grga_pitic Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 (upraveno) Vitez britske superstar Paul Potts Veni vidi vici Vsimnete si reakci poroty kdyz jim oznami ze jim zazpiva operu - a pak co se deje kdyz spusti Ve stylu blbecku tak nam tady zakrakej. Jinak dukaz ze lidi bychom nemeli posuzovat podle toho jak jsou obleceni nebo jake maji hodinky. PS. je tam jeden pekny zaber na Breitlingy Jinak prodavac mobilnich telefonu Upraveno 24. srpna 2007 uživatelem grga_pitic
hciq Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 jo to mě taky baví, chlapík voblečenej jak prodavač vysavačů a když otevře hubu, tak minimálně dvě ženský dostanou orgasmus. To by se mělo povinně pouštět na školách.
grga_pitic Odesláno 24. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 hciq napsal: jo to mě taky baví, chlapík voblečenej jak prodavač vysavačů a když otevře hubu, tak minimálně dvě ženský dostanou orgasmus. To by se mělo povinně pouštět na školách. presne tak - a to automaticke podceneni ze strany poroty - a pak tim vetsi sok...... otevrene huby do koran a placici zenske - musim rict ze me tenhle skromny chlapik vazne dostal....
Mike. Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Už jsem to viděl, ale ten chlapík prostě umí. Je to borec.
hciq Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 a to nemluvě o tom, že toho Pucciniho zazpíval fakt suprově
grga_pitic Odesláno 24. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 at jsem za kacire, ale jeho nessun dorma se mi libi vice nez od Pavarottiho.... a ted me kamenujte....ale proste jeho barva hlasu se mi libi vice....
hciq Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 (upraveno) nebudu tě kamenovat, to dělá ta vizuální atmosféra, už to další video z finále nemá ty minulý koule. Pusť si jeho nahrávku a Pavarottiho v klídku bez vizuálu a najdeš tam rozdíly. Paul je takovej syrovější a vocení ho hlavně normální posluchač. Věřím, že se svou nahrávkou Nessun Dorma mohl nějakou dobu Pavarottimu i konkurovat. PS a je tam hlavně ten příběh!! Upraveno 24. srpna 2007 uživatelem hciq
Foundryman Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 (upraveno) Je to tak, tenhle link mi hodil kámoš asi před 3 týdny a taky jsem čuměl s hubou otevřenou. Mimochodem, na tom samým youtube je i virtuální duet Potts-Pavarotti, kde je srovnání zřetelné. Já jsem asi "normální posluchač" Upraveno 24. srpna 2007 uživatelem Foundryman
Mike. Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Foundryman napsal: Je to tak, tenhle link mi hodil kámoš asi před 3 týdny a taky jsem čuměl s hubou otevřenou. Taky mi to přislo od kámoše. Ale už je to delší dobu. 2 grga_pitic: já tě taky kamenovat nebudu . Je prostě dobrý.
maxs Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Normálne som zostal vyjašený zo života. Čakal som klasický trapas zo Superstar. Ten chlapík zo začiatku vyzeral, že potrebuje pomoc odborníka.Ale keď to rozbalil...sila.
Bianchi Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Foundryman napsal: Je to tak, tenhle link mi hodil kámoš asi před 3 týdny a taky jsem čuměl s hubou otevřenou. Mimochodem, na tom samým youtube je i virtuální duet Potts-Pavarotti, kde je srovnání zřetelné. Já jsem asi "normální posluchač" Jaký výsledek ?
Duke650 Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 (upraveno) Pánové díky za link osobně operu vůbec nemusím, ale pustil jsem si to 6x (nikomu to neříkejte :-) a pokaždé jsem měl husí kůži a naježené všechny chlupy po těle (a těch teda je) ta porotkyně buď má dobrý trénink když to hraje svému příteli nebo měla opravdu ... vždyť víte co P.S. Simon rulezz Upraveno 25. srpna 2007 uživatelem Duke650
Foundryman Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Bianchi napsal: Jaký výsledek ? Mému vnímání je bližší Potts, Pavarotti mi přišel už moc vyumělkovaný.
Roxo Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 ?bomba. Mám dost. Už jsem si začínal myslet, že příspěvek týdne je Prim v sekci Svycarske hodinky s ceskymi pouzdry?? Ale tohle mě fakt dostalo. Pouštím si to snad po 10-té včetně jiných videí o Paulovi Potts. Jsem rád že jsou takové soutěže. Už kvůli Paulovi. A teď nerušte, jdu to pustit po 11-té?
Lord Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 parada,myslim ze ta borka v porote se asi udelala
klobadysek Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 (upraveno) No hosi hezky to bylo, vo tom zadna. Ale je potreba rict ze vsichni soutezici museli projit screennigem jeste nez se to dostalo do publika, tech par desitek co se dostanou do vysilani uz jsou nekolikrat porotou preposlouchany, takze to pro ne neni az takovy prekvapko. Slecna v porote si asi uprimne zaslzila, ale neverte tomu ze ho slyseli poprve. Nemuzou prece rict: vitame mezi nami neobycejny talent co umi zpivat, musi to bejt taky trochu show, ne? Upraveno 25. srpna 2007 uživatelem klobadysek
Foundryman Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Ona je otázka, jestli ty filtrační poroty nejsou jiný. Pokud by měla jedna porota přeposlouchat všechny uchazeče z U.K., asi by zcvokla.
klobadysek Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Foundryman napsal: Ona je otázka, jestli ty filtrační poroty nejsou jiný. Pokud by měla jedna porota přeposlouchat všechny uchazeče z U.K., asi by zcvokla. Jestli ho slyseli zive to nevim, ale Simon Cowell si prinejmensim nahravku poslechl, je to prece jeho show, neverim ze by si nazivo nechal jen tak nekoho. Jinak na American Idol preposlouchaval vsechny osobne - bez publika.
grga_pitic Odesláno 25. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Roxo napsal: ?bomba. Mám dost. Už jsem si začínal myslet, že příspěvek týdne je Prim v sekci Svycarske hodinky s ceskymi pouzdry?? Ale tohle mě fakt dostalo. Pouštím si to snad po 10-té včetně jiných videí o Paulovi Potts. Jsem rád že jsou takové soutěže. Už kvůli Paulovi. A teď nerušte, jdu to pustit po 11-té? taky jsem si to poustel jako magor porad dokola a panove vazne jsem byl dojaty natolik ze kdyz jsem to slysel mel jsem slzu v oku - a nestydim se za to...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se