Campino Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2023 Volantovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 Marky jak se slusi a patri Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomina666 Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2023 V 9. 11. 2023 v 15:31, moralles napsal: moje 1. IWC a klidne bych mohl byt OWG. rekl bych ze z toho co jsem mel jsou tyhle, Pelagosy a SMP nejpohodlnejsi hodinky. Tah krasne lehky a prijemny. Mikroregulace je fenomenalni. Tloustka 11mm taky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velká paráda! Gratulace!
tomina666 Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2023 Ne úplně aktuální foto, ale aktuální hodinky. Marky, XVI… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2023 Vcerejsi.... na ruce uz par tydnu v kuse, super me bavi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2023 Tribute Marky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2023 Skvělý pilotky a ten řemen jim fakt sedne
tomina666 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 V 27. 11. 2023 v 9:48, Kid_A napsal: Tribute Marky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní fotka!
Kid_A Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 Právě teď, tomina666 napsal: Parádní fotka! diky
Karussell Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrSefl Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomina666 Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2023 Hrozně mě baví, když dáte hodinkám, které už máte nějakou dobu, nový řemen! Originál je fajn, ale tento nový od Zrna je prostě trošku někde jinde. Mám hrozně rád tyhle malé radosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2023 Furt se nemůžu vynadívat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2023 před 44 minutami, Horhe napsal: Furt se nemůžu vynadívat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Su skvele však áno? Ja sa na tie svoje pozerám 5 rokov a stále fajn
baza Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2023 před 48 minutami, Horhe napsal: Furt se nemůžu vynadívat Ten modrý cifr a ten tah k sobě prostě patří.
Chosef76 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2023 V přítmí garáže ta růžová krásně vyleze. Všem krásný advent, kluci. ️Sent from my iPhone using Tapatalk
Karussell Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2023 Přenádherný. Koukal jsem i na ty Mrakoušovy manual 8days v inzerci, ale to datum a velikost jsou dost silný argumenty, proč jsou ve zlatě tyhle 40mm (pro mě) lepší…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se