhý balíček doputoval až z dalekého zámoří. Orosilo mě, když jsem viděl, jak "pečlivě" to prodejce zabalil. Jednolivé části v plechovce jednoduše poletovaly . A to tam nejsou vidět šroubky, které pěkně rachotily.No nic, stejně se to bude muset vzít z gruntu. Pevně věřím, že to zase, jednou, budou hodinky. Dá to práci a čas, budou se muset sehnat nějaké ty součástky, ale to mě prostě baví . Pracovně si dávám lhůtu 10 měsíců, tak uvidím, jestli se trefím.A kdyby je někdo náhodou nepoznal, tak to jsou budou budíčky memomatic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Ty Zenithy jsou super a ten stav je skoro az ratitni. Gratuluji. Jinak ty Omegy v krabicce jsou vazne maso. Od kud to slo? Z USA nebo z odnekud z vychodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 , tak ještě na něco většího se chystám, snad to do prázdnin klapne. BTW, nádherně zachovalý stav - je ukázkový. Tenhle tvar pouzdra je stejně nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 25. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 HondzaX: jo, zenitky jsou fakt jako nový. Nebýt tam pár drobných škrábanců, který jsou asi jenom od zřídkavé manipulace, aktuální výměny baterky apod. , tak jsou nový.Z boku od korunky dokonce mají ještě takový ten ochranný vosk. Omegy šly z júesej. A bohužel nejprve přes půlku států do mý virtuální schránky a pak teprve do Česka. Ale strojek po natažení jde .Stejně mám nutkání je překabátit. Zaprvé mě zlacený až tak neberou, navíc mám teď ještě rozjetý projekt na zlacenou dalo by se říci raritku, jak jinak než Omega, už by toho prostě bylo moc.Takže z verze 166.072 bych je převedl na 166.071. Pouzdro mám, tak jen dodat dýnko a cifr, vše se dá sehnat. Vypadaly by nějak takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Karle nekecej, co ještě většího můžeš mít v merku? Cos to vlastně měl za stavebko, že vystačí na tolik hodinek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se