bandicoot Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 A od doby letadýlka se taky nepíše Fliegeruhr ale Pilots watch. To je ještě větší bída jak letadýlko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Jojo, jen jak mas na akvacich: International Watch Co. a Fliegeruhr. Ty medailonky doprostred s Junkers JU-52 se davaji az od toho novyho modelu s 9 na cifru(500912) U tech starsich bez devitky(500401 a 500901) se medailonky davaly jen na Le Petit Prince a vsechny mozny limitovany edice(a ze jich bylo). Pruhledny dynko pak maji BP Perpetual Calendar... Aspon tak jsem to nastudoval, jestli to mam blbe, tak me pls opravte :-)Díky za odpověď, no mě tam upřímně Jacques-Yves Cousteau trochu chybí, ale přežiju to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Sobotni venceni Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Máš to pěkný. Ale chápu to tak, že jsi to lego-tah prostě nedal dohromady? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Máš to pěkný. Ale chápu to tak, že jsi to lego-tah prostě nedal dohromady? :-))Je pohromade, jen ja to mam radsi na gumo-kuzi od HRISCHe, jsou pak lehci Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Do nouzového stavu jedině s daydate, nebo vy máte přehled jaký je vůbec den? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Mne je uplne sumak co je za den. Kdyz mam na ruce Portugaly, neresim ani datum ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 A tak to chápu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Mne je uplne sumak co je za den. Kdyz mam na ruce Portugaly, neresim ani datum ;-)Ty jsou prostě gurmánský jako hrom...fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 To teda jsou! V podstate by mi uplne stacilo kombo Portugaly a Ingy a mel bych vystarany. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Pan je gurmán :-). Už doma a mám je na ruce též. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Chlapi, na to že jsou ty hodinky stejné, tak ty horní jsou podstatně pěknější. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Chlapi, na to že jsou ty hodinky stejné, tak ty horní jsou podstatně pěknější. :-)Žádné překvapení. Jsem zvyklej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 (upraveno) Myslis jako min doskrabany jo? :-P Ale kuncakoj lip sedi na zapesti ;-) Upraveno 14. dubna 2020 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Pokračování Ing vlny, tentokrát modráky bez chrono :-) Máte to krásný, dvoje se jen tak nevidí... Kdybych měl být OWG, byly by to taky Ingy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Jo tak tyhle mám taky, ale fotit je nebudu. Zas by to vypadalo, že jsem je vytáhl krávě z huby :-)).Oba je máte takové, no hezčí :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Je mi tě normálně líto. Dvoje stejné hodinky a na tebe zůstanou pokaždé ty míň pěkné. :lol2: Já tentokrát Ing vlnu nepodpořím, do konce týdne mám copmeressory a pak tři týdny speedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Myslis jako min doskrabany jo? :-PTo si nedovolím tvrdit, kuncák je možná taky nemá poškrábané??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Kluci, buďte v klidu. Máte krásné hodinky. Ty nejhnusnější Ingy mám přece já Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Máš moc hezký hodinky. Jen to nejsou Ingy tak, jak je známe, no... A nafotit by se daly určitě tak, hlavně s fokusem na ty zapuštěný subcifry, že bysme čuměli na drát.Ale co, u Aquatimerů je pomalu každá generace obrátka o 180st. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se