warann Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 To bohuzel vim, jen mi nejak uteklo, ze se to tykalo taky jen tech prvnich. Obcas dokonce koukam na inzerci ze bych nejaky s tahem koupil, pokud by byly za rozumnou cenu, ale to uz je asi uplna silenost. Nicmene obcas koukam po XII ze bych je koupil zene, ji se tydle hodinky dost libi. A tah bych mohl prehodit (snad - taky 19mm?), ona zena radsi kuzi, tah nerada. Tak by to bylo nekolik much jednou ranou :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 , XII maji tah 18mm ... V 26. 4. 2017 v 7:13, warann napsal: To bohuzel vim, jen mi nejak uteklo, ze se to tykalo taky jen tech prvnich. Obcas dokonce koukam na inzerci ze bych nejaky s tahem koupil, pokud by byly za rozumnou cenu, ale to uz je asi uplna silenost. Nicmene obcas koukam po XII ze bych je koupil zene, ji se tydle hodinky dost libi. A tah bych mohl prehodit (snad - taky 19mm?), ona zena radsi kuzi, tah nerada. Tak by to bylo nekolik much jednou ranou :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Ouha, tak nic no. Budu muset sehnat pro sebe tah a pro zenu XII s tahem ci bez ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 27. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Ingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Mark XV se dělaly tritiové pouze v prvním roce výroby, tj. 1999. Od roku 2000 již měly Super-LumiNovu. Kvůli chybějícím "T - T" je po stranách nápisu Swiss - made ještě i kratší minutový index na 27. a 33. minutě. Ta pozdější varianta těchto číselníků to tak již neměla a tyto indexy již byly stejně dlouhé, jako ostatní.V prvních letech výroby se používal tah z jemnějších článků jako měly Mark XII pouze v šířce 19mm. Ty pozdější tahy byly podobné, jaké měly posléze Mark XVI, tj. z hrubších článků, opět v šíři 19mm. U fotky variant tahů je vidět i pohled na použitý strojek Mark XV, cal. 37524. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Hele, super, tos me potesil. S tim tritiem jsem si to myslel, ale ze byl nejakej "mezicifr" jsem netusil. A jeste vic me potesilo ze ho zrovna mam. No jelikoz jsou z roku 2000 tak to sedi. A ty tahy, taky dobry info a pekny fotky k tomu. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Najde se majitel Ingů 3239 v okolí Prahy, ochotný mi je půjčit na ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Honi te mlsna? Taky mi lezi v zaludku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) V podstatě ladím finální trojku a Ingy mi tam (zatim ) hrajou nejvíc. Nevadily by mi ani Fliegerchrona, ale na mojí ručku sou moc velký. Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Tak jedině zkusit starší model 3706, ty mají 39mm a jsou taky dobrý. Jinak ty Ingy mi i přes ten pohon taky fest vrtají v hlavě. No a pokud jde o ty Marky tak jsem si to teprve teď oveřoval v reálu a je to fakt ten mezimodel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Na 3706 jsem už koukal, ale vadí mi useklá hodinová ručka a v mých očích větší disproporce subcifrů a jejich rozložení. 3777 jsou dokonalé, škoda velikosti. Takže Ingy to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Na ty useklý ručky jsem zvyklej, je to ale specifický, to uznávám. Mně to taky trochu trvalo. Nicméně Ingy super. Těším se. Už máš vybranou variantu?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Klasické dilema - černá vs. bílá, 3239, 40mm. Černé jsou hodně dobré, ale bílá se mi víc hodí na doladění chronofamílie. Zas je hůř čitelná. Bude to boj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Tak ony ty bílý jsou vlastně dvoje, aby to nebylo tak jednoduchý. Já sám nevím, co bych vybral. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Kluci, vy jste provokatéři s těma Ingama...taky se mi líbí... u mě vedou 3239 v černé, bílá je těsně stíhá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Jooo joo, su fajn. Prv nez som kupil Omegy Golfove AT, tiez som mal vyhliadnutu 3239 bielu variantu verim ze sa k nej este dopracujem, su to skvele hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 (upraveno) V 1. 5. 2017 v 15:40, warann napsal: Tak ony ty bílý jsou vlastně dvoje, aby to nebylo tak jednoduchý. Já sám nevím, co bych vybral.Yop, vím o dvou bílých variantách. Myslel jsem rhodium-plated indexy. Popravdě jak tak na ně porát čumim, asi se spíš kloním právě k těm, tzn. ref. 393204. Upraveno 1. května 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 A koukam zes to rovnou rozjel :-))). Dobre delas, ja bohuzel musim nejprve prodat Milgy, coz s mou lenosti je trochu problem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Už sem to nevydržel Taky mě s tim čeká redukce, ale nečekam že je seženu nějak rychle, ze zahraničí se mi to zatim řešit nechce, takže mam čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 No to chápu, já o tom taky furt přemejšlím, teď ještě o to víc, že je přestali dělat. Jen ty varianty mám opačně, pořadí: 06: 02 : 04. Nejvíc teda asi vedou světlý se zlatejma ručkama a indexama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se