KubaZ Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Pěknou neděli vespolek! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
rancor Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února tak jsem neodolal a konečně je pořídil!! trvalo to déle, než by mělo.. jsou skvělý! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1
Frantik Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Pilotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 3
Karussell Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Tys mě předběh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1 1
ABCDE Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
XZACM102 Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Tomak Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Black Aces Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
baza Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
M@ker Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
paya01 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Flieger Friday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Karussell Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Souhlasim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Campino Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Pekny den prajem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Tomino2007 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Pánové, hlásím se do klubu. Mé první IWC, dnes přišly, radost veliká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Karussell Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Gratulace, nasadil jsi latku hodne vysoko na zacatek Za me jedny z nejkrasnejsich IWC…
Tomino2007 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Díky Dlouho jsem zvažoval, obecně oblekovky, ke košili. Ujíždím na Panerai, ale tam o jemnost a decentní pouzdro nezavadíš. . No a stále jsem se vracel k těmto Portugalům...až jsem do toho praštil. 1
Tomino2007 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Tak jsem je už i vyvezl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Campino Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se