Andrew Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 A ani tak se mi tento model moc nelíbí, i když vkus máme každý jiný.
Tikal Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Jasně, není to buhví jaký výkřik hodinařiny, ale mě neurážejí
bandicoot Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Tikal, on 02 Úno 2018 - 13:32, said:Jasně, není to buhví jaký výkřik hodinařiny, ale mě neurážejíNo pokud je teď hodnotíš takhle, tak určitě NE.Za mě je KO už jen ta šestka, ta je šílená.
Petr15 Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Určitě ma IWC lepší výběr ve 42mm, ale zase za jiné peníze. Jestli jsi Ok s tou hodinarinou, me prijdou na tvé ruce fajn. Sent from my iPhone using Tapatalk
mini46 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Já dneska taky, sice stará fotka ale aktuální. Sermus čo sú to presne za IWC tieto sa mi veľmi páčia.
Tikal Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 No pokud je teď hodnotíš takhle, tak určitě NE.Za mě je KO už jen ta šestka, ta je šílená. Hodnotím je nezaujatě, protože mě to úplně neoslovilo... Určitě ma IWC lepší výběr ve 42mm, ale zase za jiné peníze. Jestli jsi Ok s tou hodinarinou, me prijdou na tvé ruce fajn. Sent from my iPhone using Tapatalk Právě, že nejsem Ok :-)
LovecK Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Dneska to bylo na cestach drama a vysoka pilotaz...
gas Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Někde jsem je už viděl tyhle mám stejně nejraději. Nakonec je nosím furt
bandicoot Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Sem si vzpomněl, jak sem dostal kdysi sodu za Nato na Flígrchronu. Časy se měněj... Sem zvědavej na ty nový IWC Natostrapy. Tvarovaný, prošívaný... Budou ještě víc vyvoněný než omegáckej Nato. To jde úplně mimo původní smysl...
gas Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Origo nenosím. Je podsity kůži a moc nobl...
bandicoot Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Je to voňavka... Sam mam navy grey obyc a vypada to lip. Tohle je navoneny jak hipstr vedle skutečnýho dřevorubce. Foto z IG šéfa IWC.
bandicoot Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Opäť za Pilota Hm, inhauz a ten novej náramek... slušný!
yegor Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Hm, inhauz a ten novej náramek... slušný!Tak hlavne ta tlačitkova mikroregulacia z vonkajšej strany je TOP
tikzot Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Tak hlavne ta tlačitkova mikroregulacia z vonkajšej strany je TOPO level vyšší liga, paradní jsou;-) CONGRATS IGOR;/))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se