safi Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Jen doplním, dvakrát hodinky skládají proto, aby se hodinář nemusel napoprvý stresovat, že někde "škrábne" hranu, otlačí součástku. Takže v klidu složí, otestuje chod, rozebere, přeleští součástky a znova složí. Prý to tak dělají jen oni a Patek. Ty ozdobný rytiny na můstky dělá nějaký externista pro MG a několik dalších firem. Vlasovou brzdu do turbijónu si může dodat každý budoucí majitel svoji. To mi přišlo trochu zu viel. Asi bych dal přednost nějakýmu syntetickýmu chlupu bez DNA. Dosud jsem žil v domění, že při skládání používají rukavice a měkké plastové nástroje, aby nic nepoškrábali. Navíc - není riziko stejné při prvním i druhém sestavení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Přesně tak. Také nechápu výhodu dvojího sestavení. Když se při prvním hodinář nestresuje, strojek sestaví, oživí, otestuje, pak rozebere a přeleští. Tak při druhém sestavení jej může opět škrábnout, takže důvod se stresovat má úplně stejný, jako by strojek skládal načisto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 je to taková over the top péče při kompletaci - škrábnutí se týká hlavně šroubků, na první sestavení používají nemodřenou (v jejich případě hněděnou) sadu.Plastové šroubováky se fakt nepoužívají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Já tomu stejně nějak nerozumim, proč by měl bejt jednou sestavenej, rozebranej a znova sestavenej strojek lepčí? A s těma šroubkama, no, stejně tam ty modrý musí nakonec narvat, ne..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Musel to byt supr zazitek! Diky za zprostredkovani. Jsou to krasne stroje, z obou stran! Ad dvoji skladani: napada me leda, ze to lesteni pred finalnim sestavenim bude casove nerocnejsi, nez sestaveni samotne. Takze kdyby sestavovali nacisto napoprve a neco nebylo cajk, tak usetri cas? To je asi blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 To jsou veci, pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Jen doplním, dvakrát hodinky skládají proto, aby se hodinář nemusel napoprvý stresovat, že někde "škrábne" hranu, otlačí součástku. Takže v klidu složí, otestuje chod, rozebere, přeleští součástky a znova složí. Prý to tak dělají jen oni a Patek. Ty ozdobný rytiny na můstky dělá nějaký externista pro MG a několik dalších firem. Vlasovou brzdu do turbijónu si může dodat každý budoucí majitel svoji. To mi přišlo trochu zu viel. Asi bych dal přednost nějakýmu syntetickýmu chlupu bez DNA. Propána, tohle považuju za fakt supernaturalisckou uchylárnu jak od Damiena Hursta kombinovanou s různými cyborg sci-fi o strojích na pohon z lidských surovin, navíc mi v německém provedení silně evokuje temný období. MG musím s lítostí odepsat, tohle dáááleko přepískli ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Výborná zpráva, díky. MG jsou skvělí, tedy já nemohu vystát to logo, ale to je moje obscese...... Zaujalo mne několik prohlášení, které by stálo za to rozvést, dovolím si o to poprosit, cituji:...... porovnat s Eltonem ...... ??!!?? velmi chvályhodné, velmi vlastenecké, i já se klaním [/color[/i]Ironická hyperbola vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 vždyť se klaním ........ :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se